sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Lesopäivä


Meitsi on nyt pikkasen lesona. Varmaan mietitte että minkähän takia bulldoggi lesoilee kesken sunnuntaipäivän. No se on vähän monimutkainen juttu mistä kaikki sai alkunsa tähän lesoiluun, voisin pikkasen valaista lukijoita niin huomaatte että en ihan syyttä suotta lesopäivää vietä.

Meille oli tulossa eilen vieraita, mamman työkaveri ja sen perhe. Ne tuli ihan ekaa kertaa meille käymään ja mamma muistutteli meitsiä etukäteen, että enhän sitten liikaa intoile. Kerrattiin taas että ei saa hyppiä vasten eikä antaa pusuja naamalle. Kuulemma mamma oli kertonut etukäteen sen työkaverille että ei tarvii pelästyä vaikka Nero haukkuu ikkunassa kun ajatte pihaan. Nero on kiltti ja se vaan ilmottaa perheelle että vieraat on saapuneet. Oli se mamma vielä kertonut että Nero pienempänä pomppi vieraita vasten ja pussaili naamaan mutta onneksi on nyt vanhempana viisastunut ja ei ole ihan vilskari vaikka tulee vieraita. 

Eilen sitten vieraat ajoi pihaan. Mamma lähti pihalle vastaan ja meitsikin sai tulla mukaan mutta piti odottaa kiltisti mamman lupaa mennä tervehtimään. Tosi hyvin meni, meitsi tervehti ensin perheen emäntää ja sitten varhaisteiniä. Sain paljon rapsutuksia ja huomiota enkä yhtään hyppinyt. Mamman työkaveri vielä parkkeerasi autoa paremmin niin meitsi joutu odottamaan ainakin puoli minuuttia että pääsee sitäkin tervehtimään. 

No siinä sitten kävi niin että mamman työkaveri tuli autosta ja meitsi oli innosta piukeena, juoksin vastaan ja epähuomiossa laitoin etutassut sen rintaa vasten ja pussasin naamalle.
Huonoa säkää oli että kaikki tapahtui sadekuuron jälkeen ja tassuihin oli tarttunut kuraa siinä pihalla. Siihen valkoseen paitaan tuli meitsin tassun jäljet. 

Mammalla posket punotti ja se selitti että eihän se Nero yleensä....No tänään mamma vielä alkoi meitsiä muistuttamaan eilisestä. Ohjeisti että EI saa hyppiä vieraita vasten vaikka kuinka ois innoissaan. No kyllä meitsi sen tietää mutta vaikea muistaa kun on monta tuntia odottanut että koska ne vieraat saapuu.

Ai niin vielä se juttu että miks meitsi on lesona. Mamma sai tänään aamulla työkaverilta viestin ja siinä oli erikseen mainittu että Nero on tosi sulonen koira ja saanut kolme uutta fania! "Sieltä ne vieraat tulee....pitää odottaa rauhassa....ei saa hyppiä....."


"Joo joo mamma ne tassunjäljet eilen siinä sun työkaverin valkosessa paidassa....ehkä ei mennyt ihan putkeen..."


"Mitä mitä....meitsi on mainittu työkaverin viestissä....kerro heti mitä siellä kirjotetaan!"


"Ai Nero on söpö koira....ehheh...kiva kuulla..."

"Nero on saanut kolme uutta fania....onpas kiva ja pikkasen on nyt leso olo"

"Jep ensi kerralla en laita tassuja valkosen paidan päälle....niin tai annapa mamma ohjeet laittaa tumma paita"12 kommenttia:

 1. No mutta kaikkihan sen tietää, että Nero on söpö ja vaiks mitä ihanaa!

  VastaaPoista
 2. On jo tiijjetty että oot mahottoman ihana ja söpö kaverj. Kyllä on äet muistanna tiälä maenita :) Vuan onse mukavata suaha tuommosta kuulla usseemmastahhii suusta.
  Kyllä pittää aena koerallisseen huusholliin männessä olla mustat tahi kirjavat vuatteet :) Ee tule sanomista jos liijjan innolla tervehtii tulijjoeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta Iivari, ei tarvii välttämättä olla mustat vaatteeet….kirjavatkin toimii.
   t. Nero

   Poista
 3. Hyvinhän tuo vierailu on sitten mennyt yksiä tassunjälkiä lukuunottamatta, jos olet saanut uusia faneja! Mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se mamman työkaveri ymmärsi että ne tassunjäljet paidassa on parempi kun kuolaa kesähousuissa :) Koiraihmisiä itsekin vaikka oma koira olikin nyt kesälomareissulla.
   t. Nero

   Poista
 4. Eihän sitä millään muista olla hyppimättä ja pussailematta, kun tapaa kivoja ihmisiä. Ja sait uusia faneja, joten hyvinhän kaikki sujui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se kun on niin jännää tavata uusia ihmisiä ja jouduin vielä ylimääräisen puoliminuuttia odottamaan viimeistä.
   t.Nero

   Poista
 5. Juu, kyl noin viksut viaraat ymmärtää seuraavalla visiittireissulla panna ylleen tummaa vaatetusta, sil kylhän he taatusti haluu sun turpapusuja, Nero-kuoma. Meijän vierailla likaantuu pöksyt vaan polvesta alaspäin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsikin ihmettelee miksi mamma kieltää antamasta tervehdys-turpapusuja vieraille, eihän sen lämpöisempää bulldogin tervehdystä ole olemassa.
   t.Nero

   Poista
 6. Mun asuun saisi ilman muuta painaa tassunjäljet - ja pususta vasta lesona olisinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo voin vannoa että meitsin jokainen tassunjälki vaatteessa on uniikki.
   t.Nero

   Poista