sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Seremoniamestarit


Onpas ollut kiva ja puuhakas viikonloppu. Paljon ohjelmaa mökkimaisemissa! Ollaan isännän kanssa oltu semmosia seremoniamestareita kun mammalla on tänään sunnuntaina synttärit. Mamma aina sanoo että eihän niitä synttäreitä tarvii muistaa ja juhlia kun on jo niin vanha. Isännän kanssa tiedetään että kuitenkin se pikkasen pettyis jos ei mitenkään huomioitais, mammalla taitaa olla semmonen kakkostyypin puberteetti. 

Ei otettu isännän kanssa riskejä ja järjestettiin koko viikonlopun ajan pientä ohjelmaa. Mamma tykkää tosi paljon luonnosta, eläimistä, herkuista ja meikeistä. Näitä kaikkia paitsi sen toivoma meikki-valokynä tarjottiin, valokynä tulee jälkitoimituksena kun isäntä menee lähiaikoina täksvrii-myymälään. Tuumattiin isännän kanssa kun mamma ei ollut paikalla että on se valokynä kyllä kallis, tajuaakohan se mamma että ei se kynä kuitenkaan ihmeitä voi tehdä.

Perjantaina järkättiin mammalle joutsenten ohi-uinti ja hieno auringonlasku. Lauantaina oli yllätys-lettukestit kahvin ja shamppanjan kanssa. Tänään kaiken kruunasi retki luonnossa ja eläinten bongausta, vähän niin kuin villieläinpuistossa ois oltu.

Ai niin isännällä on ylihuomenna synttärit. Mamma sano että on sen vuoro sitten panostaa siihen päivään. Lupas tuoda isännälle paahtopaistipatongin töistä tullessa. Meitsi tietää että isäntä antaa sitten pikkasen paahtopaistia bulldogillekin niin siinä sitten juhlitaan koko porukka niitäkin synttäreitä. Mammalla on varmaan semmonen perinteinen juhla-annos jäätelöä itselleen. 

"Kato nyt mamma järjestettiin sulle joutsenten ohi-uinti sun sunnuntain synttäreitä varten!"

"Mitäs tykkäät mamma....tilattiin isännän kanssa sulle auringonlaskukin"


"Mammmaaaaaa tuus tänne ulos, meillä on isännän kanssa lauantai-yllätys kun huomenna on ne synttärit!"


"Voi miten kivasti tirisee siellä muurinpohjassa eka lettu....mammalle ehkä eka ja meitsille toka….tai käy se toisinkin päin"


"Njom….njom….kyllä on rapsakkaa lettua!"


"Kiitos isäntä oot maailman paras tekemään lettuja""Jaahas ai mammakin haluaa antaa meitsille lettuja....no mikäs siinä....jos se vaikka osais nyt pitää ne sormet pois suusta"


"Kyllä mamma meitsille letut maistuu, ilman sormia kiitos!""Huh, sieltä sitä lettua nyt tulee tiukassa sormipuristuksessa"


"Ja sieltähän ne sormetkin taas tulee suuta kohti..."

"Kröh…..mamma ofa sormet poif ettei mene kynfi halki"

"Kerrankin tajus ottaa takaisin päin niitä sormia, hyvin menee kaikki kynnet tallessa!"

"Hyvää Syntymäpäivää mamma, toivottavasti etkoilla on ollut kivaa. Tänään pääset kierrokselle villieläinpuistoon!"


"Kato mamma kurjet suunnittelee etelänmatkaa!"


"Sokerina pohjalla lehmät vaellusretkellä!"


14 kommenttia:

 1. Lämpimästi onnea näin jälkijunassa sinne mammalle! Hyvin oli mietitty synttäriohjelma. Ja onnea isännälle myös. Teillähän on ihan yhtä juhlaa siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on sellanen juhlaviikko aina kun syksykausi alkaa.
   t.Nero

   Poista
 2. Myöhästynneet onnittelut vuan maeniolle mammalles! :) Ootta kyllä huluvakat synttärit järjestänneet! On varmaan mamma mielissään.
  Ja isäntee onnitellaan kansa! Kumpikohan suapi niillä synttärillä sen isomman jiätelöannoksen...mamma vae synttärj´sankarj isäntä :) Onneks perheen silimäterällellehhii elikkä sulle, riittää jokatappaaksessa herkkuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma syö aina eniten jäätelöä, tilaisuudesta riippumatta.
   Onneksi meitsi pääsee yleensä jaolle kun herkutellaan.
   t.Nero

   Poista
 3. Onnea mammallesi! Olette järkänneet hänelle mahtavat synttärit! :) Toisin kuin kröhöm eräälle mäyräkoiralle, joka myös täytti vuosia sunnuntaina ja jonka päivää ei juhlittu (juuri) ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi paljon Onnea sinne eräälle mäyräkoiralle näin jälkikäteen!
   t.Nero

   Poista
 4. Onnee mammalle ja isännälle! Hianto syntsät lahjoineen ja retkineen. Parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, tänään juhlitaan isäntää ja syödään paahtopaistipatonkia ja jätskiä.
   t.Nero

   Poista
 5. Onnea teidän ihmisjengille ja Nerolle noin hyvästä lettusaalista <3
  Hyviä lahjoja pojat hoiditte teidän Mammalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mamma tykkäsi varsinkin letuista ja villilehmien katselusta.
   t.Nero

   Poista
 6. Hienoja synttärijuttuja! Kiva, että me lukijatkin päästiin teidän kanssa villieläinretkelle - lettujen näkeminen ei tosin ollut ihan yhtä nautinnollista, kun masu alkoi kurista ja kuola valua. Myöhäiset onnittelut emännälle ja isännälle - meillä on lähekkäin synttärit, kun mullakin oli aiemmin samalla viikolla. Lahjasta täytyisikin tehdä postaus, sillä se oli aika hupaisa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea sinnekin synttäreistä. Mikäs se hupaisa lahja on?
   t.Nero

   Poista
  2. Hih, se lahja oli tosiaan space kittens -pyöräilykypärä. Löytyisköhän jostain samanlaista teemalla space bulldogs? :)

   Poista
  3. Vois olla kiva saada semmonen space bulldogs kypärä ja siihen yhdistettynä korvaläpät niin ei kuulis mamman laulua.
   t.Nero

   Poista