lauantai 21. syyskuuta 2019

Rankka puolituntinen


Se on morjensta kaikille ja kivaa lauantaita! En nyt haluu olla semmonen nekatiivinen bulldoggi mutta aika rankka puolituntinen oli meitsillä tänään iltapäivällä.

Ehkä muistatte kun meitsi on kertonut että mammalla on tapana laulaa siivotessa. Niin ja että se on aika stressaavaa semmoselle joka joutuu sitä kuuntelemaan. Yksi päivä tajusin että siitä se varmaan johtuu että isäntä lähtee aina salille kun mammalla on siivouspäivä. 

Tänään ei ollut siivouspäivä mutta vielä pahempaa, mamma ja isäntä oli saanut ystäviltä lainaksi karaokelaitteen. Onneksi ne ekalla kerralla laulo vaan pari piisiä kumpikin, se oli kuulemma alkulämmittelyä tulevia karaokeiltoja varten.

Meitsillä ja isännällä on semmonen sanaton äijäsopimus että aina pidetään toistemme puolta ja tuetaan. Tänään meitsin oli pakko olla epälojaali ja osoittaa isännälle että sekään ei pysy yhtään lauluvireessä.  Mamman lauluvire on vissiin lukijoillekin ihan itsestäänselvää, 
ai kamala. 

No on tässäkin tarinassa onnellinen loppu. Karaoke kesti vaan puoli tuntia ja meitsi sai sen jälkeen palkintoluun kun mamma luuli että meitsi vanitti sitä. Ehkä parempi tämä mamman väärinymmärrys niin pysyy perhesopu ja meitsi palkintoherkuissa.


"Mikä jätskitötterö tää oikein on kun ei maistu vanhanajan vanilja?"

"Hä…..ai isäntä asentaa karaokelaitetta mihin voi mamma laulaa!?"

"Mamma...bulldoggien oikeesti….eikös ne siivouslaulut riittäisi?"
"No huh huh....mamma laulaa ekaa piisiä"


"Mamma nyt on pieni väärinkäsitys....tää ei oo vanituskumarrus vaan anelua siirtyä saunahommiin karaoken parista"


"Ei se mamma vaan tajua....siirrän Yksisilmä-Nallukan turvaan vähän kauemmaksi"

"Mammaaaaaa halooooo…...Yksisilmä-Nallukka ja Jätti on aika voipuneita sun laulusta"

"Ja nyt Posnukka liittyi voipuneitten joukkoon!"


"Hyvä päätös mamma siirtyä saunahommiin.....ai jaahas kiitos vanitus-luusta...heh heh..."

12 kommenttia:

 1. Hihi, olisit Nero laulanut isäntäväen suohon. Sullahan on mahtava ääni. Muistetaan vieläkin se video, jossa joikhaat oikein antaumuksella. Komeata kuultavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä viitsi mammaa provosoida omalla laululla ettei se innostu liikaa.
   t.Nero

   Poista
 2. Huh... aika tiukka paikka! Tulee ihan mieleen se vuosi, kun meidän Emäntä soitti viulua vanhojen aikojen muistoksi. Onneksi se innostus lopahti melko äkkiä. Toivottavasti palkkataso pysyy jatkossakin yhtä hyvänä, jos noita karaokeiltoja meinaa useammin olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsin pitää varmaan teeskennellä vanitusta vaikka kuinka korvia särkis, sitten tulee niitä vanituspalkintoja.
   t.Nero

   Poista
 3. Meillä ei onneksi ole vielä karaookkea, mutta meidän emäntä laulaa sillä epävireisellä äänellään aina tosi isosti, kun ollaan jossain erämaassa keokätköilemässä. Kyllä siinä pysyy sudet ja karhut kaukana. (Ja jee jee jee, me saatiin tämä kommetointikin kuntoon!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta sain idean että mamman laulua vois äänittää palohälyttimeen, evakoituimen sujuis rivakasti.
   t.Nero

   Poista
 4. Vautsikka vaudeliini! Onpa sulla ollu kärsi... hauskaa kuunneltavaa ja katsottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskuus ehkä kaukana mutta vanitusluu pikkusen korvas menetettyä laatuaikaa.
   t.Nero

   Poista
 5. Mäkin kyllä kehottaisin liittymään mukaan, koska eiköhän tuolta valikoimasta löytyisi se jäätelöauton biisikin? Nuppu oli kerran saada slaagin, kun lauloin muuten vain Show must go on:ia. Eli ei taida tulla karaokelaitetta Hupsuttamoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset ei ehkä tajuu että meillä lemmikeilla on semmonen apsoluuttinen sävelkorva ja se voi mennä rikki kun joutuu kuuntelemaan kotikaraokea.
   t.Nero

   Poista
 6. Nyt rupes kyllä jo hirvittämmään ku äet tuntu sanovan nuorelle emännälle että oespa haaskoo semmonen karaookkevehe olla! Minnekkä sitä sittä evakoevuttas isännän kansa ku äet ruppees vonkum...laalammaan...!
  Immeesillä on joskus ooto käsitys haaskampiosta :) Onneks kuitennii vanitusluun saet. Että loppupelissä ihan kannattava hankinta teellä tuo laalukone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanitusluu oli kyllä aika pienimuotoinen korvaus menetetystä kotirauhasta.
   t.Nero

   Poista