lauantai 9. marraskuuta 2019

Yllätysloma

Meitsillä alkoi yllätysloma tällä viikolla! Mamma kerto että nyt sillä on kolme viikkoa lomaa ja sitten alkaa uusi työ joulukuussa. Meitsi tykkää isäntäväen lomista ainakin yhtä paljon kun nekin. Se tarkottaa meitsille pitkiä lenkkejä ja huomiota ympäri vuorokauden. Ei ne kyl jaksa rapsuttaa lomallakaan ympäri vuorokauden mutta sen ajan kuitenkin kun ovat hereillä.

Eikä tässä vielä kaikki! Sit kun mamma menee uuteen työhön niin ei oo pitkä aika kun isännällä alkaa monen viikon joululoma. Me laitetaan sit isännän kanssa wotsappi viestejä mammalle ja kerrotaan mitä me tarvitaan ruokakaupasta. Kätevää. 

Mammalla oli eilen eka lomapäivä. Se teki melkein niin kuin oli suunnitellutkin. Meni aamulla juoksemaan ja käytiin pitkällä yhteisellä kävelylenkillä. Oli vihjaillut isännälle että ehkä leipoo korvapuusteja mut ei se sit ehtinytkään kun meni sinne uuteen autletti-kylään mikä on avattu viikko sitten. Meiltä ajaa sinne vaan 10 minuuttia.

No ei se niitä korvapuusteja sitten ehtinyt leipoa. Selitti isännälle kun se tuli töistä että onhan tässä vielä lomaa jäljellä ja varmaan joku päivä korvapuustin tuoksu yllättää kun se tulee töistä. Mamma teki yks kerta pitkä aika sitten isännälle yllätyskorvapuusteja. Isäntä tuli töistä ja huikkasi alakerrasta että onpa hyvä korvapuustin tuoksu, ootko ostanut tuoksukynttilöitä.

Ai niin ei se mamma sieltä autletti-kylästä mitään ostanut. Sano isännälle että tämä oli vain ensimmäinen tarkkailukäynti mitä sieltä löytyy ja sitten joku toinen päivä lomalla menee hypistelemään ja tekemään hankintoja."No niin mamma nyt olis aika mennä yhteiselle lenkille, hopi hopi!"


"Varovasti mamma täällä on tosi liukasta!"


"Pitäiskö sun mamma ens kerralla mennä ensin meitsin kanssa lenkille ja sitten vasta juoksulenkille...jotenkin tuntuu että energiataso ei siellä hihnan toisessa päässä oo ihan huipussaan"

"Näin mamma....reippaasti nyt jalkaa ylös ja rivakasti eteenpäin, ei oo bulldogin velvollisuus antaa vetoapua""Kato mamma tuolla se koti jo melkein näkyy, voit ottaa sitten isännän kaapista suklaisen energiapatukan niin jaksat olla autlettikylässä skarppina"


"Kiifos mamma päiväluusta, onko hyvää se isännältä pöllitty energiapatukka?"


"Joo joo mamma, mee vaan rauhassa autlettikylään, meitsi pärjäilee tässä Jätin kanssa. Mutta mitens ne isännän korvapuustit....krooohhhhh…."10 kommenttia:

 1. Joo, kyä se teijän mamma ehtii niitä puustejakin pyäräyttään, kun on noin mukavan pitkä loma tiados, Nero. Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä me lenkkeillään paljon ja syödään herkkuja
   t.Nero

   Poista
 2. Onpa sulla Nero mukavaa aikaa tiedossa, kun palveluskunta lomailee noin sopivasti vuoroon, ja vielä reilun pituisin vapain. Ja mikäs on mamman lomaillessa, kun sinä pidät huolen, ettei mikään unohdu. Se tietty on vähän eri asia ottaako mamma ne sinun muistutukset aina huomioon ;) Naiset nyt vaan on selaisia... omansa laisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aikamoinen vahtiminen noissa naisihmisissä. Usein meinaa asioita unohtua kun mammakin höösää liikaa.
   t.Nero

   Poista
 3. Nytpä on mukavat aejjat tiijjossa teellä kaekilla ku on lommoo isäntäväellä ja sulla seoroo monta viikkoo! :) Siinä ne puustittii kerkijjää mammas hierasta. Äet sano että ehottomasti pittää autletti-kylättii keritä lomalla kahtoo :) Naeset...vuatteehen hiploomista ja hypistelemistä millommissäe kaapassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puustit on nyt luvattu seuraavalle perjantaille, meitsillä on kova vahtiminen että mamma pitää lupauksensa.
   t.Nero

   Poista
 4. Onpa kivaa, että mammasi on lomalla! :) Ihmisten lomat on lemmikkien luksusta. Ainakin jos loma vietetään kotosalla yhdessä lemmikin kanssa. :)
  Meidän Emäntä osasi onneksi jakaa tänään energiansa oikein, kun kävi ensin meidän kanssa lenkillä ja vasta sitten juoksemassa. ;) Korvapuusteja ei tosin syntynyt täälläkään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt meitsikin vaatii että ensin lenkille meitsin kanssa ja sitten juoksemaan jos energiaa jää.
   t.Nero

   Poista
 5. Onnea uudesta työstä mammalle! :) Kohta alkaakin Wotsapit kilistä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma kiittää onnitteluista! Joo meillä on sit isännän kanssa paljon asiaa mammalle kun se on töissä ja me lomalla.
   t.Nero

   Poista