maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hyvä säkä !

 
"Hei mäoon nyt vähän leso kun ihmiset haluaa tietää mikä mun säkä on. Se on tänään pienessä vauhdissa mitattu niin siihen mittaan tuli 65 cm. Painoa mulla on vajaa 40 kiloa paitsi kesäloman jälkeen kun omistajat syö paljon herkkuja niin vaikuttaahan se tietty munkin ruokavalioon ja massaan, ehkä joutuu pantaa laittamaan muutamaa reikää löysemmälle. Eihän näillä senttien ja kilojen kertomisella saa ehkä ihan realistista kuvaa minkä mallinen bulldoggi olen niin pyysin laittamaan tuohon tassujen eteen tulitikkurasian sitä havainnollistamaan.
Hyvää kesää kaikille lukijoille ja koirakollegoille, herkutellaan ja syksyllä vasta murehditaan jollei mahdu edellisen talven heijastinliivi tai panta."
 
 
 
 
Lisää kuvateksti

14 kommenttia:

 1. Olet kyllä komea, Nero :)
  Täällä mäyräkoiran emäntää kiinnostaa, paljonko tarvitset liikuntaa? Kun on noin lihaksikas kroppa täynnä energiaa, mahtaa olla taluttajat ylityöllistettyjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Krhhmmm...kiitos Mai ! Varttia yli viisi on arkisin kello soimassa mun ekaa lenkkiä varten, en ole mikään nahkavekkari mutta sellainen karvavekkari, että yritän viikonloppunakin herättää lenkittäjän samaan aikaan.Harvoin onnistuu. Sitten on vakituinen ip lenkki ja näiden lisäksi kahlailen kesäisin mökillä järvessä ja tapaan mahdollisimman paljon kavereita niin saa temmeltää. Välillä käyn koirapuistossa ja olen myös paljon omalla aidatulla takapihalla, kannan siellä keppejä ja leluja ja juoksentelen muuten vaan. Noi mun lihakset on kehittynyt siitä kun emäntä painaa paljon ja kävelee liian hitaasti niin joudun sitä ympäri vuoden vetämään lenkillä ylämäissä." t. Nero

   Poista
 2. Mistähän löytyy noin pieniä tulitikkurasioita - tai suuria koiria?! ;) Nerolla on ihailtavan rento kesäasenne. Omaakin pantaa voisi vähän löysätä sen sijaan, että murehtisin sitä Ben & Jerry'sin Fairly Nuts -jädeä, jota vedin viikonloppuna kaksin käsin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä Nerollakin välillä morkkis kun on vetänyt Papagallo purkista jäätelönjämät ja vielä tuplapiimät ja pari nakkimakkaraa samalla istumalla.
   Morkkis kestää yhtä kauan kuin emännäkin syömismorkkis, seuraavaan herkutteluhetkeen. :)

   Poista
 3. Onneksi toi tikkuaski on tossa, muuten en ollenkaan olisi pystynyt hahmottamaan Neron kokoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteiseen tikkuaskiin on verrattu jo aataminajoista :) Jännä kun kaikki muut asiat kehittyy niin ei sen tikkuaskin tilalle ole tuossa merkityksessä tullut sytkäriä tai jotain liekinheittäjää. :)

   Poista
 4. Onpa Nerolla ylväs ilme ja täydellinen poseeraus! Kyllä saa isäntäväki olla ylpeitä koirastaan. Ja kaikesta päätellen Nero omista ihmisistään.

  VastaaPoista
 5. Juu onhan se Nero ollut aina ylpeydenaihe...eikä vähiten luonteensa takia :)

  VastaaPoista
 6. Iso ja komia koira oot. Ihan pikkuisen pieleen meni mun korkeusarvaus. Arvelin monta senttiä korkeammaksi. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero ei ymmärtääkseni ole kovin iso amerikanbulldogiksi vaan semmoinen keskikokoinen. Kennelissä mistä silloin haettiin oli 65 kg painava bulldoggi ja ihan sutjakka poika :) Ehkä parempi tällainen keskikokoinen koska bulldogin jääräpäisyyden yhdistäen 65 kiloon niin tarvis olla kaapissa pekkaniska jos tekis lenkillä juntturat ja olis kiire kotiin :)

   Poista
 7. Meejjän mamma oes hettännä arvuuks jottae 60 senttijä. Meleko lähelle.
  Kyllä oot Nero kommee poeka! Kyllä suap palaveluskuntas olla ylypeetä tuommosesta kaverista!
  Kesällä suap herkutella. Tottapaan talavella sittä juoksoo liikoja poekkee jos niitä tulloo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se ole niin kilon päälle kun ei käydä näyttelyissäkään, tosin liikapaino on jaloille raskas kantaa niin pyritään pääsemään kesän aikana tulleista syksyllä eroon :)

   Poista