sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Lakisääteiset leikitystauot


"Kiirettä pukannut koko viikonlopun. Ei siis mulla vaan isäntäväellä. Pitkästä aikaa muutama aurinkoinen päivä niin ne on olleet takapihalla ja meikäläinen on nähnyt niistä enimmäkseen
vaan pään tai takaliston kun siellä pensaisen välissä kyykkivät ja leikkelevät oksia.
En oikein pysy kärryillä, kun ensin odotetaan kovasti sitä kesää ja että ne pensaat ja puut kasvavat niin sitten niitä leikellään...mikä logiikka tuossa nyt sitten on ?
Onneksi sentään eivät tingi huikopaloista niin niitä taukoja tulee aika tiheään tahtiin.
Niitä odotellessa se mun aika onkin sitten mennyt. Noiden taukojen aikana saan itsekin välipalaa ja hyvä tilaisuus pyytää huomioita, rapsutusten ja leikkien muodossa. Otetaanpa nyt esimerkiksi lauantai,  aamulenkin jälkeen joutui enimmäkseen ihan itse keksimään sitä ajanvietettä. Näin se aurinkoinen päivä eteni."
 
 

"Tähystelin kylille päin mutta eipä siinä montaa tuntia viitsinyt tuijotella kun suurin osa asukkaista on lomilla ja mökeillä"

 

"Nyt se oli itse toimeen ryhdyttävä jos halusi muutakin kuin ryytyä ja pitkästyä"
 

"Lompsin sisätiloihin pureskelemaan narulelua. Olihan siinä ainakin leuoille ja ikenille puuhastelua. Etutassujenkin piti olla aktiivisena että saa pidettyä lelun aisoissa"
 
"Sitten muistinkin, jos narua pureskelee pitkään makuuasennossa siitä tulee ilmaa vatsaan. Sekään ei ole sitten hyvä koska isäntäväki sanoo että hyi hyi Nero ja ei päästä viereen vähään aikaan. Siirryin oitis ulkotiloihin."
"Pian tulikin isäntä heittämään yläfemmat ja kertoi, että on lakisääteinen huikopala- ja bulldogin leikitystauko"
"HIPHEI....taisin hieman ylireagoida kun ei ollut vielä leluakaan mutta kun olin niin kovasti odottanut sitä huomiota ja leikkejä"
 


"Ja sitten lelun kanssa !!!"

"Tätä sain sitten jatka niin kauan kuin itse halusin. Sen jälkeen jaksoi lepäillä ja odottaa seuraavaa lakisääteistä leikkitaukoa"

"Sunnuntaina heti aamusta tarkistin takapihan säätilanteen, satoi kuin saavista. Sisäpäivä isäntäväelle ja sehän on mulle helpompaa saada katkeamaton huomio ja rapsutukset" 


6 kommenttia:

 1. Lakisääteiset leikitystauot! Oho. Ne täytyy lanseerata heti täälläkin. T. Sulo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat Sulo kyllä saada tuossa pentuvaiheessa sitä huomiota enemmän kuin jaksat edes vastaanottaa :)

   Poista
 2. Empä oo minäkää kuulluu tuommosista taavoesta! Että iha lakisiäteeset... Ee oo aenakkaa tänäpäevänä totteetunna nuo. Hyvä ku sanoet nuista. Ruppee nyt vähä hommat tiällähhii selekiytymmää :)
  Sulla on iha mahottoman kommee piha sielä juosta! Vuan pittäähän sitä isolla ja kommeella kaverilla tilloo ollahhii. Näätät nii ylyväältä tuossa aejjan piällä.
  Tiälä paestaa aarinko. Taetaa olla nyt nuihe läkisiäteeste aeka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minoon Iivaari kuullu puhuttuvan, että saavutettuja etuja ei saa ottaa pois. Sain sitä huomioita, rapsutuksia ja leikkejä pentuna ollessa ihan koko ajan. Tuolla emäntä meni kontallaan pitkin lattioita ja leikitti ja rapsutteli. Tähän nojaten aion pitää puoleni että isonakin äijänä tulee yhtä paljon sitä huomiota. Turpapusuja tulee kyllä pyytämättikin ihan tarpeeksi. Välillä noloa kun on lenkille lähtiessä emännän huulipunat otsalla, vielä jotain kestolaatua. Yritä siinä nyt näyttää joltain kukkulan kuninkaalta
   t Nero

   Poista
 3. Aurinkoinen sää sopii selvästi bulldogillekin! Meillä on ollut sadesäällä vähän samanlainen ilme kuin Nerolla tuossa viime kuvassa. Huomenna viritän koneen ja väläytän vähän meidänkin aurinkopäivän puuhista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä täytyy olla valppaana jos haluaa aurinkoisena päivävä kuvia :)

   Poista