sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Vitsikäs sunnuntai

  
Meitsillä on ollut kiva sunnuntai. Hyvää ruokailua, maastolenkkeilyä ja päivätorkkuja koko perheen kanssa. Ainut mikä vähän latisti päivää on se mamman huono huumorintaju.
 
Se teki tänään kaalilaatikkoa ja meitsi tietää, että siihen laitetaan jauhelihaa. Tiesin olla kytiksellä kun kaalit alkoi pannulla haisemaan. Siellä keittiössä olis sitten myös tuoretta jauhelihaa ! No se mamman huono vitsi liittyy just tohon jauhelihaan ja kaalilaatikkoon. Siitä enemmän sitten kuvien kera.
 
Maastossa oli kiva lenkkeillä ja ai että tuntu kivalta tassuista kun noustiin sellaista mutaista ja märkää mäkeä ylös. Mamma vaan tuskaili että lenkkarin pohjassa on niin paljon mutaa että näyttää ihan moon bootseilta ne tossut. Siellä maastossa jo määräs meitsillekin lenkkisuihkun sitten kotona. Olis vaan tuntunut niin kivalta se muta siellä varpaiden välissä, on se kumma kun ei mamma tajua että ihmisten lisäksi bulldogillekin tekis mutanaamio hyvää. Meitsi vois ensin pitää tassuissa pari tuntia ja sitten mamma laittais ne yöksi naamaan. Se olis hyvää kierrätystä ja muotiakin. Mamma vois näyttää kerrankin maanantai-aamuna pirteeltä, ennen kuin pesis mudat pois.
 
Nyt on jo ilta ja mun mielestä perheen pitää puuhastella yhdessä eikä katsella mitään telkkua. Mamma meinas jos rentoutua jäätelökupin kanssa draaman äären, meitsi joutu muistuttamaan että sunnuntai on perheen yhteistä aikaa eikä mitään yksilösuorituksia. Annoin sen kuitenkin katsoa draamaa niin kauan että sai jäätelökupin melkein tyhjäksi ja meitsille sitten siitä jämät.
 
  
"Mamma ei naurata ! Täähän on kaalia eikä mitään jauhelihaa !"


"En syö...eikä ole hyvä vitsi"

 
No nyt on bulldogin eväät...pistä se kaali vaan sinne uuniin niin ei tarvii huudella että
*hyi hyi  Nero mikä täällä leijuu *

"Oli se jauheliha hyvää, nyt voin vähän nauraa sille kaalijutulle"

"Puuhastele mamma vaan loppuun se kaalilaatikko...meitsi nakertelee eilistä luuta tässä"
 

"No ihan vitsillä vaan toin tähän maton päälle...hehe naurattaako ?"


"Kato mamma miten paljon mutaa...tästä keräilen sulle samalla mutanaamiota"

"Varovasti mamma nyt sen jäätelön kanssa ettet kaavi kuppia ihan tyhjäksi"

14 kommenttia:

 1. Voihan vitsi, mikä sunnuntai =D Teillä on kyllä hyvä meininki, kun jokainen voi olla vitsikäs ihan omalla tavallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mamma luulee olevansa...vitsikäs siis :)
   t. Nero

   Poista
 2. Oekeen on ollunna hieno sunnuntae sulla sielä.Paetsi tuo kualj...:) Onneks se olj vuan vitsi.
  Ja jaahelihhoo kuitennii saet. Onse joskus meleko omituista tuo naesten huumorj...
  Se pittää kyllä sannoo että oot kyllä mualiman ilimeikkäin koera! :D

  VastaaPoista
 3. Palvelijatar hirnahtelee noille sinun ilmeilles, Nero. Minusta ne ovat aina tilanteeseen oivallisesti sopivia, mitä Se oikein nauraa? Saitko muuten jäätelökupin nuollaksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä sieltä jäätelökupista aina jämät tulee, paitsi jos on suklaajäätelöä kun se ei ole kuulemma koiralle terveellistä, siis suklaa.
   t. Nero

   Poista
 4. Voi pientä poikaa, kaalinko se mamma sulle lykkäs syötäväks??Meil on semmonen lastenlaulu töissä, kohdistettu naisille "Syö syö kaalia, niin et tarvi maalia, naamas on kaunis, niinku nuori nauris". Ku ton osaisit mammalles ilmasta jokupäivä. Ihanaa mutaa tassuissa, harmi, ku sille ei löytyny uusiokäyttöö. Mukavaa alkavaa viikkoa teille. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin musta tuntuu että mamman naama on just sellanen iäkäs nauris. :)
   t. Nero

   Poista
 5. Ihme kaalihuumoria! :-D Onneksi sait kuitenkin jädeä, niin ei jäänyt harmittamaan. Ja hyvä idis se mutanaamio. Kelpaisi tännekin nassuun pienet savihoidot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassut on tänään niin pehmoiset kun oli mudassa eilen.
   Olis vaan mammankin kannattanut mutanaamio laittaa, aika kireeltä sen maanantai-ilme taas näyttää :)
   t. Nero

   Poista
 6. Vai yritettiin sua jymäyttää kaalia antamalla, huono pila! Onneksi kuppiin tuli myös jauhelihaa ja ilmeisesti myös vähän jäätelöä jäi sinulle. Mä kanssa tykkään noista mutanaamioista. Tekee jaloille niin hyvää, mutta äippä aina haluaa pestä ne heti pois. Kummallista touhua! Mukavaa viikkoa! t. Eka

  VastaaPoista
 7. Hih! Nuo eka ja toka kuvat. Olet vetänyt "lerppahuulet" suuhun =D.
  Kylläpä osaat fiksusti odottaa lupaa päästä jauhelihakipolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme odotusta pitää aina olla ennen kuin saan mennä ruokakupille...ei se mammakaan odota yhtään jos joku laittaa sille jäätelöä kuppiin ! :)
   t. Nero

   Poista