lauantai 28. marraskuuta 2015

Karvisen kanssa Pikkujouluissa

Onkos teillä kamut ollut paljon pikkujouluja tänä vuonna ? Meitsillä vaan yhdet ja ne oli eilen. Sain vielä isäntäväen autokuskiksi mennen tullen niin oli helppoa siirtyä juhlapaikalle ja takaisin kotiin.
 
Ohjelmasta en tiennyt etukäteen ihan tarkkaan mutta juhla-emäntänä oli se Pipsa joka oli syksyllä meillä ja toi mulle sen härän jutskan. Vieläkään en tiedä mikä siinä jutskassa emäntää niin nauratti.
 
Nämä oli kuulemma sellaset räätälöidyt pikku-joulut meitsille. Paikalle ei ollut kutsuttu mun lisäksi kun joku Karvinen. Niin ja sitten mun isäntäväki pääsi siinä siivellä kun olivat mun kuskeja.
 
Oli kyllä parhaat pikkujoulut ikinä, lahjojakin sain. Karvinen nyt oli aika totinen kaveri
 ja kova kyyläämään mutta ihan hyväsydäminen kuitenkin"
 
 
  
"Joo Pipsa meitsille sopii hyvin aloittaa pikkujoulut mun lahjoilla"

"Kiitos Pipsa hieno paketti, saako jo avata ?"


"Mums...mumms...mitä kaikkee täällä...Karvinen on kova kyttäämään"
"Mitäs täällä...siankorva ja....jeeee härän jutska !""Jätetään paras viimeiseksi, aloitetaan sian korvalla.. pitää pikkasen vahtia kun vieläkin toi Karvinen tuolla tuijottaa !""Nyt pienet suun huuhtelut niin maistaa paremmin härän jutskan"


"Ai mammakin on saanut kahvia...miten sen laihdutuskuurin kansssa ?"

"Tää jutska on niin paras...en raaski syödä kaikkea kerralla. Pipsa varmaan pakkaa mukaan niin voin nauttia kotona loput. Sorry Karvinen en kyl anna tästä sulle"

"Kiitos Pipsa pikkujouluista ja kun hommasit mulle kaverinkin. Pikkasen oli totinen Karvinen mutta ehkä sitä jännitti eka kerta meitsin seurassa."

16 kommenttia:

 1. Pikkujoulujuhlat!!!??? Todellakaan ei olla koskaan päästy mihinkään juhliin, mut arvokkaasti käyttäydyt, me ei oltas tommoseen kyetty ja siks kai ei päästäkään mihinkään. Jäiks toi Karvinen ihan ehyeks? Me hämmästellään sun itsehillintääs. Tiäkkö kuule, me ollaan aateltu, että sä oot kyl ihan paras mainos, jos joku haluu pultokin, oot meinaan niin komia ja hyvätapanen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi se Karvinen ihan ehjäksi mutta jos oisin saanut itse päättää niin olisin pikkasen kuljetullut ympäri huoneistoa...
   t. Nero

   Poista
 2. Ohoh,pikkujoolu!!?? Eepä oo semmosija mulle järjestetty millonkaa. Kyllä kerkijjäes vielä korjata tuonnii asijan. Varsinnii ku näkkyy nuin mukavata kemmakat olovan :) Vähä olj totinen tyyppi tuo Karvinen. Vuan semparempi jos ujostelj. Ee ollunna sinun apajilles vaella:) On sulla kyllä tosj mahtava isäntäväkj ku kuskoovat pikkujooluihinnii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvinen on onneksi pieniruokainen niin ei haittaa vaikka pikkasen tulis eväiden jaolle
   t. Nero

   Poista
 3. No jo on sulla fiksu palveluskunta ja kaverit, että ihan omat pikkujoulut sulle järjestyi kuljetuksen kera! Ei ole moista päässyt tämä koira kokemaan kuusivuotisen elämänsä aikana. Kyllä sinä oletkin niin salonkikelpoinen kaveri, että varmasti kutsuja satelee. Ehtiskö tässä vielä tarkistaa omaa käyttäytymistään... ainakin näin joulun ajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi se on että isäntäväkiä meitsiä kuskailee, julkisilla vois reissusta tulla liian pitkä
   t. Nero

   Poista
 4. Vau. Pikkujoulujuhlat! Tämä o n asiallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yhdet pikkujoulut pitää olla, karvoihin katsomatta
   t. Nero

   Poista
 5. Ei ole meillä vielä pikkujouluja vietetty. Sasu ainakin tahtois pikkujouluihin, kerran siellä possunkorvia jaellaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sitten Sasulle jouluna siankorvaa jollei ehdi pikkujouluihin :)

   Poista
 6. Karvinen taisi käydä vähän hitaalla, kun ei ottanut enempää iloa irti pikkujouluista! Ehkä se meni vähän kipsiin, kun bileissä olikin sen perus-Oskun sijaan tuollainen komea Nero-herrasmies. :) Ei hullummat juhlat, kun paketista pötkähti korva ja jutska. Meilläkin on jo vähän joulun tuntua huoneistossa, mutta pikkujouluja ei vielä ehditty viettää. Ehtiihän niitä tuossa viikollakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkujoulua 2015 ehtii vielä viettää (nyt laskettuna) 23 päivänä :)

   Poista
 7. Oijjee! Pikkujoulut, -ja pikkujoululahjat..........oikein häränjutskakin. Oli varmaan herkkua.
  Velmu ilme sulla tuossa kuvassa kun syöt siankorvaa. Toisella silmällä kun piti Karvista vahtia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meitsi on tällainen vahtikoira, nyt se on todistettu
   t. Nero

   Poista
 8. Voi pojat, että oikein pikkujoulut! Ei ole mulle vaan mitään järjestetty....pitänee vinkata äipälle asiasta. Tosin mulla on taloon tulon vuosipäiviä 13. päivänä, joten silloin taitaa olla herkkujen paikka. Ainakin tähän asti on ollut. Mukavaa joulunodotusta! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai taloontulo-juhlat sulla tiedossa, ei oo enää monta päivää !
   Varmaan sun kuppi notkuu sitten herkkuja :)
   t. Nero

   Poista