maanantai 30. marraskuuta 2015

Vaatteet kelin mukaan

 
Myrskytuulta ja sadetta, sano mamma kun töistä tuli. Puheli siinä itsekseen, että kyllä meidän Nero on vaan lähdettävä lenkille vaikka tulis vanhoja akkoja taivaalta. En nyt pysynyt yhtään kärryillä, miten se mamma vois yhtäkkiä taivaalta tulla.
 
Ei meitsiä mitkään myrskyt pelota eikä vesisateet, enkä välitä sään mukaan pukeutumisesta. Mamma sitä sanoo että vaatteet pitää olla kelin mukaan ! Ihan totisella naamalla sano tänäänkin kun tuli ulkovesta sisään lakerikorkkarit jalassa.
 
Meitsi joutui pukemaan tänään sherlokki-viitan, ei oo oikein mun juttu tuollaiset viitat ja vaatteet. Se on sitä paitsi vieläkin iso vaikka ollut mulla jo monta vuotta. Sit siellä on ne kumilenkit mitkä tulee takareisin ympäri. Ne vaan ikävästi liikkuu ja hankaa sieltä kulkusten vierestä. Joutuu sitten meitsi illalla taas puhaltelemaan pää takakoipien välissä.
 
 
"Onko ihan pakko ? Ei tää edes oo mun turkin kanssa sävy sävyyn ja teddy-kaulus on nolo kun on vielä plussa-asteitakin"

"Ei mua kukaan uskalla tulla nuuhkimaan kun näytän ihan avaruusoliolta"

"Kuule possu....ei mennyt iltalenkki ihan putkeen. Mun piti olla kylän kingi niin näytin ihan joltain EETEE:ltä."

  
 
"No ei kai noita myrskyjä ole kovin usein niin saa pukeutua ihan omaan turkkiin"

"Kiva possu kun ymmärrät....etkä naura...ainakaan paljon...pthyyyy..."

12 kommenttia:

 1. Tosi hieno ET-viitta! Ei tartte yhtään nolostella! :) Possu taitaa vain olla vähän kade, kun sillä ei ole omia heijastimia tai teddykaulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tollaset possut on kyllä pikkasen kademielisiä
   t. Nero

   Poista
 2. Tosj hyvä on tuo takkis. Semmonen miehekkään näkönen. Ee tarvihe nolostella yhtään. Seon kuule hyvä pittee ihtesä lämpimänä. Kurjoo on jos jooluna pittää sittä niiskuttoo nuhanenällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miehekäs ? No sitten voin välillä pukea lenkille.
   t. Nero

   Poista
 3. Nero, voin lohduttaa, että mulla on vielä nolompi loimi. Se on just toi sama malli, mutta PUNAINEN. Palvelijatar sanoo, että tosi äijä käyttää punaista. Just. Sen saan niskaani, jos lumet ja pakkaset hyökkää. Tosin viime talvena piti kulkea kylmät ajat toppapuvussa, joka on musta, mutta siinä on PINKIT sivut. Mihinköhän Palvelijatar pitäis viedä tutkituttamaan päänsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jostain kuullut että tosimiehet uskaltaa pukeutua pinkkiin
   t. Nero

   Poista
 4. Ymmärrän sua hyvin Nero! En ole vielä joutunut takkia päälle laittamaan ja olen kyllä sitä mieltä, että siihen loppuu sitten ulkoilut. Meikä pärjäilee omalla turkilla ihan hyvin. Jäbä kyllä kertoi äipälle, että metsästysreissulla mun on tullut vähän kylmä, kun olin monta tuntia juossut ihan hikisenä ja sitten tulin nuotiolle. Se on kuulemma ainoa kerta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkäs kuule tollasten mammojen hössötyksille teet, en kyllä laita viittaa enää alle 15 asteen pakkasilla.
   t. Nero

   Poista
 5. Onhan tuo hieno takki, ja sopii sinulle hyvin, (mitä nyt vähän kulkusten vierestä hankaa). Ja miten komea pantaki sulla. Mutta onpa niiiiiin suloisia nuo kuvat kun possun kanssa uinailet <3

  VastaaPoista
 6. Ja me ollaan samaa mieltä, että ne takapään kumirenksut on ihan, sanotaanko mistä... Ne ei oo koskaan hyvin. Emäntä tuumii, että tuntuu varmaan samalta, kun pikkarit on huonosti. Mitkä pikkarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ne kumilenksut aina hakeutuukin sinne nivusiin, höh !
   t. Nero

   Poista