torstai 21. tammikuuta 2016

Lomailija

 
Moro kaikille lukijoille ja blogikamuille.  Arvatkaa mitä, meitsi on lomamatkalla ! Oli jo aikakin, joululomasta on tosi pitkä aika. Meitsi on niiiin ansaitulla tauolla kotinurkilta. Ai missä vai ? Enpäs kerrokaan kun annan teidän arvailla missä oon tällä hetkellä.  
 
Tänä aamuna lähdettiin autolla. Isäntä oli kuskina ja mamma vieressä voivotteli kun tukka oli niin sähköinen pakkasesta johtuen. Kyllä se mammakin tosi paljon tykkää lomasta mutta se vaan haluu huomioo kun aina jostain napisee. Ei me pojat välitetä, sanotaan vaan että yhtä nätti oot auringossa, sateella ja paukkupakkasilla, sitten mamma hymyilee ja hiljenee ainakin viideksi minuutiksi.
 
Nyt annan vinkkejä, katsotaan arvaatteko missä ollaan.
 
 
 

"Kuusi tuntia takana ja tunnin päästä perillä, luova tauko P-paikalla. Mamma ei tuu autosta pois ihmisten ilmoille  kun sillä on kuulemma lättänä tukka"


"Haloo henkilökuntaa....."

"Aika hiljasta...mamma sano että johtuu lamasta...onkohan se sukua pakkaselle"

"Ai no hyvä että hovimestari on ainakin valmiina ottamaan meitsin tilaukset vastaan. Ensin kyllä pitää tutkia onko ruokalistaan tullut muutoksia viime kerrasta"
"Hähhää mamma teidän sängyllä on päiväpeitto, meitsille on henkilökunta laittanut jo valmiiksi lakanan ja kylpy-pyyhkeenkin. Huomaavaista sanon minä"


"Niin tämä tervetuliaispaketin yllätys....ei ole laadusta tingitty vaikka on lama ja pakkanen yhtä aikaa"

"Tuolla on se tuttu lenkkeilyreitti aikaisemmilta vuosilta, kohta sinne tarkistamaan mestat"

"Mammalla taas kestää se lenkille lähtö...ei löydy oikeanväristä huulipunaa"

"Jaaha äijäporukalla illan eka lenkki, mamma oli kiireinen shampanjan kanssa. Saanko ensin tuon kumilenkin asiallisesti"


"Niin se mamma vaan menee, et ehtinyt mun ja isännän kanssa lenkille...nyt täällä mun sohvalla on semmonen äijäkerho. Iltalenkille taas koko porukka vaikka olis kuinka lättänä tukka ja shampanjaa lasissa....jooko ?"

12 kommenttia:

 1. Kuus tuntii Helsingistä, suuntana Rovaniemi, mikä olisi tossa kohilla? Kajaani, voisko olla? Oon kyl aika huono maantiedos, mut arvataa ainakii. Mukavaa lomaa teille koko perheelle, asuko se Kake siellä päätepisteessä? t. Lennu

  VastaaPoista
 2. Minäpä arvoon että oot Jojensuussa!Sen enämpee perustelemata :)
  Vuan mukava seon reessussa käävvä ja matkaella.Matkaelu avartaa, sano äettii ku kirkolta kottiin tulj :D
  Neon nuo naeset nuihen päesä kansa. Millonkaa ee oo omastamielestä hyvä.Toevottavasti se emäntäs latistunna tukka ee kuitenkaa sen lommoo latista.Nii on hieno paekka ja mukavat olot sielä:)Oekeen mahtavan mukavata lommoo teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään matka jatkuu ja Oulussa ollaan. Mammalla on rullat päässä niin tukka saa vähän ryhtiä
   t. Nero

   Poista
 3. Minä en osaa arvata missä olet, mutta hienot on puitteet. Näkee, että olet ennenkin matkustellut, kun niin rentona poikana olet. Koittakaahan nyt miesporukassa saada se mammakin lenkille mukaan. Kyllä se shampanja siellä odottelee juojaansa =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkailu avartaa...näkeepä että on niitä herkkuja tarjolla muuallakin kun kotona vaan
   t. Nero

   Poista
 4. Se ehti tuo Iivari jo mainita Joensuun. Sepä tuli meillekin mieleen Palvelijattaren kanssa. Kyllä me hymyillään (hyväntahtoisesti) sun mammas tukalle ja huulipunalle, mutta samppanja on ihan "must" lomalla, sanoo Palvelijatar ;)
  Rentoa ja hauskaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä me herkutellaan ja rentoudutaan, tänään matka jatkuu Rovaniemeä kohti. Oulussa oli kiva taas pistäytyä.
   t. Nero

   Poista
 5. Hauskaa lomaa teille tukkakriiseistä huolimatta! :) (Sähkölättänyys on vakava juttu!) Mulle tuli mieleen Joensuu tai Oulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vanhat merkit paikkansa pitää niin kyllä niitä tukkakriisejä aina välillä tulee mutta onneksi mammalla on mukana ne ihmerullat niin saan niillä pois lättänän tukana.
   t. Nero

   Poista
 6. Tämä on varma tieto. Oot Oulussa. Tiietään, kun me asutaan tosta Oulun linnan raunioista alle kilometrin päässä. Nyt se toimii kesäkahvilana. Sä katot ikkunasta just sinne meidän kodin suuntaan. Siitä me aina kävelyteitä pitkin kävellään torille ja kaupungille. Harmi, ku ei treffattu. Hyvää loppulomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamut ja hienossa kaupungissa asutte !
   t. Nero

   Poista