lauantai 16. tammikuuta 2016

Sensaatio

 
Moi ! Isäntä lähti aamulla nappulakauppaan kun se huomas yhtäkkiä että meitsin viimeiset nappulat meni aamiaisella. Ollut vissiin pikkasen työkiireitä isäntäväellä kun meni noin viimetippaan mun eväiden päivitys ja täydennys. Emäntä nyt unohtelee monesti asioita, ainakin niitä dieettijuttuja ja kuntoilujuttuja ja rahansäästöjuttuja. Isäntä ei paljon unohtele mutta sattuuhan sitä ja onneksi ehti korjaamaan tilanteen ettei meitsi joudu vatsa kuristen viettää viikonloppua.
 
Mamma sai jonkun hulluuskohtauksen kun isäntä lähti kauppaan. Se alko heti imuroimaan ja vielä lattioita pesemään. Muistatteko sen mun varatyttiksen. Se on väliaikaisesti siinä yhdessä huoneessa lattialla. Mamma vei mun oikean tyttiksen (mikä oli siis alun perin matto) joskus vuosi sitten autotalliin. Näki että meitsi pahotti mielen niin lupas että varatyttis on vaan joulun ja sitten tuodaan aito takasin. Ei oo kuulunut vaikka yli vuosi on kulunut. Oon kyllä jo vähän kiintynyt varatyttikseen. Tuntu pahalta kun mamma tänään kantoi retuutti varatyttiksen ulos pakkaseen. Ei se olis se semmoista ansainnut.
 
Isäntä tuli kotiin nappulakaupasta niin kehui mammaa että onpas laittanut siistiksi huushollin. Sitten se huomas tyttiksen ulkona ja katsoi meitsiä silleen myötätuntoisesti. Kyllä me pojat tiedetään ettei tyttiksiä saa noin kohdella.
 
Sitten vielä yksi sensaatiojuttu. Isäntä sano että siellä vakio nappulakaupassa oli käynnissä muutto ja loppuunmyynti. Siellä ei ollut enää meitsin nappuloita ja niitä ei ole kaikissa eläinkaupoissa. Isäntä otti sitten pikku säkillisen PENTU-nappuloita että meitsi pärjää viikonlopun yli.  Hä...pentunappuloita..ettei meitsi vaan muutu takaisin pennuksi kun sellaisia syö !? Oon mieluummin tälläinen aikuinen kun pentu. Pentuna piti tehdä niin paljon tehtäviä että en haluis enää pennuksi ja komennettavaksi.
*Istu, makaa, vierellä, ei vedä jne jne*, näitä sai kuunnella päivittäin. Nykyään  enää vain se *älä vedä* mutta sitäkään ei tarvii totella. On kivaa olla aikuinen bulldoggi.
 
 
 

"Varo mamma siinä siivoushuumassa ! Nyt meinaa saada Vili-valas tympeän lopun !"

"Nyt kyllä kiiltää jo niin paljon...etkö mamma huomaa...kohta menee lahtia puhki"

"Voi voi Tyttis en voi mamman siivouskohtaukselle mitään...isäntä tulee kohta kotiin ja kantaa sut lämpimään"


"Enkös sanonut....isäntä kotona ja asiat taas järjestyksessä"


"Puppy-nappulaa....eihän meitsi muutu takaisin pennuksi...."


"Pentuna joutuis taas tottelemaan kymmeniä käskyjä...toisaalta sais aika paljon anteeksi...jos vaikka ei jaksa lähteä pakkaseen tekemään jutskia"

"Ihan hyviä nää pentunappulat....njam njam "

"Nyt on mamma jotenkin puppymainen olo...."

"Wiu wiu mamma...miten mulla on niin pentumainen olo..."


"Saanko lisää niitä pentunappuloita ja sitten olisikin jo tarvetta tehdä jutskat lattialle"


 

19 kommenttia:

 1. Hui kamala, pelästyin että nyt oot oikeasti pennuksi taantunut. Palvelijatar oikaisi, että nuo vikat kuvat onkin pentuajoiltasi. Ja voi miten suloinen pentu!!! Kuule, puppy nappuloissa on monin verroin enemmän kaloreita ja hyviä aineita kuin aikuisten nappiksissa. Siksi ne maistuukin niin hyviltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu selkeesti oli enemmän makua ja vitamiineja
   t. Nero

   Poista
 2. Nero, kepposia teette yhdessä emäntäsi kanssa lukijoille =D
  Syö ihmeessä lisää, napoulat tekee jotenkin hyvää sun hipiälle <3

  VastaaPoista
 3. Onneksi nappulakaupassa oli sentään veilä koiranruokaa, se muutti sut vain pennuksi. Ajatteleppas, jos isäntä olisi joutunut ostamaan sulle kissanruokaa! Oisitkohan alkanut maukumaan..? ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt äkkiä nappulat vaihtoon, ettei mennyt mamman siivoukset ihan hukkaan! Pieni keltainen lätäkkö ei sitten niin millään ole toivottu ylläri vastapestyille lattialle. Eikä varatyttiskään ehkä arvostaisi. Mutta ei olisi sun vika, vaan noiden puppynappuloiden. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kyllä pienet lorauttaa olkkarin lattialle, ihan vaan kokeeksi
   t. Nero

   Poista
 5. Minnäe jo säekähin että nyt mänj liikoo pentunappuloeta :) Mitehhän mulle kääpi ku mulle ostivat pikkukoeran evväetä erreöksessä. Semmoselle nelj´kiloselle tarkotettuja.Tullooko pikanen laehtuminen...
  Ompa hyvä ku tulj isäntä kottiin ja saet tyttiksen takasi lämpimmään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitapas Iivari mitä käy jos syöt meitsille tarkoitettuja nappuloita, kuvia sitten jakoon !
   t. Nero

   Poista
 6. Ihana pikkuinen Nero, mutta kyllä olet nykyisin komea poika. Ei kannata säikähtää puppyja Nero-komistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sillä puppylla niin paljon niitä etuja kun sisävessassakin, komentelusta en tykkää.
   t. Nero

   Poista
 7. On sulla ihana tyttis. Eihän se vaan vilustunut siellä pakkasessa???
  Vai pentunappuloita. Ei se mitään, jos vaikka pennuksi muuttuisit jälleen. On siinä puolensa, ja olet ollut kyllä syötävän söpö. Söpöstä pennusta kasvoi sitten komea mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttiksellä kaikki hyvin, ainut että siitä lähti ulkona pakkasessa kaikki hyvät meitsin hieromat tuoksut...
   t. Nero

   Poista
 8. Oho! Sä oot saanu taikanapuroita, ku tolleen pennuks muutuit. ;D

  VastaaPoista
 9. Älähän nyt ihan pennuksi taannu. Voi tulla tupenrapinat, kun alat pentutouhuilla siellä sisällä. Ehkä emäntä ei ymmärtäiskään. Mä en syö mitään nappuloita, en! Vanhaa kunnon luppaa meni silloin alussa kun olin tässä talossa uusi, mutta kun huomasin, että tuo isäntäväki syö paljon parempaa ruokaa, lopetin nappulasyönnin. Mulle kelpaavat luut ja makkarat ja äipän lautaselta löytyvät lihat. Makaronilaatikko tai makaronit ja jauhelihakastike ovat myös tosi herkkua. Nyt Jäbä teki jänispataa ja mä sain kaikki ne luut. Voi pojat, että oli hyviä. Tosin vatsa menee kovalle, mutta kyllä se sitten taas helpottaa. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se bulldoggikaan pelkällä nappulalla elä.
   Pitää olla jauhelihaa, makkaraa jne. Olisin aika kaikkiruokainen mutta mamma rajottaa.
   t. Nero

   Poista