perjantai 12. helmikuuta 2016

Äijien teemaviikko

 
Hei tämä on ollut ihme viikko. Mamma on ollut niin kiireinen että se ehti vasta tänään eka kerran meitsin kanssa lenkille. Se julisti jo viime sunnuntaina tämän viikon äijien teemaviikoksi. Yritti keventää tunnelmaa  kun ei kehdannut suoraan sanoa että ei ehdi meitsin kanssa aamu- eikä iltalenkeille, kaikki vastuu jäi isännälle.
 
Mamma tunnetusti ei osaa merkata mitään kalenteriin, se yrittää aina ulkomuistista mennä tapaamisiin. Sekin aiheuttaa turhaa ajanhukkaa ja kiirettä. Kyllä se aina edellisenä päivänä tutkii jotain tekstareita ja lappuja että olikohan se ja se juttu varmasti huomenna ja mihin aikaan. Sitten kun ei lappu tai tekstari löydy heti niin se alkaa kyselemään isännältä *oonkohan maininnut jossain vaiheessa että onks mulla huomenna se juttu ?* Sitten kun isännällä ei ole mitään muistikuvaa niin suutahtaa sille *etkö nyt ole taas mua kuunnellut*
 
Varmaan joku jo miettii että mitä ihme kiireitä mun mammalla on ollut kun ei omaa bulloggiaan ole ehtinyt lenkittää. Ei sais juoruta mutta kerron nyt tässä jos lupaatte että ette kerro kenellekään muulle. Mammalla on ollut semmosia huoltoja pitkin viikkoa. Ja nyt en puhu sen auton huollosta. Auton huolto on sen verran nopea ja yksinkertainen juttu niin se ei meidän perheen päivärytmiin vaikuta. Nämä oli semmosia aikaavieviä huoltoja kun yritetään iäkkäästä ihmisestä muokata nätimpi. Liittyy hiuksiin ja muihin emäntien turhuuksiin ja sitten sillä on vielä ollut niitä pisneksiä.
 
Se on semmonen kierre kun alku-illasta alkaa huollot niin pitää mennä aikaisin aamulla töihin että tulee täysi työpäivä. Kaiken kukkuraksi mammalla oli eilen pisnes-ilta. Oli jossain kaupungin sykkeessä kuulemma edustamassa. Näki pisnes-tuttuja ja joi viiniä.
 
Tuli muuten mamma eilen illalla sieltä pisnes-illasta kun oltiin just isännän kanssa rentouduttu nukkumaan. Kovasti oli mammalla pisnes-juttuja kerrottavana. Meitsikin
oli saanut yhdeltä mamman pisnes-tutulta Sarpalta terkkuja ja turpapusun tuomiseksi. Mamma antoi Sarpan turpapusun ja kaksikymmentä muutakin, ei ihan selvinnyt keneltä ne ylimääräiset oli.

Tänään sitten mentiin mamma kanssa pitkästä aikaa ilta-lenkille. Tein pienen kepposen ettei liikaa mieti pisneksiä ja sitä kaupungin klamuuria. Heti alkumatkasta pysähdyin tien laitaan ja tein jutskat ! Mamma joutu tietysti keräämään ja kolme kilsaa kantamaan sitä höyryävää pussia kädessään.  Ei kehunut pisneksillä eikä kaupungin sykkeellä, oli taas vaan se onnellinen koiranomistaja.
 
"Joo joo...on kuultu jo...mammalla on huoltoja ja pisneksiä, perheen miesväellä koko vastuu kodin pyörittämisestä"
 

"Ilta-lenkin jälkeen vaan action-länkkäreitä kun mamma ei oo komentamassa ja vaatimassa draamaa"

"Niin on tässä tuon länkkärileffan lisäksi länkkäri-jäätelö ja sen jämät""Ai tulit jo mamma kotiin pisnes-illasta. Kerro vaan kaikki kun oot juttutuulella....just tätä varten me koirat ollaan. Arkipäivän psykolookeja...mulla on aikaa mutta muistahan että sulla aamulla kello soi töihin lähdön merkiksi"
 


14 kommenttia:

 1. Voivoi, kun ette te miehet taida oikein ymmärtää, että naisväellä pitää olla aina silloin-tällöin kaikenlaisia huoltoja. Onneksi pärjäsitte miesväen kesken ihan ilmeisen hyvin.
  Kivoja kuvia taas sinusta. -Varsinkin tuo viimeinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me pärjätään jos vaan ruokaa riittää jääkaapissa
   t. Nero

   Poista
 2. Nero, naiset on ihan oma rotunsa. Kaipaavat sukimista ja puleeraamista enemmän kuin villakoirat. Mutta kokemuksesta voin kertoa,että kunhan eläköityvät ja ovat nauttineet vapaudesta töiden suhteen, tulee mahalasku. Kyllä ne vieläkin sukivat ja puleeraavat itseään, mutta rutkasti maltillisemmin.
  Sulla Nero on hyvä asenne, osaat suhtautua perheeseesi just oikealla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vois vaikka puolet siitä rahasta mikä menee emännän ylläpitoon sijoittaa meitsin harrastuksiin, esim kylpyläloma olis paikallaan
   t. Nero

   Poista
 3. Jaahas, pitäksöhän sun äippäs ottaa toi meijän äippä oppiin, meinaan niihin puleerauksiin. Meijän äippä näyttää ihan Metsän Peikolta, ku hän vaan täällä kotona möyröttää meijän kanssa.

  Turpapusutuamisia pisnesilloista, melko mukavaa, ja onneks sä oot tommonen kuuntelijatyyppi, niin äippäs sai kerrottua kaikki kivat juttunsa. Joo.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että palautit emännän niin lämpöisen höyryävästi heti arkeen. :o) Taisi tavata aika paljon niitä pisnesihmisiä, kun kuonoon mätkähteli niin monta terveispusua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo turpapusuja tuli paljon ja osa meni huti ja muuttui otsapusuiksi
   t. Nero

   Poista
 5. Kyllä ne semmoset jutskat pallaattaa pisneshööryistä ihan muan tasalle :D Naeset on niihe huoltoesa kansa. Meelläe äet yrittää siihe intootuva vuan sittä lopahtaa sehhii. Kukapa sitä tiälä pihassa kahtelis ku minä. Ja mulle välttää tuommosena vähä ryytynneenähhii :)Tuommonen äejjäviikko, ku mikä teellä on ollunna, kuulostaa tosj hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitä koiranomistajan jokapäiväistä klamuuria noi jutskapussien kantamiset, onneksi meitsin ei tarvii osallistua kuin vaan niihin materiaalin tuotto hommiin
   t. Nero

   Poista
 6. Näyttää, että ihan hyvin ootte pärjänny miesten keskenkin! Meilläkin oli viime viikolla isäntäpäivä, kun Emäntä lähti kaupunkiin asti kouluttautumaan ja hyvin oli ruuat ja lenkit ajallaan, vaikka Emäntä aina huolehtiikin, että pärjätäänkö.
  Tuo "tavarat ulos alkumatkasta" -jäynä on aivan klassikko! Siinä ei paljon tittelit paina, kun koiranomistajan on nöyränä noukittava ruskeat aarteet talteen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tittelit narikkaan silloin kun on tositoimet kysymyksessä, jutskapussin kuljettaminen se taitoa vaatii ja keskittymistä
   t. Nero

   Poista
 7. Vai on sulla ollut äijä-viikko. Mulla on aina vaan äipän viikkoja, kun kukaan muu ei meillä jaksa ulkoilla mun kanssa niin paljon kuin haluan. Äippä pelkäsi tätä silloin kun tulin taloon ja sanoi, ettei ala mua ulkoiluttamaan, mutta kun huomasi, miten vähän saan liikuntaa muiden kanssa, sen oli pakko ottaa homma hoitaakseen. Ja kyllä on meinaan liikuttu. Tänäänkin oltiin toista tuntia ja tein kahdet jutskat reissun aikana. Äipällä oli siis pussi kumpaankin käteen. HIH! Oikein mukavaa ystävänpäivää! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teit eka niinsanotun tuplakepposen ! :)
   Kivaa Ystävänpäivää !

   Poista