sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Pepe tuli sukuun

 
Kivoja tapahtunut viikonloppuna, meidän sukuun on tullut uusi koira. Sen nimi on Pepe ja se asuu Keski-Pohjanmaalla. Se on vuoden vanha ja musta. Mamma on ollut ihan innoissaan kun niin kiva ja komea koira sai hyvän kodin. Pikkasen meitsillä pisti korvaan että viikonlopun aikana mamma sano tosi monta kertaa Pepeä nuoreksi ja komeaksi kun katseli sen kuvia naamakirjassa.
 
Meitsi ei oo enää nuori mutta virkaani hoidan jopa vielä tunnollisemmin kuin silloin nuorena. Komeudesta en osaa sanoa mitään mutta ainakin täällä blogissa on tullut joskus kehuja.
 
Kiva joskus sitten nähdä se Pepe, hyväksyyköhän se meikäläisen kun nähdään niin harvoin. Tervetuloa Pepe meitsinkin  puolesta sukuun. Pikkasen tässä suvussa välillä liikaa hosutaan ja säädetään mutta ihan hyväntahtosia ihmisiä nämä on.
 
Joo tuli mieleen tuosta Pepestä että onkohan sillä yhtä paljon velvollisuuksia kuin meitsillä. Siellä vikipeediassa  lukee että alkuperäinen käyttö amerikanbullodgille on metsästyskoira. Nykyinen käyttö metsästys-, suojelu- ja vahtikoira.
 
Se on meitsillä niin verissä tuo virkansa hoitaminen, että tuskin maltan edes viikonloppuisin tarpeeksi levätä. Aina pitää jotakin viettiä seurata. Tässä esimerkkejä tästä viikonlopusta, onneksi on pitkät yöunet niin jaksaa päiväsaikaan puurtaa.
 

"Hoitaisin vahtikoiran virkaa mutta kun mamma on laittanut näköesteitä"

"Kukat haisee parammalle kesällä ulkona, onkohan vielä pitkä aika kun meitsi saa merkata takapihalla ekat kukkapuskat"


                                     "Hei vieras, täällä on talon vahti paikalla ! Tässä suojeluskoira Nero !"                                          "Mamma kato metsästin mun luun tuolta sohvan alta !"

                                         "Jaa että vielä oikein lisätehtäviä. Kalkkunaleikkeen metsästystä"
 
 
"Itse se on vahdittava että saa huikopalaa silloin kun muutkin häärää keittiössä"

20 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uudesta suvun jäsenestä. Varmasti se Pepe sinut hyväksyy, Nero, olethan niin kohtelias ja hyväluontoinen herrasmieskoira. Ja kyllä, komeakin olet, uros parhaassa iässä. Kyllä se mammakin sen tietää, vaikka kehuskelee Pepeäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulis tajuavan että omassakin perheessä on kaksi komeeta urosta
   t. Nero

   Poista
 2. Eka viedeopätkän nimeksi: "Huulet heiluttaa koko bulldoggia" ;)

  Voi noita sun silmiä ja ilmeitä <3

  Jos Pepe on yhtä fiksu kuin sinä, Nero, olette ystävänpäivään mennessä jo ylimpiä kamuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen ne huulet on joskus tiellä kun pitää äkkiä hotkasta joku herkkupala'
   t. Nero

   Poista
 3. Voe Nero että oot mahtava vahti- ja metästyskoera! Ja mahtava tyyppi muutennii. Ee voe olla Pepe tykkeemätä:)
  Myöhhii tiälä äetin kansa vanitettaan sinuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Iivari että fanitatte, täälläkin fanitetaan kovasti teikäläisiä :)
   t. Nero

   Poista
 4. Nimenomaan, voi noita silmiä..voiko olla ihanammat! Tutustu Pepee, ni saat kivan uuven kaverin.Taitaa sun mamma tykätä kukista, ku usein pöydällä kukkia esteenä, no yritä kurkkia sieltä pihalle. Aika kivat ne sun tuhahdukset ja entäs se kupla siin viimises videos. Mukavaa alkavaa viikkoo teille koko porukalle ja myöskin muille Neron blogin seuraajille. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne oikein mukavaa viikkoa, toivottavasti edes pikkuisen auringon säteitä
   t. Neri

   Poista
 5. Jaahas, kuule kuoma, ootpa sä hiljanen haukkuessas. Kuulu vaan puf ja wuh matalasti. Me kun ilmotetaan ohikulkijoille, että ne on kyl huamattu, niin puali pitäjää raikuu. Äippä ei kyl yhtään tykkää, joten tuukko opettaan meille ton hiljasen haukun. Hyvin hoijat virkojas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä multakin välillä ääntä lähtee, sellanen möree kiljunta. Annan joku kerta siitä näytteen.
   t. Nero

   Poista
 6. Ihania fffffuffauksia! :) Tosi komea poika olet - ja hauskoja nuo blogibulldoggimaiset tsekkaukset, että onkohan kamera päällä. ;) Toivottavasti tapaat sen junnu-Pepen pian, niin että mekin nähdään, millainen se uusi sukulainen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai meitsi jäi nyt kiinni että poseeraan kun on video päällä, no en haluu että huulet on solmussa kun pääsen elokuvaan.
   t. Nero

   Poista
 7. Kokemuksesta tiedetään, että vaikka ensin voi olla vähän järkytys tuollainen yhtäkkiä sukuun saapunut koira, niin parhain päin kävi kaikki ainakin meidän tapauksessa, että eiköhän Pepe ole oikein mukava. :)
  Vähän jännättiin tuossa kalkkunaleikevideossa, että voiko tuollaisen rasian muka avata ilman peukaloita, mutta hienosti sait kannen auki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä aika hyvin aukaistu se kalkkunapaketti kun mamma ei välillä meinaa saada auki vaikka sillä on kädet.
   t. Nero

   Poista
 8. Vai on teidän sukuun tullut uusi koira. Jos Pepe onkin nuori ja komea, niin kyllä olet sinäkin. Jos et niin nuori kuin Pepe, niin ainakin komeutta löytyy.

  Aikas iso kuolapalleroinen alimmassa videossa =D.

  Kivasti "puhauttelit" vahtiessasi. Se onkin hyvä, sillä luulenpa, että sinusta lähtee melkoisen mahtavat haukahdukset jos oikein ääneen haukut.

  Mammallasi on muuten tosi kauniita "näköesteitä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu osataan täällä ääneenkin haukkua mutta mitä sitä sunnuntaina liikaa meteliä pitämään.
   Mammalla on melkein aina niitä ruusuja tai muita kukkia tuossa pöydällä, pilaa hyvän vahtimispaikan.
   t. Nero

   Poista
 9. On se kummallista miten niitä toisia koiria aina niin kovasti kehutaan, vaikka kyllä sen oman koiran pitäisi olla se kaikkein paras. Tästä on hyvä antaa aina kotiväelle vähän palautetta.
  Minähän olen kanssa metsästyskoira, joten ei voi lenkillä irti päästää tai ei meikäläistä enää koskaan. Hajut vie viriiliä miestä....siis puput ja ketut....
  Ruokaa pitää odottaa tuolla tavalla kauniisti emännän vieressä. Meillä äipän sukat aina kastuu, kun kuolaan sen lautasen vieressä. Niin hyvät tuoksut....Onneksi siitä aina tulee joku pala mullekin.
  Mukavaa laskiaista! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavaa laskiaista Eka sullekin, toiset syö pullaa meitsi maittavan laskiaisluun.
   t. Nero

   Poista
 10. No mutta uusi sukulaiskoirahan tarkoittaa uutta leikkikamua! Jolle voi opettaa kaikkia hienoja elämäntaitoja, juuri tuollainen charmantti hitaasti ikääntyvä herrasmies on oiva opettaja siihen tehtävään!

  Sulla on kyllä hirveesti tehtäviä. Mutta tosi hienosti ne hoidat! Mun rotukuvaukseen kuuluu kans aika haastavia tehtäviä, kun tipsu on lyhyesti ja ytimekkäästi "seurakoira". Mä siis seurustelen, siinä oon kyllä tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurakoira onkin vaativa tehtävä, aina pitää aistia muiden mielentilat ja toimia sen mukaan.
   t. Nero

   Poista