sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ketun uusi kaveri


Loma se vaan jatkuu. Toista viikkoa jo isännän kanssa lomaillaan ja mamma jatkaa huomenna töitä. Enää viisi herätystä ja sitten sekin liittyy lomalaisten jengiin.

Tänään tapahtui kaksi kivaa asiaa ja yksi ei niin kiva. Ensin huonot uutiset, mamma teki listaa mitä mun ja isännän kanssa pitää tehdä ensi viikolla kun ollaan lomalla ja se töissä. Se lista oli ihan erilainen kun meitsin ja isännän laatima lomalista. Meidän listalla luki pitkään nukkumista, päivänöpösiä, huikopaloja ja äksön leffoja. Mamman listalla luki pihan trimmausta, maalausta, roskiksen tallomista (että mahtuu kaikki ennen tyhjennystä), pyykin pesua ja yks imurointi. Laitettiin se mamman lista sinne 'joku toinen kerta' kansioon.

Sitten ne kaksi kivaa asiaa ! Ensinnäkin meitsi oli saanut postia laatikkoon ! Siellä oli semmonen syötävä hammasjutska. Mamma sanoo ettei haluu mainoksia postilaatikkoon, meitsille sais tulla enemmänkin.

Toinen kiva asia oli Ketun lomaterveiset Porvoosta.  Se on tosi lesona kun on saanut uuden kaverin. Sen kaverin nimi on Spock ja meitsi hieras monta kertaa silmiä kun näin ne kuvat ! Se
uusi kaverihan on KISSA ! Ei meitsillä mitään kissoja vastaan ole mutta olen antanut mennä omia polkujaan jos vastaan tulee. Mutta nyt kyllä Ketulle täydet pinnat kun on noin rohkea että kissan kanssa hengailee. 


"Moi, ai sun nimi on Oili. En oikein pidä koirista mutta Kettu on eri juttu !"

 "Hei Kettu taidat olla matkasta väsynyt, levätäänkö yhdessä kun mullakin on päivänöpösten aika"

"Joo laita vaan terkut sille sun sukulaiselle, joka on koira ja näyttää vasikalta !"

"Kuvat tuli perille Kettu ! Meitsilläkin on ollut jännä lomapäivä. Tuli postia ja sitä voi syödä !"

"Tää on samalla hampaiden pesu !"

"Oon myös vahtinut  ukkosta, kyllä täälläkin vauhtia riittää !"


"Näytä sille sun uudelle kaverille Spockille tää kuva, meitsi osaa leikkiä kissaa ! Enkös ookin notkea !"

16 kommenttia:

 1. KETTU! Nyt mä kyllä pökrään !! Kissa !!! Ja Kettu nöpösillä kissan kanssa !!!! Mamma mia, mitä kuvia, kissatäti on ihan huulio pyöreenä !!!!!

  Vikan kuvan venytys Nero menee todellakin kissasta, luulin suo meidän Börjeksi mutta sitten tajusin ettei Böössä ole ruskeita kohtia eli se olitkin sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen harjotellut pitkään tota kissavenytystä, siltä varalta jos sukuun tulee kissa niin osaan sitten kehon kieltä.
   t. Nero

   Poista
 2. Vau,oekeen vanipostijako saet!? Tuommoset postit ilahuttaa kyllä :) Nyt on kyllä karvat pystyssä meekäläesellä...Kettu ja KISSA!! Kyllä suattas jiähä torkut ottamata meekäläeseltä tuossa tilanteessa.Onse vuan tuo Kettu rohkee tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mainos tuo postipaketti, siinä luki että jos perheessä ei ole koiraa niin ilahduta jotakin koiran omistajaa ja anna eteenpäin. Sitten siinä sai osallistua arvontaan mutta ei jaksettu kun oli vatsat täynnä.
   t. Nero

   Poista
 3. Olipa aika ikävänpuoleinen LOMAlista. Kyllä sinun ja isännän lista tuntuu paljon enemmän LOMAlistalta =D.

  Kettuhan käyttäytyy niin kuin olisi ikänsä asunut kissan kanssa. Oikein vierekkäin nukkuivat.

  Herkullista postia olet saanut. Kiva ylläri.

  Mammalle hyvää viimeistä työviikkoa ja teille mukavaa lomaa ilman listoja =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma varmaan mietti että jos laittaa vaikka kymmenen asiaa lomalistalle niin ne tekee ehkä yhden, ei me kyllä tehdä.
   t. Nero

   Poista
 4. Aika jännät on nuo lomalistat teillä. Ja ihan oikeaan mappiin meni se työlista. Noudattakaa vaan lomalistaa, tehän olette isännän kanssa lomalla.
  Jopas jotakin, Kettu on melkoinen rohkelikko, kun kissan kanssa nukkuu. Ja sinun kroppasi Nero näyttää tosiaankin kissamaisen notkealta. Hauskat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisättiin omalle lomalistalle pari asiaa, mustikkapiirakan syönti (isäntä) ja siankorvan pureskelu (meitsi).
   t. Nero

   Poista
 5. Miten tuollaista postia saat Nero, minäki tahon! T. Paimenkoira Sasu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on mennyt varmaan aika monelle kun arvontasäännöissä luki että 3000 ensimmäiseksi vastannutta osallistuu arvontaan. Oli se ihan maittava ja hampaat tuli puhtaaksi.
   t. Nero

   Poista
 6. Oi ei, nyt en kyllä kestä! <3 Olisipa hauska tuollainen söpönöpöskaveri sullekin, Nero! Näin muuten pari viikkoa sitten erikoisen jutun: ihan sun näköistä amerikanbulldoggia kyyditettiin polkupyörän etuvaunussa! Meinasin ajaa ojaan, kun piti niin kurkistella niin innokkaasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa...kuulostaapa hyvältä tavalta matkustaa tuollainen etuvaunu, voitais käydä mamman kanssa ruokaostoksilla, olis semmonen vähempi päästöinen kuin auto.
   t. Nero

   Poista
 7. Meikä ei muuten kissan kanssa tuolla tavalla nukkuisi. Saisi kissa lähteä suoraan sanottuna huitsin nevadaan meikäläisen lähistöltä. Pihalla on alkanut yksi pyöriä, mutta olen yrittänyt näyttää sille oman paikkansa.
  Se on muuten hyvä paikka, jonne laitoitte sen työlistan. Ei sellaisia kukaan lomalla puuhaile.
  Mukavaa lomaa toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja nythän se loma vasta alkaakin kun mammalla vika työpäivä, saadaan isännän kanssa säännöllisesti ateriat.
   t. Nero

   Poista
 8. Ohhoh! Katsos Kettua! Vaikka eipä tiedä... Noin rohkea ja mukava kissa, niin miksei sitä voisi vähän selkä vasten selkää köllötellä... Sinun venytyksesi on myös notkea, kuin tiikeri venyttelisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan myös näytellä oravaa, laitan joku kerta kuvan.
   t. Nero

   Poista