sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Salaperäinen Riiviö latotansseissa


Meitsi on ollut taas reissussa. Nyt oltiin siellä latotansseissa, ne kestää koko viikonlopun.
Siellä on aina paljon kivoja ihmisiä, huomiota ja rapsutuksia tulee monesta suunnasta.
Tuossa kotimatkalla laskin aikani kuluksi, siellä oli kaksitoista ihmistä ja kaikilla täysi pari käsiä. Ihmiset on siitä helppoja että kun ne lopettaa rapsuttamisen niin tarvii vaan siirtyy toisen käden luokse niin niin rapsuttaa silläkin. Siis kaksitoista ihmistä ja kaksi kättä per rapsuttaja niin yhteensä 24 rapsuttajaa.

Oli siellä semmonen salaperäinen Riiviökin. Meitsillä oli eri ulkoiluajat kun Riiviöllä niin en nähnyt kertaakaan. Mamma välillä kuiskutteli että viedäänkö nyt Nero hetkeksi lepäämään niin saa Riiviökin tulla ulkoilemaan. Luulikohan ne ihmiset että jos meitsille ei kerrota mikä se Riiviö on niin en jaksa siitä liikaa kiinnostua. Hö, tahtoo nuo kaksijalkaiset aina unohtaa meitsin super-hajuaistin. Heti kun auton takaluukku aukaistiin sinne mennessä niin haistoin että tontilla on kissa, se on musta ja 8 vee.

Hyvin noita tunteja riitti vuorokaudessa niin saatiin molemmat olla paljon ulkona, Riiviö oli yölläkin monta tuntia. Meitsi luovutti mielellään ne yön tunnit kissalle, koira kun tarvitsee pitkät yöunet enkä edes osaa metsästää.

Mammakin olis voinut nukkua pidemmät yöunet, mutta ei...siellä se oli latotansseissa yömyöhään ja nyt on siitä johtuen koomarketin muovikassin kokoiset silmäpussit.
Sitten sillä kramppailee pohkeet kun on tanssinut niin paljon ysäriä ja piti taas näyttää kaikille että osaa maikel jäksönin muunvoolkia.

Isäntä sai reissulla kesälenssun ja meitsillä on melkein yhtä isot silmäpussit kuin mammalla niin eiköhän tämä lomasakki lepää nyt pari päivää ja sitten voi taas suunnitella uusia kesälomajuttuja.

Meitsi haluu vielä kiittää isäntäväkeä, jotka järjesti taas perinteiset latotanssit. Kivaa oli meillä kaikilla ja herkullisia eväitä tarjolla. Meitsi sai oikein kaivovettäkin janoon, parasta ikinä.


"Jee täällä taas, täällä saa paljon herkkuja ja rapsutuksia !"

"Mamma täällä on mennyt musta kissa !"

"Hö ei se mitään kuule, eikä kukaan muukaan,  kun puhuu kailottaa niin kovalla äänellä niitä juttujaan"

"Seuraa vaan mamma meitsiä niin et eksy täällä tiluksilla"

"Haloo kuka kutsui ? Joo kelpaa kaivovesi juotavaksi !"


"Pikkasen alemmas kiitos, meitsi ei oo mikään kirahvi"


"On kyllä hyvää tää kaivovesi ja niin kirkasta että siitähän näkee oman naaman. Toivottavasti mamma ei kurkkaa ettei säikähdä peilikuvaansa"


"Joo isäntä, tiedän että se on keppi mutta en jaksa näin kuumalla kannella, toisitko vaikka illemmalla mulle sinne ladolle"

"Meitsi olis sit valmis sinne latotansseihin heti kun muillekin sopii"


"Huoh, mamma ja sen hyttyssuojat...toivottavasti Riiviö ei näe ikkunasta, nauraa vielä vatsansa kuralle"

"No niin, kaikki latotansseihin ja Riiviö voi katsoa ikkunasta !"


"Huomasitko mamma kaikki muut meni jo ladolle ? Kiireellä nyt, tuo huulipuna sopii íhan  hyvin siihen sun kesäfliisiin"


"Joo voin juoda vettä jos se on varmasti sieltä kaivosta eikä mistään raanasta ?""Mamma hoi ! Täällä sois nyt se ysäri niminen yhtye !""Oijoi ettei vaan mamman pohkeet kramppais jo alku-illasta kun siellä mennä jytistää sitä muun voolkkia"


"Olipas kiva päivä ja puuhakas. Nyt meitsi levähtelee niin saa Riiviö mennä ulos seikkailemaan"

"Toivottavasti Riiviö ei saa mitään raumoja jos säikähtää kun mamma tanssii maikel jäksöniä, isäntäkin säikähti ekalla kerralla kun näki mutta nyt se on karaistunut"


20 kommenttia:

 1. Saikos se mamma siitä Riiviöstä kuvaa ollenkaan vai oliko se näkymätön? Magnesium ja kylmägeeli auttaa kipeisiin pohkeisiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma ei ehtinyt ladata kameraa kun se Riiviö oli niin nopea
   t. Nero

   Poista
 2. Latotanssit! Ohhoh :)Kävitkö sinnäe vähä tanssoomassa ku sullahan on nuo askellukset hyvästi hallussa? Parempi olj että se Riiviö olj yöaekaan pihalla ni saet olla raahassa muun aejjan. Neon ne kissinriiviöt vähintäännii eppäelyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti siinä väkisinkin pikkasen stepata että ehti pois mamman alta kun se tanssi ysäriä
   t. Nero

   Poista
 3. Voi ku teil on mukava loma meneillää. Oot kyl nähny jo aika paljo kaikkee, vai mamma tanssi Jaksonii, oliko oikein lieri päässä?Huilatkaa vähän ja sitte jatkatte matkaa taas, niin tehää myökii. T. Lennu


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä mikään lieri pysy päässä kun tanssii etukenossa
   Kivaa kesää sinne ! :)
   t. Nero

   Poista
 4. Onpa sinulla ollutkin kiva lomareissu taas ja kunnolla rapsuttajia! Riiviökin on ollut varmasti hyvin tietoinen sinun läsnäolostasi, mutta hyvähän niiden kissojen on antaa kuljeskella rauhassa ulkona varsinkin, jos eivät ole tottuneet koiriin. Kissat on jotenkin niin herkkiä saamaan traumoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhut kertoo että Riiviö bongasi aitan rappusilla meitsin ja en muka huomannut...olisko vaan jotain kesälööppejä
   t. Nero

   Poista
 5. No on sulla ollut rapsuttajia. Oikein 24 käden voimin. Mukava paikka siellä, latotanssit ja kaikkee.

  Vai on isäntä jo karaistunut katsomaan mamman maikel jäksön-tanssia =D.

  Riiviö oli varmaan ihan mielissään, kun sai olla yön ulkona. Kissathan ovat yöeläimiä, toisin kuin koirat. Olisit varmaan ollut kauhuissasi, jos sinut olisi laitettu yöksi ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ole ollenkaan yöeläin, silloin on kiva nukkua ja nähdä unia
   t. Nero

   Poista
 6. Nero, sinä olet jo ihan Pro reissaaja ja juhlija! Osaat olla tyylikkäästi kaikissa tilanteissa. Harmi että isäntäs sai kesäflunssan. Toivottavasti flunssa ja mamman pohjekrampit ovat jo vilkkaasti menossa huitsin nevadaan.
  Kissat on arvaamattomia ja omituisia otuksia. Hyvä niihin on pitää vähän etäisyyttä, elleivät ole ihan lapsuudenystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan vaan pysytellä koirakavereissa kun ei ole kokemusta kissoista. Mamman pohkeet on jo vertyneet, kirjotti itselleen jätskireseptin.
   t. Nero

   Poista
 7. Sulla on rytmitajunen ja notkee äippä, ihan toistamaata ku meijän sahapukkikoipinen äippä. Kyä sulla oli taas kaikkee mahtista menoo. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä puuhaillaan ja talvella huilaillaan :)
   t. Nero

   Poista
 8. Mäkin haluaisin moon walk -tanssiaisiin! :)) Kivoja nämä teidän kesäseikkailut. Harmi, ettei Riiviö ollut tarttunut kameraan, mutta oli ehkä parempi, että menitte omia teitänne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi joo sai Riiviö mennä omia aikojaan ja polkujaan kun en osaa kissojen kieltä
   t. Nero

   Poista
 9. Juu turha on meiltä yrittää kissoja salassa pitää. Heti ne tuoksusta tuntee. Mutta on sulla ollut mahtava viikonloppu. Noin paljon käsiä rapsutuksia varten ja aivan mahtavat latotanssit. Olisit tilannut letkistä. Sitä koirat tanssii toisinaan noissa kotivideoissa. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa yksi letkisvideo niin meitsikin vois ensi kesänä yllättää, ei saa sitten mamma kaikkea huomiota sillä muun valkilla.
   t. Nero

   Poista
 10. Sä olet Nero todellinen herraskoira, annat kissankin ulkoilla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin riitti molemmille tilaa vaikka eri aikoihin
   t. Nero

   Poista