perjantai 5. elokuuta 2016

Rakkautta ilmassa

Muistatteko kamut viime blogista, että meitsihän oli tässä viiden tähden hotellissa kun mamma ja isäntä lähti musiikkia kuuntemaan. Meitsillä meni kaikki hyvin. Vesi oli raikasta niin kuin luvattiin ja rapsutuksiakin tuli heti kun katseli henkilökuntaa silmiin. Mammalle oli kerrottu kun hakivat tänään kotiin, että Nero on symppis. Toinen henkilökunnan jäsen oli sanonut että Nero on vilkas ja leikki iloisesti toisen koiran kanssa eikä mitään riitaa tullut edes leluista.

Siitä toisesta koirasta pitää kertoa pikkasen lisää. No sehän oli semmonen sydämenvaltaaja. Tämmöiselle sohvanvaltaajalle tuli niin yllätyksenä semmonen kaunotar, että ekat pari minuuttia meni jännittäessä. Tai en oikeestaan jännittänyt mutta pulssi hakkas triplasti nopeemmin kun normaalisti niin kieli tuli väkisin suusta ulos. Joku ihminen vaan voi tulkita sen jännittämiseksi.

Meitsi jää harvoin sanattomaksi mutta ne ekat minuutit meni keskittyessä ettei pure omaa kieltä ja miettiessä miten edetään että tyttö ei kyllästy tuijotteluun. Onneksi oli ammattitaitoinen henkilökunta niin ne porukalla alkoi vaan heittelemään leluja meille. Siinä vaiheessa kun tyttö karkasi pallon perään rentouduin sen verran että sain kuopastua itseni liikkeelle ja saman pallon perään.

Tehtiin sitten sinunkaupatkin. Tytön nimi on Vappu ja meitsi sano että oon Nero mutta saat kutsua Nerpaksi jos haluut. Onneksi mamma ei ollut paikalla kun se olis voinut kutsua meitsiä hauva-vauvaksi ja siinä  vaiheessa olis saattanut Vapun mielenkiinto herpaantua.

Mamma oli saanut semmosella sähköpostilla meitsin ja Vapun kuvan ShowHau Centerin henkilökunnalta ja luvan laittaa kuvan tänne blogiin niin esittelen nyt tässä mun uusimman tyttöystävän, eikös olekin söpö.


"Apua...onpas kaunis tyttö....mitäs nyt...pulssi hakkaa...kieli tulee väkisin ulos..."

"Moi isäntä tulit hakemaan...mulla on paljon kerrottavaa....semmonen Vappu..."


"Kiitos ja näkemiin ! Meitsi tulee syyskuussa...olisko mitenkään mahdollista että Vappu liikkuis tuolla leikkipaikalla silloin...""Just....jos oikein arvaan niin mulla on otsassa mamman tervetuliaispusu. Onneksi se ei antanut jäähyväispusua kun vei sinne hotelliin, olis Vappu luullut että meitsi on joku peräkammarin bulldoggi"

20 kommenttia:

 1. Voi jessus tota sun elämää,se on kyl niin aitoo! Ihana Vappu, ei ihme, et sun kieli putos suusta ja pulssi hakkas. Koitahan palata nyt arkeen, jospa viel sen Vapun kohtaat. Ole kuitenkii tarkkana, kun sun mamma taas kohta sanoo, et "kohtahan se vappu taas tulee ja juhlitaan, se tarkoittaa sitä toista vappua, hih, hih!"T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...arki kolahtaa aika rankasti jos se Vappu olikin vaan kesäheila
   t. Nero

   Poista
 2. Ihana kuva susta ja Vapusta. Mä huomaan että Vapullakin näkyy kieli. Se tais ihastua suhun. Ihquu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pikkasen vastakaikua antoin mutta ainahan ne tytöt haluu olla sellasia vaikeestitavoteltavia
   t. Nero

   Poista
 3. Kiitos Nero vinkistä ;)
  Arttu ilmotti heti, että tämän kuun lopulle huonevaraus menemään, kun emäntä hummaa kaupungissa koko päivän. Toivottavasti meille ei muuta mitään Vappua tai muutakaan Tipsukkaa siltä reissulta :D

  Nero on kunnon reissaaja, tassut tiskille ja seuraavaa tilausta tekemään jo lähtiessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä Artusta tiedä vaikka olis tyttö kainalossa kun kotiutuu
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllä sulla oli hyvä tuuri, kun noin kauniin tytön sieltä bongasit. Oikein näyttävä pari olittekin.
  Tuollainen koirahotelli on vallan hieno juttu. Minä kyllä saisin varmaan häädön, kun kiljuisin kurkku suorana Palvelijattaren perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on muuten saatavana hierontapalveluja jos Parek haluut käydä välillä rentoutumassa, Palvelijatar voi odottaa kahvilassa
   t. Nero

   Poista
 5. Elvis: Mä tiedän tuon tunteen. Multa on kysytty, että astuuko hyvin? No tottakai astuu hyvin. EHKÄ elokuussa tulee joku pimu kylään... Mutta tytöt on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tytöt on ihania vaikka ne välillä haluukin komentaa
   t. Nero

   Poista
 6. No johan on hyvä tuurj käännä ku sattu tuommonen tyttö sinne. Ja nuin nättihhii. Empä ihmettele että oot ihastunna:) Ymmärrän hyvästihhii miltee tuntuu ku syön rakkaavesta räätyy...
  Vuan hieno on tuo hotelli ollu.Jos tiälläe oes tuommosija ni saes äet männä minnevvuan kylläelemmään:) Paetsi ettee lähtis kuitenkaa ku on semmonen erakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä turhaa reissuun jos kotona viihtyy parhaiten.
   Ja sullahan käy kavereita kylässä niin ei tule aika pitkäksi :)
   t. Nero

   Poista
 7. Hotellireissuhan on mennyt sitten paremmin kuin hyvin, jos siellä on ollut noin kivaa seuraakin sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätissä seurassa se aika menee kuin siivillä
   t. Nero

   Poista
 8. Voi mikä söpöliini! Tuolla lailla se rakkaus yllättää. :) Toivottavasti pääsette treffeille uudemmankin kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no toivotaan että Vappuun vielä törmään, toinen kerta ei enää jännittäis niin paljon
   t. Nero

   Poista
 9. No en kyllä ihmettele, jos kieli lurpsahtaa ulos suusta kun noin nätti tytteli istuu vieressä, -ihan lähellä <3 <3
  Kyllä minusta tuntuu, että Vappukin tykkäsi sinusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Vappu tais katsella pikkasen pilke silmäkulmassa, heh
   t. Nero

   Poista
 10. Olipa onni, että pääsit tuonne hotelliin, kun löysit sieltä oikein tyttöystävänkin. Kyllähän tuollaiset jutut vähän aina etukäteen jännittää, kun ei ole niin kokemusta. Mitäs niistä! Toivottavasti sulla oli sellainen all inclusive, että sait paljon herkkuja myös. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä koskaan ihan rentona osaa olla jos nätti tyttö astuu kehään
   t. Nero

   Poista