keskiviikko 31. elokuuta 2016

Aava ja PokemonTänään on ollut jännä iltapäivä. Ensinnäkin tapasin mun uuden naapurin, sen nimi on Aava. Se on muuten nyt Letun pikkusisko ja Lettuhan on ollut täällä blogissakin. Arvatkaa tuliko mammalle hauva-vauva kuume kun se näki Aavan. Pikkasen nolotti kun se alko Aavan iskälle puhumaan semmosta siansaksaa. "Voi että pikkuista Aava-palleloa, lutunen ja luloinen, pehmoinen ja töpöläinen..." Sitten se alkoi haaveilemaan että olispa kiva tuommoinen hauva-vauva omaankin kotiin. No meitsi tietää että kun mainitsee siitä isännälle niin se sanoo että katopa Neroa, siinä on sulle 40 kiloa hauva-vauvaa.

Toinen jännä juttu oli se kun meitsi oli metsästämässä  pokemonia. Joo joo, ihan tosissaan. Tuonne meidän lenkkipoluille on viime aikoina ilmestynyt semmosia pikku-ihmisiä. Jotkut niistä pyöräilee tai juoksee ja jotkut kävelee. Kaikilla on sama ilme, semmonen samanlainen kun  mammallakin kun se keskittyy ja yrittää nähdä tekstariviestin puhelimesta.

Mamma sano että ne pikku-ihmiset metsästää jotain pokemonia. Mamma ei osannut sanoa tarkalleen mikä se pokemoni on, ties vaan että pyöreähkö ja ehkä värikäs. Sitten se naurahteli tänään kun oltiin lähdössä lenkille, että nyt Nero saat metsästää pokemonin ja jos löydät niin saat possun korvan ja tuoretta jauhelihaa. Tehtävä tuntu haastavalta kun mamma ei edes tiennyt miltä se pokemon haisee eli en voinut turvautua mun tarkimpaan aistiin.


"Ai terve, sinäkö olet se Letun pikkusisko !"

"Kuule Aava, meitsi on menossa pokemonin metsästykseen. Voin opettaa sullekin  sitten kun saat lähteä oman kodin ulkopuolelle"


"Hoplaa ! Tästä se lähtee pokemonin metsästys !"

"Ei ollut ekan puun takana pokemonia"


"Tuossa on ehkä käynyt pokemon, siinä on pyöreähkö painauma"

"Ei oo muuten pitkä aika siitä kun pokemon on ollut tossa oksalla, siellä on värikäs painauma"


"Takaisin rantaan mamma, pokemon on voinut mennä uimaan kun on näin kuuma !"

"No siinä se on !"

"Vitsi, vitsi !"


"Kato mamma, eikös meitsi sanonut että pokemon on mennyt uimaan ! Tuolla se on,
pyöreähkö ja värikäs eikä haise miltään"


"Meitsi ottais ensin sen possun korvan ja sen jälkeen jauhelihan piimäpedillä"

12 kommenttia:

 1. Vai hauva-vauva kuume, se on ihana kuume! Minäkii olen yrittäny saada uutta hauva-vauvaa,kaniini karkeakarvanen mäyräkoira, Kerttu! Olen ristiny sen jo, vaikka hauva-vauva ei oo viel ees syntyny. Sama juttu meilläkii, isäntä pistää hanttii, tuossa on Leo ja sillä sipuli, typeriä miehiä!! Hyvä, ku löysit ton pokemonin, se oli hieno, saithan palkan siitä. Mukavia tarinoita ootellessa. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuli possunkorva ja tuoretta jauhelihaa, ihan kuten luvattiin.
   Oiskohan semmonen hauva-vauva kiva kaveri.
   t. Nero

   Poista
 2. Arvaa mikä lässytys täältä lähti, kun Aava hauvavauvan kuvat nähtiin! Palvelijatar on niin kamalan vanha ettei voi enää koiravauvaa ottaa. Kyllä Se heti ottais, jos olis kymmenenkin vuotta nuorempi.
  Ai tuollainen se pokemon on? Hyvä kun löysit sen. On sulla mainio ilme tuossa 'vitsi, vitsi' -kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kovin vaikea löytää Pokemonia, ihme että ne pikku-ihmiset etsii sitä niin kauan, menee metsää pitkin ja poikin.
   t. Nero

   Poista
 3. Jaa tuollasia ne pokemonit on! Me ei oo nähty yhtään, vaikka täälläkin niitä harvinaisen keskittyneitä lapsia kulkee. Nyt mekin voidaan etsiä niitä, kun tiedetään minkä näköisiä ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ne näkyy metsässäkin kun on tollasia jättikokoisia
   t. Nero

   Poista
 4. Hieno homma ku löösit pokemonin :) Minnoon vuan niitä nasumonija metästännä. Niitä ku on tiälä pilivinpimmein :)
  No kyllä kuule tiälläe lässytys alako ku äet tuon haavvavaavva kuvan näkj! Onneks seon jo sevverra kampura ettee ehken oo pelekoo meellä mistää uuvvesta koeravaavvasta. Sinä varmaan ossoesit hyvästi semmosen kansa olla ja opastoo koeriintavoelle. Oot tuommonen raahallinen ja ystävällinen kaekille ja tolokumpoeka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitten tiedä olisko hauva-vauva kiva juttu...oliskohan se mun rapsutuksista pois..?
   t. Nero

   Poista
 5. Jokin orangepuffimoni tuo on ihan varppina. Hyvin löydetty, ei oo mulla tota! Voisin kyllä ottaa sen kokoelmiin, mutta vielä mieluummin jemmaisin sut ja tuon hippusen pienemmän hauvavauvan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ottaa yhden pokemonin kotiin, onkohan se bulldogin pusun kestävä ?
   t. Nero

   Poista
 6. Apua! Ei saa mulle näyttää hauvavauvoja. Muutenkin on kuumetta ja noista kuvista kuume vaan nousee. Mutta olet kyllä sinäkin niin ihana että kohta tulen antamaan sinulle oikein kunnon halirutistukset <3
  Kyllä sinun hajuaistillasi ja vaistoillasi helposti pokemonit löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh...joo meitsi semmonen kylällä tunnettu metsästäjä-bulldoggi
   t. Nero

   Poista