sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Ihan korvessa

Syksy tuli meidän kylille viikonloppuna. Sen tietää siitä kun takkaan laitettiin tuli ja mamma vaihto kesäfliisin syysfliisiin. Siinä oon mamman kanssa samaa mieltä että syksyllä on mukavampaa lenkkeillä kuin kesällä, voi mennä metsään eikä tule niin kuuma eikä ole hyttysiä. Yks kärpänen kyllä nähtiin mutta ei siitä ollut haittaa kun se lensi vaan ohi, tais olla kiire talviteloille.

Käytiin kylälenkkien lisäksi metsän korvessa. Ei se kyllä kauheen syrjäistä korpea ollut kun siellä oli polutkin. Mamman mielestä ollaan korvessa jos ei oo merkattuja suojateitä. No mitäs me isännän kanssa turhaan vastaan väittämään, vaikka aika paljon oli sutinaa siellä metsän korvessa. Jotkut ajo polkupyörillä, toiset käveli ja ainakin kuusi koiraa tuli vastaan ulkoiluttajien kanssa, sitten oli sienestäjiäkin. Mopokin meni jossain vaiheessa ohi.

Kyläreitillä näin uuden tytön. Sen nimi on Kara. Se oli tosi söpö mutta vielä aika sähikäinen niin en alkanut sen kanssa leikkimään. Kunhan se siitä vähän kasvaa niin voidaan leikkiä  tai sitten se voi alkaa mun uudeksi tyttöystäväksi, siis jollei mulla satu olemaan vakituista sillä hetkellä."Jännää lenkkeillä täällä korvessa, ei ole näkynyt kuin ihmisiä, mun kollegoita ja mopo""Jotenkin niin rentouttavaa korvessa kun autojen ja lentokoneiden äänet kuuluu vaimeampana" "Ei oo hyttysiä ja toi ainut kärpänenkin lensi ohi !""Varo mamma tää on kömpelöille vaarallinen paikka !"


 "No morjens Kara. Tervetuloo kylille. Pelkkä nuuhkaisu kyllä riittää jollet välttämättä haluu aina heittäytyä"


"Juuri näin Kara, tehtiin just sinunkaupat"

"Joo Kara meitsikin luuli pienenä että toi on oikea tyyli lenkkeillä. Eipä silti...meitsi vetää nelivedolla vieläkin, totuttelet vaan korvat siihen että emäntä komentelee, ei niistä tarvii välittää"


"Kiitos iso-Nero ohjeista, nelivedolla mennään ja tervehditään nuuhkimalla !""Kivaa kun on syksy ja taas takassa tuli. Lämpö auttaa niveliin ja mammakin tarkenee fliisin ja viltin kanssa"

"Ihastelen vaan vähän takkatulta"


"Trallal lal lal...."

"Pikkasen tuosta..."

"Tiedätkö mamma mitä...."


"...kuitu tekee hyvää bulldogin aineenvaihdunnalle"

15 kommenttia:

 1. Tuo Karahan on pienempi ku sinun piäs!:) Taetaa olla tosjpentu vielä. Kyllä se rentoottaa se korvessa käppäely. Varsinnii ku on nuin vähä muita kulukijjoeta :D Ja takkatuljhan rentoottaa sittä ne loputtii kohat jos ee niät kaekki kerinnä sielä korvessa rentootuva. Lepposata ja lämmintä sunnuntaeiltoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttopuunkin nakertelu rentouttaa ja poistaa hammaskiveä
   t. Nero

   Poista
 2. Sulla Nero on just samat ajatukset kuin mulla: syksy on kiva ja tyttöpennuista saa ajan mittaan oivat ja oikeat tyttöystävät,kunhan kasvavat naiskoiriksi. Nautitaan elämästä ja syksystä kamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kohta meitsi esittää taas lehtitanssin kunhan tippuu isot lehdet puista
   t. Nero

   Poista
 3. Juu eikö olekin jännää, kun autojen ääni kuuluu vain etäisenä huminana! Tulee ihan sellainen seikkailijaolo kuin olisi villin luonnon armoilla! Ja tosi vaarallisennäköinen siltakin on ollut matkalla!
  Takkapuut lämmittää tuollakin tavalla, kun oikein kunnolla järsii niitä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo silta oli kyllä aika paha, piti harkita pikkasen aikaa ennen ylitystä, onneksi kaikki pääsi turvallisesti yli...myös kömpelö mamma
   t. Nero

   Poista
 4. Voi ei, Kara on bostoni niinku mekin! Kara ei varmaan oo veispuukin bostoni-foorumilla, kun se on meille ihan uusi tuttavuus. Muuta kunhan se kasvaa, niin saat siitä oivan tyttöystävän, oikein tomeran sellaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tulee tomera Karasta, oli niin sähäkkä ja halus vaan tulla koko ajan leikkimään
   t. Nero

   Poista
 5. Kyllä; syksy on loisto aikaa lenkkeillä. Nelivedolla täälläkin mennään ja välillä pysähdellään viestin lukuun. Metsä on mukavaa lenkkimaastoa, vaikka mä en kyllä yhtään niistä maastopyöräilijöistä. Tulevat liian kovaa vastaan. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus meinaan säikähtää kun ne maastopyörät suhahtaa ohi, olis kivaa lähtee perään juoksemaan kilpaa mutta mamma on kieltänyt.
   t. Nero

   Poista
 6. Tral-lal-laa, ihan vaan takkatulta ihastelet =D. Oot sinä aika veitikka. Mutta kivan kaverin treffasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karasta tulee varmaan kiva ja nätti, tai oli se siis nyt jo
   t. Nero

   Poista
 7. Olipa söde tuo Kara! :) Mä en ole vielä ihan yhtä hyvin syysfiiliksissä. Vähän puristaa tuo ikkunaa piiskaava syyssade. Mutta teidän takka näyttää ihanan kotoisalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin piiskaa sade ja tuuli ikkunaa, mamma on ihan fiiliksissä
   t. Nero

   Poista
 8. Et ikinä arvaa, mutta Kara onkin sitten tuttu koira :D

  Silloin kun mä tulin teille tyttöjen iltaa viettämään ja kerroin saaneeni kaverilta kyydin - TADAA: ne kyydittäjät on Karan perheen aikaihmiset!
  Eipä ole pienet piirit !

  VastaaPoista