perjantai 2. syyskuuta 2016

Kettu talon vahtinaNyt on taas ohjelmaa viikonloppuna kun Kettu tuli hoitoon. Se tuli jo eilen kipponsa, pedin ja lelun kanssa. Oli sillä ruokaakin mukana mutta ei se täällä koskaan suostu syömään sitä omaa ruokaa, se leikkii nirsoa ja nälkäistä niin mamma ostaa sille semmosia herkkuhyytelöitä. Vois luulla että meitsi on kateellinen mutta ei tarvii koska mamma antaa samalla mullekin niitä herkkuja.

Meitsiä pikkasen nauratti kun ketulla oli uus vesikuppi, se on semmonen pinkki. Mamma ihastu heti siihen väriin ja ihme ettei juonut itsekin siitä ihan vaan sen takia kun on niin nätin värinen. Meitsi ei oikein pinkistä välitä, ei ruokakaan maistuis samalta semmosesta hempeestä kupista.

Me oltiin Ketun kanssa tänään kahdestaan kotona kun isäntäväki oli töissä. Yritin vihjaista että Kettu ottais joka toisen vahtivuoron päivällä niin sais meitsikin rentoutua välillä. Ei se mitään vahtinut, nukku vaan. No välillä venytteli siinä pedissään niin meitsi jo luuli että nyt ottaa vahtivuoron. Eipäs se muuta kuin kävi juomassa siitä pinkistä kupista ja meni takaisin nöpösille.

Mamma tuli tänään ekana töistä niin sano että kiva kun Nerolla on ollut tuuraaja vahtivuoroissa. Kettu vaan viattoman näköisenä katseli mammaa, antoi ymmärtää että kova homma oli niin pienelle koiralle se talon vahtiminen.


"Kiva Kettu kun tulit viikonlopuksi meille, saan sitten perjantaina vahtivuoron tuuraajan kun isäntäväki on töissä !"


"Joo Nero palataan siihen vahtimisjuttuun...ööö huh... nyt muistui mieleen mikä on se kuuluisa bulldogin-hönkäys"


"No voihan ydinluu sentään...pinkki vesikuppi ! Eihän tästä jois kastematokaan !"


"Toisaalta....nyt ei ketään muita näkyvissä..."


"Ihan vaan pikkasen...uteliaisuudesta.."

"Oho tuolta tulee Kettu....äkkiä vesipisarat huulista pois !"


"Hyvää työpäivää mamma ja isäntä ! Joo annan mielellään Ketulle joka toisen vahtivuoron !"


"Sinne meni ihmiset, ei nyt Nero hötkyillä niiden vahtivuorojen kanssa. Otapa pari ensimmäistä niin minä sitten iltapäivästä"


"No niin Nero...olehan tarkkana siellä vahtivuorolla..."


"Pikkasen tässä lepuutan..."


"Nero ei tarvii sitten herätellä, mun sisäinen kello sanoo kun on mun vahtivuoro !""Kuulitko saman Nero kuin minä ? Ihminen tuli autolla pihaan, menipäs päivä nopeasti !"
"Nyt suora ryhti...katso ihmisen silmiin..."


"Hih, kiitos kehuista...rankkaa oli vahtiminen tällaiselle pienelle koiralle mutta mitäpä sitä ei lammas-vasikka-hyytelön eteen tekisi"

12 kommenttia:

 1. Vai sellaista touhua siellä on päivä pidetty, että muka toinenkin olisi vahtinut. Kyllä nyt kannattaisi selkeästi Nero ilmaista, että vahtivuorot ovat olleet sulla. Niinhän ne on mullakin täällä. Aina ja joka päivä! Pidetään me äijät vaan vahtia.
  Mukavaa viikonloppua ja kivoja leikkejä Ketun kanssa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne kivaa viikonloppua Ekalle ja perheelle !
   t. Nero

   Poista
 2. Aika veijari tuo kettutyttö ;) Naiset on ovelia ja me miehet mennään aina lankaan, vaikka kuinka tarkkana oltais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on kun noi tytöt osaa olla niin ovelia, ja kaikista ovelin tuo kettu-tyttö Oili !
   t. Nero

   Poista
 3. Älä välitä Nero! Ronin se on hoidettava vahtiminen täällä meilläkin. Lucy-neiti saattaa johonkin oikein uhkaavaan kolahdukseen herätä hälyttämään, mutta muuten Lucy-neidin päivät ovat hyvin Ketun päivän kaltaisia: nöpösiä nöpösten perään (ihana sana! :D), kunnes Mestarit saapuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivänöpöset on parasta, sanoo mammakin silloin kun on lomalla !
   t. Nero

   Poista
 4. Hyvä kun teillä oli nuo vahtivuorot.......hmmmmm.....tai mites ne nyt oikein meni??? =D
  Taisi sittenkin vesi maistua hyvältä pinkistä kupista =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vesi ehkä ollut niin raikasta siitä pinkistä kupista...mitään en ainakaan myönnä !
   t. Nero

   Poista
 5. Tuassiisa sanon että nuo naeset...! Ne sittä ossoohhii miestä ällyyttee. Ja näköjjään varsinnii tuommoset Kettutytöt :D
  Ehken se isäntäväkesj kuitennii ties että sinä oot hommat hoetanna luotettavasti. Ja vieras on vuan unta vettee huiluuttanna. Vaekka koettihhii esittee hyvinnii valapasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä annan Oilin nauttia siitä huomiosta kun ihmiset luulee että se oikeesti vahti, meitsi kyllä ottaa sitten kaiken huomion ja rapsutuket ihmisiltä kun meen seuraavan kerran Ketun kotiin käymään.
   t. Nero

   Poista
 6. Kettu on aika rento talonvahti. Ehkä siis ihan hyvä, jos pidät vähän toista silmää auki ja yhtä korvaa koholla neitosenkin vahtivuorolla! Palkaksi voi sitten taas hörpätä vähän pinkistä kupista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan piti pitää molemmat silmät auki koko vahtivuoron, kettu kun kuorsasi omassa poterossaan.
   t. Nero

   Poista