perjantai 26. toukokuuta 2017

Äijien juttuja


Terkut täältä maaseudulta! Vihdoin meitsi pääsi aloittamaan mökkikauden. Kaikki oli reviirillä kunnossa. Ahvenen sintit on vielä syvemmissä vesissä kun niitä en oo nähnyt yhtään. Joutsenet oli taas järvellä, mamma odottaa että ne ui meidän laiturin ohi niin saa otettua valokuvia.

Ai niin oli täällä yksi vahinko talven aikana tapahtunut, ei kylläkään vaikuta meitsin juttuihin. Vesiputki oli mennyt rikki ja nyt on vielä semmonen yhteensattuma että isännällä on lenssu, sai mammalta tartunnan. Heh, varmaan jo mietitte että mitä ihmettä isännän lenssu ja mökin vesiputki liittyy toisiinsa. No silleen ne liittyy kun isännällä on pikkasen kuumetta niin ei kannata huhkia. Huomenna tulee putkimies korjaamaan putken mutta eilen ja tänään ei tule vesi sisään. Mamma on ollut urhea ja kantanut saunavedet järvestä ja tiskivedet. Eilen se pesi illalla ekan käsitiskin ja sano isännälle että ihan hyvin pärjättäis mökissä missä ei ole juoksevaa vettä eikä sähköä. Voitais mökkeillä romanttisesti ja alkukantaisesti. Isäntä huuteli sairasvuoteelta että voihan sitä harkita vaihtaa mökkiä alkeellisempaan jos niin kovasti tykkäät. No, kohta mamma oli menossa naamakirjaan ja nettiyhteydet ei toiminut. Mamma tulistui ja huusi sairasvuoteelle että ensi vuonna kyllä vaihdetaan mökki lähemmäksi sivistystä että toimii satavarmasti nettiyhteydet.

Tänään käytiin kylillä kaupassa kun mammalla oli loppunut kuohujuoma. Mamma jäi parkkipaikalle tuulettamaan meitsiä ja isäntä meni kauppaan. Voi olla että bulldogintuuletus oli mamman salajuoni niin ei tarvii itse maksaa kuohuvia.

Isäntä oli tänään jo terveempi ja jaksoi hakee varastosta meitsin kesärenkaan. Renkaalla leikittiin isännän kanssa ja mamma oli tuonut kaupasta vinkuluun niin mamman mieliksi sitä noudin järvestä.

"Kiva mamma tää sun kyliltä ostama vinkuluu mutta meitsillä ois vähän kiirehommia isännän kanssa tuolla etupihalla...."


"Kato mamma löysin sun viime kesänä heittämän kepukan...mutta nyt pitää mennä isännän luo jooko !"

"Tää on niin parasta....ei  isäntä kerrota mammalle...äijien juttuja"


"Tuossa on vielä vaikka kuinka paljon ehjää pintaa"

"Täällä taas mamma hauva-vauva asemissa ! Hehheh mamma ei tiedä että meillä oli isännän kanssa kesärenkaan jahtausta....aika äijätouhua !"


"No just....se siitä äijäenergiasta...mamman mielestä märkä turkki ja kesätuuli voi aiheuttaa koiralenssun"
8 kommenttia:

 1. Tosi taitavasti Nero sukkuloit mamman ja isännän välillä ja pidät molemmat tyytyväisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se välillä aikamoinen haaste mutta semmosta se on lemmikin arki (ja pyhä)
   t. Nero

   Poista
 2. Vau! Nyt on kunnon äijien leikit! Tuollaisessa kesärenkaassa mahtaa jo olla vähän vastusta, ettei ihan samantien mene silpuksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo saanu haukattua kun pari palaa renkaasta ja nekin riekaleet otettiin heti pois etten päässyt mutustelemaan, kivaa ton renkaan kanssa on kyllä peuhata.
   t. Nero

   Poista
 3. Soon erinomasta, että sulla on välillä tommosia äijäjuttuja iskän kaa ja vällein pehmoilua äipän kaa, pysyy kaikki tyytyväisenä ja tua sun elämääs vaihtelua. Joo. Mut gaumeeta kui iso rengas sulla on! Toivottavasti lunssat ja lenssut haihtuvat mökkitaivaantuuliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jo aika tervettä porukkaa, ruokakin maittaa kaikille erinomaisesti
   t. Nero

   Poista
 4. Just sopiva combo äijä- ja vauvaenergiaa! <3 Ihanaa viikonloppua! Onneksi nettiyhteys näyttää pelaavan, koska muuten ois vähän liian alkukantaista. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun alkoi mökkikausi. Heti pääsit vesileikkeihin. Hieno uusi lelu ja löysit viimekesäisen kepukankin. Hyvä sinä!
  Kyllä mamma pitää sinusta hyvää huolta kun laittoi pyyhkeen vesileikkien jälkeen, ettei lenssua tule. Mukavaa mökkeilykautta koko poppoolle!

  VastaaPoista