keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Uudet kaverit


Moikka, meitsillä on kaksi uutta kaveria ! Tänään tavattiin lenkillä ja ehdittiin siinä tutustua kun ei ollut mammalla niin kiire syömään kuin yleensä.

Ne oli kivoja kavereita mutta niin vikkeliä liikkeissään ettei meitsi meinannut pysyä jutuissa mukana. No sen verran pääsin kuitenkin juttuun ja tuoksuun että varmasti tunnistan seuraavan kerran kun nähdään.

Mamma on nolo. No kun se kysy heti kun tavattiin että mitkä on kaverusten nimet ja kun sille kerrottiin niin se alko heti hokemaan ääneen niitä nimiä että muistaa varmasti. Meitsikin panosti siihen että mamma muistuttaa sitten kotona ne nimet niin voin laittaa tänne blogiin. No se hoki niitä nimiä postilaatikolle asti ja sitten isäntä soitti. Isäntä kysy pitääkö kaupasta tuoda jotakin kun tulee kotiin, mamma vastas 'ei' ja lopetti puhelun. Sitten mamma meni kalpeaksi ja sano että voihan tuhannen turkasta nyt ne nimet unohtu !

No semmonen toi mamman muisti on, varmuudella muistaa vaan syödä, nukkua ja laittaa huulipunaa. Ei meitsillä niin väliä noitten nimien kanssa, kaverit on kavereita ja kun on kerran tutustuttu niin voidaan moikkailla ilman nimiäkin.


"Moikka, teitä en oo ennen nähnytkään !"


"Moikka iso koira...tiedoksi sulla on huulipunaa otsassa, saman väristä kun tolla sun ihmisellä"

"Nonniin mamma, kuinka monta kertaa oon sanonut ettei tarvii pussata otsalle töistä tullessa !"

"Hih hih....totta se on.....isolla koiralla on huulipunaa otsassa !"


"Hei iso koira....miks toi sun ihminen hokee koko ajan meidän nimiä ?"


"Jaa-a...no kun se luulee silleen muistavansa teidän nimet kun ollaan kotona"


"No heippa sitten, toivottavasti tuutte taas joku kerta samalle lenkkipolulle !"

12 kommenttia:

 1. Hauskat kaverit tapasit, vaikka vähän ne naureskelikin sun meikille, Nero ;) Palvelijatar sanoi mulle, että kato nyt, on niitä muitakin mammoja, joiden päässä ei uudet nimet pysy. Palvelijatar on ihan toivoton, se saattaa nykyisin unohtaa tuttujenkin nimet, kohta varmaan omansakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl meitsiikin naurattas jos jollain kaverilla ois huulipunaa naamassa, pah.. mamman pitää aina pussata otsaan kun se tulee töistä vaikka oon sanonut että se on noloo sitten lenkillä kun kaveri näkee
   t. Nero

   Poista
 2. Voe mitenkä mukavija kamuja oot tavanna! varmaannii niättä vielä uuvvestaannii. Kuule kuoma, seon meejjännii äetillä tuommonen samallaenen kultakalan muisti. Siinon joskus tietämistä. Vuan onneks niillon meejjät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, opaskoirana tässä joutuu olemaan mammaan huonon muistin takia vaikka vikipediassa ei lue semmosta määritelmää, mutta ehkä se opastus menee sen työkoira määritelmän alle
   t. Nero

   Poista
 3. Nimet ja numerot... eihän niitä kukaan muista :D
  Olet kyllä kiltti noin pienillekin kavereille. Mulla tahtoo mennä ensin hermo, ja sit leikitään vasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja oli ja aika samanlainen huumorintaju kun meitsillä vaikka ei se huulipuna omalla otsalla naurata
   t. Nero

   Poista
 4. Måns ja Isla täällä moi! Olipas kiva törmätä metsälenkillä, mamma niin ihasteli kärsivällisyyttäsi meihin kun ollaan kuulemma välillä vähän liian energisiä (mitä se sitten tarkoittaakaan). Toivottavasti nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Måns ja Isla, kiva että laitoitte viesstiä niin mammakin sai teidän nimet kirjallisesti kun koko illan yritti palauttaa niitä mieleen huonolla menestyksellä. Nähdään taas, siellä samoilla lenkkipoluilla aika usein kuljeskellaan !
   t. Nero

   Poista
 5. Mitenkä meistä näyttäs, että toi tummempi Nimetön 1 olis vähän niiku mäyris, kuomahyvä? Söpö toi Nimetön 2:kin kyllä on. Äippää lohduttaa kovasti tieto, että muutkin saattavat olla muistamattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pisti sama asia silmään, että ikään kuin tummempi olisi jotain sukua mäyräkoirille. :) Mukavaa, että olet saanut uusia kamuja! Äläkä välitä... varmasti heilläkin on ainakin joskus ollut huulipunaa otsassa. ;)

   Poista
 6. Oletpa kivat kaverit treffannut lenkkipolulla. Olivat "pikkasen" pienempiä kuin sinä. Mukava kun nimetkin selvisivät, niin mammakin ne nyt voi aina täältä tarkistaa, jos sattuu taas unohtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukaverit on tosi kivoja vaikka niiden menoissa on vaikea pysyä kun on niin vikkeliä
   t. Nero

   Poista