sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Yoda, Curro ja Tomahawk


Meitsi oli Rovaniemellä monta päivää. Paljon on nähty ja kuultu tarinoita. Ruoka on ollut tosi herkullista niin kuin aina siellä napapiirin sukulaisilla. Meitsikin saa aina maistaa poronkäristystä (enimmäkseen sieltä lattialta ruokapöydän alta sattumia)  mutta tällä kertaa oli myös ihan spesiaali ruokaa, semmosta pihviä minkä nimi on tomahawk. Se nimi tulee kuulemma siitä että on semmonen intiaanikirveen muotoinen. Ihan sama mistä nimi tulee mutta meitsikin sai kuulla heti Rovaniemelle mennessä että on varattu myös bulldogille oma annos tomahawkia.

Siinä sitten fiilisteltiin ilta-auringossa tomahawki pihvit mielessä niin yhtäkkiä saapui pihaan pari kylän jätkää. Ihmiset sano että ne tuli katsomaan etelän bulldoggia mutta meitsi on satavarma että ne oli kuullut että tomahawkia menee grilliin ja tuli sen takia pihaan, meitsi oli ehkä vaan sellanen tekosyy. 

Pikkasen huolestutti kun ihmisiä oli kymmenen, yksi bulldoggi ja kaksi kylän jätkää...riittäisikö pihvit kaikille. Meitsi yritti pikkasen harhauttaa kylän jätkiä että unohtais ne pihvit, muuten oli kyllä mukavia tyyppejä ja olis kiva nähdä toistekin."Moikka...ai ootte kylän jätkiä....kiva kun tulitte moikkaamaan...siis ihan meitsin takia ?"


"Ai ootte siis samasta perheestä...Yoda ja Curro"


"Olen Nero.....ei todellakaan ole mitään tomahawk pihvejä täällä....tuo on joku kyläjuoru mikä ei pidä paikkaansa.."


"Hei etelän kaveri, kuulin jo että oot nero mutta mikä sun nimi on ?"

"No mitäpä niillä nimillä niin väliä....mutta missä sitä pihviä on tarjolla ?"


"Sillävälin grillissä....."


"Hei etelän kaveri täällä tuoksuu semmonen herkkupihvi...miten olis pienet siivut meille kylän pojille ?"


"Ai ei sitten ole mitään pihvejä grillissä...mikä täällä sitten tuoksuu niin herkulliselle ?"


 "Aijaaha....sulla onkin jotain uutta tomahawk koirashampoota...no olipas aidon tuoksuista !""Huh olipas kiva ilta napapiirillä mutta työstä kävi että sain kylän jätkien huomion pois grillistä ja tomahawk pihveistä"


12 kommenttia:

 1. Aika tiukka tilanne tuollainen, että on herkkuja luvassa ja sitten tulee yllätysvieraita... Hienosti hoidit kuitenkin jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi yllätysvieraat ruoka-aikaan....aiheuttaa haasteita
   t. Nero

   Poista
 2. Olipa tosiaan lähellä, etteivät pihvit menneet vääriin kuonoihin! Mutta olet nimesi veroinen, Nero. Selvität tilanteen kuin tilanteen tyylillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä onneksi oppinut matkan varrella pitämään huolta omasta ruoka-annoksesta....ilman että suututtaa kavereita
   t. Nero

   Poista
 3. No huh, jännäsin kokoaejjan että mitenkä kääpi! Onneks pihvit pelastu kylämpoejjilta. Oes suattanna käävvä nii että siinä oes etelämpoeka jiännä kuivinsuin jos oesivat kahemmiehen piässy pihvijä maestelemmaan! Hienosti harhaatit, vuan sinähä oottii nero Nero :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen tiplomaattisesti yritän harhautella kamuja...
   t. Nero

   Poista
 4. Kylläpä pojat tulivat tutustumisreissulle kriittisellä hetkellä. Nerokkaasti harhautettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harhauttelu on toivottavasti sallittua jos on tomahawk pihveistä kysymys...eikö vaan ?
   t. Nero

   Poista
 5. Ohhoh, tänne asti tuoksui tomahookit tosta kuvasta! Ei siis ihme, että kylän jätkät tuli kyläileen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niillä Rovaniemen jätkillä vaan niin hyvä vainu, onneksi usko tällä kertaa enemmän meitsin sanaan kuin omaan vainuun
   t. Nero

   Poista
 6. Kuule kuama, ku noilla pohjosen pojilla oli niin komiat nimet, niin olisko ne ymmärtäneet sun nimes paremmin, jos olisit sanonu Tsiiniös, kirjotetaan Genius, ekkä Nero. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe....ois ehkä tuntunut etelän bulldogin prassailulta...mutta mainitsin kyllä että nimeni on Nero...Nero Kalevi Tuppurainen
   t. Nero

   Poista