sunnuntai 12. marraskuuta 2017

ELMA-messuilua ja uusi lauman jäsen


Eilen oli messupäivä, siis mammalla ja isännällä. Ne oli ELMA-messuilla ja siellä oli ollut tosi paljon nähtävää ja ihmeteltävää. Eläimiä, käsitöitä, herkkuja ja paljon muutakin, sitten oli semmonen autletti mistä mamma oli tinkinyt itselleen uuden jakun. 

Kaikista parasta mammasta oli kun se tapasi siellä sen lapsen minkä nimi on Tytär.
Tytär on siellä töissä ja tekee jotain markkinointijuttuja, sillä oli eilenkin ollut tosi kiire työpäivä mutta oli silti luvannut pikaisesti tavata mamman ja isännän. 

Ne sopi treffit kahvilaan, mamma ja isäntä otti kapputsiinot ja Tytär seisoi pöydän vieressä valmiina lähtemään työjuttuihin heti kun puhelin soi tai aikaa kuluu yli kolme minuuttia. Ehti se mamma ja Tytär kuitenkin tärkeimmät kuulumiset vaihtaa ja Tytär huomautti mammalle että sillä on maitovaahtoviikset, isäntä ei ehkä olis huomannut kun se on niin tottunut. 

Tapasi mamma myös sen ystävän Kissatädinkin siellä, se jolla on se oma blogi http://triomiumau.blogspot.com/
Ne ei ehtineet kapputsiinolle kun Kissatäti oli siellä bloggaajapassilla ja oli kiire etsimään blogimatskua ja kuvailemaan. Sen verran ne ehti tavata että tärkeimmät naurut heläytti kotieläinhallissa, siellä oli niin hyvä akustiikka että alpakatkin oli hetkeksi jähmettyneet kuuntelemaan sitä naurua. Ai niin mamma ja Kissatäti oli käskenyt isännän ottaa niistä valokuvan ja silleen toooosi yläviistosta. Olikohan isäntä sen takia aika väsynyt kun tuli kotiin.

Mietittekö jo että saiko meitsi mitään tuliaisia kun jätettiin lauantaina moneksi tunniksi ilman huomiota kotiin. No sain tietysti, meitsin lauma kasvoi yhdellä Krokolla. Esittelyt on tehty Tarjous-kaverille, meitsillä vastuu kasvoi kun on jo keskisuuri lauma vahdittavana.

Onneksi mamma ei kuitenkaan tuonut semmosta alpakkaa meitsille, ne oli ollut kuulemma tosi söpöjä. Siinä olis jo ehkä liikaa meitsille paimentamista kun semmonen osaa liikkua omilla jaloilla. Tarjous-kaveri ja Kroko liikkuu vaan kun meitsi siirtelee. Oli siellä messuilla ollut paljon muitakin söpöjä eläimiä, jos mamma sais päättää niin varmaan aika moni niistä pyöris nyt meidän olkkarissa ja hakis huomiota kaikki omalla tavallaan.


"Meitsi sai messuilta uuden jäsenen laumaan, saanko esitellä: Kroko !"


"Alpakka osaa käyttää hammaslankaa"

"Hampaiden putsauksen jälkeen on kiva poseerata kameralle, tolleen se mammakin laittaa aina suun kun ottaa selfietä"

"Kaverikin halus kuvaan"


"Tarjous-kaveri tässä Kroko.....Kroko tässä on Tarjous-kaveri"


"Meitsin ja mamman halko-rojektin ansiosta saadaan lämpöä koko isolle laumalle"

"Siinähän sitä olikin yhdelle lauantaille ohjelmaa"


13 kommenttia:

 1. Ihan mahtava tuliainen tuollainen Kroko! Sinä et taida pahemmin pehmojasi suolistaa, Nero? Minä tuppaan tekemään omilleni avanteen ihan vai tarkistaakseni onko sisuskalut tallessa. Palvelijatar sanoo, että olen entisessä elämässäni ollut kirurgi.
  Hyvä ettei alpakka teille punkenut. Sen kanssa sulla Nero olisi kyllä pitänyt kiirettä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meitsikin nuorempana laitto kaikki pehmot aika pian korjauskuntoon, nykyään vaan pikkasen möyhennän.
   t. Nero

   Poista
 2. Noita laumanjäseniä riittää kohta joka ikkunalle haravointiprojekteja valvomaan! :) Jaahas, taas on kissa- ja koiratädit pyörineet samoilla alpakka-apajoilla tyylikkäästi törmäämättä. Nupulle ja Jujulle tuotiin tuliaisiksi sekä hiiri että lintu. Ja matkaan MELKEIN lähti yksi vanhaenglanninlammaskoira, jolla oli tukka nätisti ponnarilla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä että sillä lammaskoiralla on ollut ponnari, meitsin tukka on niin lyhyt ettei sais edes pinniä pysymään
   t. Nero

   Poista
 3. On tuollainen suussa kuljetettava Kroko varmasti paljon mukavampi kuin omin jaloin kulkeva alpakka. Näyttävät niin isoiltakin, että jos sellainen päättäisi majoittua sinun pedillesi, niin et varmasti itse enää mahtuisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin parempi varmaan ettei mamma sitä alpakkaa tuonut, ois vallannut meitsin pedin ja syönyt varmaan nappulatkin.
   t. Nero

   Poista
 4. Olipas sun mammalla ja isännällä siellä aikamoinen lauantai-päivä. Onneksi muistivat myös sinua kun tulivat messuilta. Melko hauskan näköisiä nuo alpakat. Sellaista voisi olla kiva ajaa.... t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tai siinä voi olla se riski että see alpakka ajais meitsiä takapihalla...silleen vaan leikkimielellä
   t.. Nero

   Poista
 5. Sulla sevuan tuo laama kaverj´kasvaa :) Vuan näenkö oekeen että Tarjoos-kaverille on sattunna pikku huaverj?? Ihanku oes luastaroetu...mahtoko niille tulla yhteenotto tuon uuvven kaverin kansa? Onneks ee se alpakka lähtennä mammas mukkaan. Siinä oes ollunna kohta luastaroetuna muihennii ku Tarjoos-kaverin nokka! Vähä salakavalan näkönen otus on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii! Äet tekj het virheen sanelun kirjotuksessa! Pitj olla että Sulla sevuan tuo kaverj´laama kasvaa...

   Poista
  2. Oikein näet Iivari, Tarjous-kaverilla on parit laastarit. Mamma komentaa meitsiä ettei saa riepottaa kaveria...en oo riepottanut kun vaan nätisti kuljettanut huoneesta toiseen. Itse on kaveri kova kompuroimaan.
   t. Nero

   Poista
 6. Oliks ton vaaleen alpakan nimi Börje? Meinaan, jos oli, niin me tunnetaan se. Onpa ollu teijän mammalla mukava päivä ja aivan hianoo, että muisti tuada sulle, kuamahyvä, tulijaisia. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei mamma muista alpakoiden nimiä mutta on toi kyllä aika Börjen näköinen, oiskohan se.
   t. Nero

   Poista