perjantai 3. marraskuuta 2017

Ketun ohjesäännötNyt on tärkeetä asiaa eikä vaan blogikamuille ja lukijoille vaan myös Tarjous-kaverille !
Kettu lähetti tänään meitsille viestiä ja ilmotti että se tulee huomenna yökylään. Sain terkut myös varsa-jätkältä. Kettu ja varsa-jätkä oli kuullut että meitsillä asuu kotona uus kaveri.

Kettu halus muistuttaa että se haluu tietyt paikat meillä missä levätä, ettei vahingossa mun uus kaveri valtaa niitä. Pyysi myös kertomaan kaverille ettei syö ketun ruokakupista ja jos lähtee lenkille mukaan niin sen pitää kulkea jonossa vikana koska on uusin laumassa.

Kettu on tosi hyväsydäminen mutta todella tarkka sen omista jutuista. Jos se ei saa juttuja oman mielen mukaan niin se alkaa mököttämään niin kuin kaikki tytöt. Sitten kun kaikki on ketun mielestä järjestyksessä niin se on tosi hyvä kaveri ja sukulainen...niin ja onhan sillä se oma hauska huumori, pikkasen puujalkavitsejä mutta joskus osuu kohdalleen.

Meitsi ei halua katsella mököttävää kettua niin pidin pikapalaverin tänään Tarjous-kaverin kanssa. Kerroin sille ketun lempipaikat ja miten sitä pitää puhutella.

Kivaa kun kettu tulee pitkästä aikaa, mamma hyppii riemusta ja meitsikin hyppii ketun tahtiin. 

Lisäbonuksena meitsikin saa taas semmosia hyytelöherkkuja kun kettu suostuu meillä syömään vaan kurmeeta. Mamma lisäsi tänään isännän kauppalistaan purkkitolkulla häränlihahyytelöä ja ankanmaksaa.

"Terve Nero ! Mun porukat on menossa huomenna reissuun ja arvaa kuka tulee sun luo yökylään !"

"Kuulin että sun luona asuu uus ystävä ja sen nimi on Tarjous-kaveri....hmmm erikoinen nimi...ei taida olla aatelissukua ? No kerrothan sille etukäteen missä mun makuupaikat on teillä ja ettei saa syödä mun ruokakupista. Nähdään !" 

"Moikka Nero pitkästä aikaa kuulin Oililta...ai niin sullehan se on kettu...se tulee sun luo huomenna yökylään ! Minäkin voin tulla joku kerta, en tarvii sohvapaikkaa mutta olkia ja sahanpuruja sinne olkkarin lattialle""Kuule Tarjous-kaveri, huomenna tulee kettu yökylään ! Se on tosi kiva mutta tarkka sen omista säännöistä. Kerron sulle nyt tärkeimmät niin ei tarvii ketun mököttää"


"Kun kettu saapuu niin sille pitää kumartaa niin kuin kaikille prinsessoille"


"Niin ja sit kun haluaa puhua ketulle niin pitää mennä sen tasolle""Niinpä....eikä siinä vielä kaikki läheskään..."


"Kettu tykkää vallata tätä sohvaa missä nyt ollaan !"
"Siihen voi yrittää vaikuttaa raahaamalla ensin oma peti sohvalle"


"Lenkille kun lähetään niin ketun pitää saada ekana panta ja hihna tai alkaa mökötys ja se tekee lenkkijuntturat ekan sadan metrin jälkeen"


"Tässä ne tärkeimmät...ai niin älä syö ketun ruokakupista jollei se itse anna lupaa ! Toivotetaan kettu tervetulleeksi, nautitaan kurmee ruoka-annoksista ja ketun puujalkavitseistä"

10 kommenttia:

 1. Mikäs on Ketun tullessa kylään, kun kohtelu tulee olemaan just eikä melkein sen mielen mukaista. Aito prinsessa. Olet kyllä tosi huomaavainen isäntä, Nero. Ja kyllä Tarjous-kaverikin osaa toimia noin selkeiden ohjeiden mukaan oikein.
  Sitä minä vaan mietin, että mites sitten,kun Varsa joku päivä nelistää olohuoneeseen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He, Tarjous-kaverin suurin haave on päästä ratsastamaan hevosen selässä...sen toive toteutuu sit kun varsa-jätkä tulee meidän olkkariin
   t. Nero

   Poista
 2. No justiinsa, onpa teillä, kuomahyvä, tarkat kettusäännöt, mut mitäpä sitä ei tekis nätin tytön vuaks. Ai hirmeetä, meillehän tulee kans tyttö, se sisko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä alkaa aikamoinen vilske ja vilinä kun Wiima tulee sinne tekemään uusia sääntöjä mutta onneksi tytöt on aika söpöjä
   t. Nero

   Poista
 3. Noin tarkkojen sääntöjen perusteella kettu kuulostaa hieman mäyräkoiralta. :D Hyvä, että olet kuitenkin valmis tekemään hänen vierailustaan parhaan mahdollisen kuin vain hyvä isäntä voi. Ja jos siinä samalla saa vaikka vähän herkkujakin, niin mikäs sen mukavampaa. ;) Kerrohan sitten, kuinka ketun ja Tarjous-kaverin tutustuminen sujui. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo raporttia pukkaa miten meni ketun ja Tarjous-kaverin eka tapaaminen
   t. Nero

   Poista
 4. Voi miten komea varsapojusta on tullut! <3 Odotan kovasti sen visiittiä puruineen ja heinineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se kiva nähdä miten varsajätkä tulee toimeen Tarjous-kaverin kanssa
   t. Nero

   Poista
 5. Olipas hyvä kun sait ohjeet etukäteen, että Tarjous-Kaverikin tiesi varautua. Sinähän jo muistat hyvin ketun ohjeet, kun yritit tuon petisikin viedä valmiiksi sohvalle. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen joutuu valvomaan omiakin etuja aina kun kettu tulee ettei se vie parhaita petipaikkoja
   t. Nero

   Poista