perjantai 23. helmikuuta 2018

Kutsu

Hei vaan kaikille tasapuolisesti ! Onpas ollut pirtsakka pakkanen koko viikon. Aurinkokin on paistanut ja kaikki on paljon pirteempiä. En oo vielä tarennut pyytää petiä pihalle aurinkoon mutta ei mee varmaan enää montaa viikkoa kun tarkenee pihallakin ottaa aurinkoa turkkiin. Sillä aikaa kun aurinko on asettumassa oikeaan asentoon takapihalle niin oon pyytänyt että mamma siirtää pedin aina sinne missä aurinko paistaa, siis sisätiloissa. Eihän se sama asia oo ikkunan läpi paistattelu mutta parempi kun ei ollenkaan.

Tänään oli viikon lämpimin päivä ja olin takapihalla tutkimassa auringon vaikutuksia kun mamma yhtäkkiä tuli sinne. Se touhotti kovalla äänellä (niin kuin aina) että Nero sinäpä sait postia ja oikein kutsun !

Välillä isäntä saa kutsun ja mammakin joskus, sitten ne menee iloisena pilettämään ja oon joskus ollu vähän kateellinen kun ei vaan meitsille mitään kutsuja tule.

Tuo meitsille kutsun tuleminen oli niin ilonen asia että oli ihan pakko pikkasen tanssahdella takapihalla ja vastan sitten juoksin sisään mamman perässä kuulemaan mikä kutsu se oli. 

Jep jep...pikkasen ehkä petyin kun mamma luki sen kutsun. Se olikin eläinläääkärin kutsu kennelyskärokotukseen kun se menee kohta vanhaksi. Kutsussa oli vielä huomautus että muista Nero madotus ennen rokotuspäivää. 

Oisin mieluummin halunnut kutsun jonnekin pileisiin missä vois tavata lajitovereita ja varsinkin tyttöjä ! Näkyyhän siellä eläinlääkärin vastaanotollakin odotusaulassa välillä söpöjä tyttöjä mutta se kaikki jutustelu pyörii niiden lääkäriasioiden ympärillä.

Semmosta oon välillä kysellyt tytöiltä siinä omaa aikaa odottaessa että "koskas on neidin madotus viiimeksi hoidettu ?", "onkos neito menossa hammaskiven poistoon ?", "tulitkos hakemaan ripulilääkettä vai onko enemmän ummetusta ?"

On ne tytöt siellä lääkärin odotusaulassa ollu aika lesoja kun ei oo meitsille vastaillu vaan kääntänyt selän. Kerran yritin jopa kehua kun yksi neito hyppäs odotusaulassa vaakaan että enpäs oo nähnykkään ennen että noin nopeesti vaakaneula hyppää ja vielä noin korkeelle !"

Pitää yrittää jättää smool tookit sinne koirapuistoon ja lenkeille, siellä voi puhua vaikka säästä kun ei ne tytöt oo ikinä semmosesta aiheesta ottanut nokkiinsa.


"Näillä keleillä paras pedin paikka sisällä on siellä minne aurinko paistaa"

"Talitintit hakee kanssa aurinkoisia laskeutumispaikkoja"

"Nyt näkyy olevan viikon lämpimin päivä, meen takapihalle metsästämään aurinkoisia paikkoja"

"Ai moi mamma....mitä sanoit....meitsille tullut KUTSU !"

"Jeeeee....meitsi on varmaan kutsuttu jonnekin pileisiin ja siellä on paljon tyttöjä !"

"Äkkiä sisälle niin mamma lukee meitsille ääneen sen kutsun !"


"Meitsi valmiina....lue mamma äkkiä se kutsu !"


"Koiranne kennelyskärokotuksen voimassaolo on syytä tarkistaa. Ottakaa yhteyttä ajanvaraukseen"
"Se tunne kun kutsu ei ollutkaan pileisiin""Ootko varma mamma ettei siellä oo jossain pienellä kirjotettu pilekutsua ?"

"Vai niin....koirien ja kissojen suolistoloisten häätöön"

"No ei noilla tapleteilla kyllä tyttöjä hurmata"

"Mutta voihan sitä toisaalta sitten kehua tytöille että meitsillä ei oo loisia eikä kennelyskää, ehkä ne neidot siitä hurmaantuu"10 kommenttia:

 1. Olipas melkoinen kutsu. Mutta kuten sanoit Nero, kun madotus ja rokotukset on kunnossa olet ihan varmasti tyttömarkkinoilla kysyttyä poikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä tytöt tykkää kun meitsi on sitten freesinä liikenteessä
   t. Nero

   Poista
 2. Ompa harmi ku se kuhtu olj vuan tuommonen. Vuan eehän sitä tiijjä jos sielä vaekka sattusj olemaan söpösijä tyttöjä. Kuhavvuan muistat ettee ne tytöt taejja oekeen tykätä niistä mahantoeminnoesta huastamisista... :) Kylläpä on mammas ollunna terävänä tuas kuvviin otossa, on kerrassaan tosj hyvät kuvat! Vaekka aenahan neon hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se välillä aika vaikeeta tietää mitä niille tytöille pitäis puhua ja ei ne vissiin ihan tuppisuustakaan tykkää
   t. Nero

   Poista
 3. No mut kuule, kuama, sä oot kuiteskin tärkee sille ell:ille, ku oikeen henkilökohtasen kutsun sulle lähetti. Se tykkää susta ja haluu, että pysyt terveenä. Ei muuta ku pileet pystyyn siäl ell:in odotustilassa, kyä ne tytötkin siitä sitten lämpenee. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaikka jonkun kennelyskä-räpin esitän siinä eläinlääkäriä odotellessa, saiskohan niitä tyttöfaneja silleen.
   t. Nero

   Poista
 4. Äh, mikä tunnelman latistaja tuo kutsu! :-( Tytötkin taitavat olla vähän pinna kireällä siellä eläinlääkärin odotushuoneessa, joten ehkä on parasta säästää hyvät iskureplat siiheksi, kun on taas rokotukset kondiksessa ja kirmaatte terveyttä uhkuen koirapuistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin....ehkä siellä eläinlääkärin odotusaulassa on liikaa jännitystä niin ei meitsin smool tookit ja vitsit tehoa vaikka kuinka yrittäis
   t. Nero

   Poista
 5. No voihan... Luultiin, että sinut on vähintään kutsuttu johonkin lemmikkigaalaa. Mutta tärkeä asiahan tuo kennelyskärokotuskin on! Ja hienoa, että kutsutaan! On näet meitäkin joiden on ihan itse muistettava sellaiset asiat, jos tahtoo räkätautia vältellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä se on hoitaa yskät ennen kuin edes puhkeaa mutta olis silti ollut kiva mennä johonkin lemmikkigaalaan.
   t. Nero

   Poista