tiistai 6. helmikuuta 2018

Rovaniemen matkaraportti

Heippa meitsi on takaisin kotona ! Oli kiva Rovaniemen reissu ja siellä matkanvarrella Oulussakin oli kivaa kun näin ne blogikamut Hugon ja Viton. Hotellissa sain tervetuliaispaketit mennen tullen ja sukulaisilla sain tasaiseen tahtiin herkkuja ja rapsutuksia. 

Pikkasen oli ehkä liian kylmä ilma meitsin makuun mutta hyvin pärjäs tämmönen etelän bulldoggi kun oli tarpeeksi energiaa tankattu ennen ja jälkeen lenkin. 

Mammalla on vielä harjoteltavaa tossa lemmikin pukemisessa pakkaslenkkiä varten. Se laittaa aina meitsille sherlokki-viitan ekana ja sit alkaa itse pukeutumaan ja tälläytymään lenkille. Siinä saa tovin odottaa ennen kuin on oikean värinen huulipuna löytynyt ja siinä vaiheessa on meitsillä jo hiki. Isäntä on paljon nopeampi lenkille lähtijä, ei siinä tarvii peileihin vilkuilla.

No pientä hienosäätöä tarvitaan mamman kanssa mutta ihan hyvin meni noin yleisesti ottaen. Mammalla on nyt pieni loma-ähky ja meinas olla tän tai huomisen päivän dieetillä mutta ei vanno mitään ettei tuu pettymyksiä.


"Menomatkalla tähystelin hotellin ikkunasta  koska Hugo ja Vito tulee lenkkiseuraksi""Sitten odoteltiin aulassa koska Hugo ja Vito ilmestyy ovelle"


"Ei mennyt kauan kun veljekset saapui hyvässä järjestyksessä. Mentiin yhdessä lenkille ja päästiin tutustumaan"

"Rovaniemellä oli tosi paljon lunta, onneksi siellä oli kaivettu polut niin meitsi pääsi tekemään pikaisen pihatarkistuksen ja reviiritekstarit"
,

"Meitsi keskitty sillä välin sisätiloissa illan menuuseen ja valmisteluun"

"Pikku maistiainen ?"


"Kiitos....ilmassa on kuitenkin pientä lemmikin huijausta....tämä maistuu kypsennetylle kanalle eikä tuoreelle naudalle. Väärä kippo"


"Njam, tulihan sitä naudanlihaakin kun pikkasen reklamoi"


"Nyt on huhkittu, monta pihantarkistusta ja tekstarit, kanan ja naudan maistelua....sitten
pienet tirsat ennen iltalenkkiä ja pääruokaa"

"Paluumatkalla mamma kuvasi Oulun auringonlaskua"

"Sitten oli mamman kanssa iltalenkille valmistautumista...kestää....kestää..."

"Nyt mamma laita jo se huulipuna, ihan mikä väri vaan ei siellä kukaan pimeässä huomaa ! Meitsillä hikoo kainalot ja hännänjuuri"


"Sitten olikin seuraavana aamuna jo kotiinlähdön aika, kesällä taas reissu uudestaan. Hugo ja Vitokin lupas näyttää sitten lämpimällä kelillä jonkun pitkän kivan lenkkeilyreitin"


14 kommenttia:

 1. Varmasti sulla oli taas kiva ja mielenkiintoinen reissu, Nero. Juu, tuo naisten tälläytyminen uloslähtöön vie aina käsittämättömän pitkään. Jopa vanhemmalla iälläkin, kuten minä joudun toteamaan Palvelijattaren kanssa. Olen alkanut viimeaikoina äänekkäämmin protestoimaan ja ainakin toistaiseksi lähtö on alkanut sujua edes vähän nopeammin. Paino sanalla 'vähän'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä max kaksi minuuttia siitä kun ilmoittaa että lähdetään lenkille pitäis riittää siihen kun ollaan jo pihalla, isännän kanssakin toimii
   t. Nero

   Poista
 2. Sul oli ihan aaluakanmatka, kuamahyvä. Tommosia lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taitaa mennä sinne kesään ennen kuin seuraava Rovaniemen reissu mutta kai se kesäkin on ihan kohta
   t. Nero

   Poista
 3. Voi mitä maisemia - ja hurrrrjasti lunta! Loma kuulosti kaikin puolin onnistuneelta pieniä odotteluja lukuun ottamatta. :) Mutta pitäähän sen huulipunan sopia kauniisti sun Serlokki-viitan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se mammakin aina sanoo että ihan eri huulipuna pitää olla serlokin kanssa ja ilman serlokkia, sitten vielä pitäis mätsätä sen omaan loimeen
   t. Neo

   Poista
 4. Upeita reissukuvia! Mukavaa, että reissu oli onnistunut, vaikka vähän kylmää olikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden pakkasten jälkeen kotipakkaset ei tunnu missään, paitsi ehkä vähän tassun pohjissa välillä
   t. Nero

   Poista
 5. Ihana kaverit, olitte varmaan Oulun muotitietoisimmat tyyppit baanalla ❤️
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla ja Vitolla oli oikein käsintehdyt puvut, oli ne kyl hienot ja trendikkäät. Meitsin serlokki oli....lämmin...
   t. Nero

   Poista
 6. Hei, sä katot ihan oikeaan suuntaan tossa ekassa kuvassa. Siitä on meidän kotiin semmoinen alle kilometri. Mutta viitataan edelliseen postaukseen. Tuli kiire ja oli kylmä, me tultiin autolla... Toivottavasti sun kotimatka sujui mukavasti. Nyt vihdoin täälläkin lauhtuu, päästään pidemmälle lenkille. Kamalasti lunta siellä Rollossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni kotimatka, meitsi nukku suurimman osan matkasta.
   Täälläkin on kivat kelit nyt, lunta ja pikku pakkanen.
   Kivaa viikonloppua !
   t. Nero

   Poista
 7. Huikee reessu sulla kuomahyvä! Ja plokikamujen näkeminen on aena mukavata. Onneks paleltumata selevisit kottiin. Kyllä olj Serlokki-takki tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntu mukavalta serlokki, paitsi silloin kun joutu mammaa odottamaan sisätiloissa.
   Kiva reissu oli !

   Poista