perjantai 16. marraskuuta 2018

Angel ja pikkuisen mustasukkainen bulldoggi


Kivaa perjantaita kaikille ! Ootteko samaa mieltä että tämä pimeys ja tihkusade sais jo riittää. Lenkillä ei edes kaveria tunnista muusta kuin heijastinliivistä tai semmosesta välkkyvästä pannasta. Oon jo oppinut tänä syksynä kuka kamu pukee liivin ja kuka pantavalot ja joku molemmat. 

Sitä vaan ihmettelen että mamma se jaksaa aina vaan laittaa koiranulkoilutushuulipunaa vaikka kukaan ei sen naamaa erota tuolla pimeessä. No sen verran se anto periksi yksi ilta että vaikkei ollut huulipuna ihan sävy sävyyn keltasen heijastinliivin kanssa niin laittoi semmosta sävyä mikä sopi sen lenkkareihin. 

Arvatkaa muuten mitä, meitsin mamma huijaa ! Yksi päivä tuli töistä ja oli ihan muinamammoina eikä ensin kertonut että siellä toimistolla on ollut koira. Mamma tietää että meitsi alkaa heti vaatimaan samoja etuja kun toisetkin koirat jos se kertoo.  

Mamma vaan unohti yhden aistin mikä meillä koirilla on miljoonatriljoonaa parempi kun ihmisillä. Heti kun mamma tuli ulko-ovesta sisään niin haistoin sen vaatteissa toisen koiran hajun...tai tässä tapauksessa tuoksun koska se on tyttökoira.  

Vaadin mammaa kertomaan mitä on tapahtunut ja ketä tyttökoiraa se on rapsutellut siellä toimistolla ! Mamman oli pakko sitten kertoa. Se koira on kuulemma toooosi söpö, valkoinen ja pörröinen. Sen koiran nimi on Angel ja se näyttääkin ihan siltä. 

Angel oli kuulemma söpösti katsonut ensin mamman työhuoneen ovelta. Sitten se oli tullut mamman polvia vasten nojaamaan ja päivän päätteeksi tanssinut mammalle !

Meitsillä oli nyt näytön paikka. Vaikka en ehkä ulkoisessa söpöydessä Angelille pärjää niin osaan samat temput. Katsoin mammaa söpösti sen työhuoneen ovelta. Mamman työhuone kotona on se kodinhoitohuone. Sitten nojasin söpösti mamman polviin ja vielä loppuillasta tanssin mammalle.

Pakko oli mammankin myöntää että meitsi on toimistokelpoinen ja lupas viedä joku päivä sinne työpaikalle päiväksi, tai puoleksi päiväksi, tai ainakin vartiksi. Ai niin ensin pitää löytää auto mihin meitsi mahtuu. Mamman autossa ei ole takapenkillä tarpeeksi korkeata paikkaa ja etupenkillä meitsi vois horjahdella. Ehkä otetaan sinä päivänä isännän auto ja meitsi menee terapiakoiraksi toimistolle. Joo lupasin mammalle etten kuolaa kenenkään housuille. 


"Moi mamma oliko kiire työpäivä ?"
"
"Mitäs meitsin kirsu oikein haistaa...."
"


"No mutta mamma....sun polvihan tuoksuu tyttökoiralle.....pienelle....söpölle....valkoiselle..."

"Nyt mamma tunnusta heti ja kerro kaikki ! Missä olet rapsutellut tyttökoiraa ?"

"Jaaha....ai Angel oli toimistolla ja se kurkkasi söpösti työhuoneen ovelta..."

"Kato mamma meitsi kurkkaa söpösti kodinhoitohuoneen ovelta !"


"Angel tuli nojaamaan mamman polviin...ja tietysti söpösti""Järjestelykysymys  mamma....voin nojata polviin tai ainakin toiseen silleen söpösti"

"Angel osaa tanssia kauniisti"

"Meitsikin tanssii kauniisti, kato mamma !"


12 kommenttia:

 1. Onhan tuo Angel söpö, mutta et sinä Nero yhtään sille häviä. Tosi hienosti osaat kaikki Angelin temput ja minusta tuo sun tanssi on to-del-la miehekäs ja taidokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Parek, kokeilepa äijätanssi on kivaa !
   t. Nero

   Poista
 2. Okei täytyy myöntää, Angel on aika söpö (tosi söpö, Ronin huom.), mutta kyllä sinä pystyt ainakin samaan söpöyteen. :)
  Onko olemassa heijastinhuulipunaa? Sehän sopisi näillä keleillä kaikkien lenkkivaatteiden seuraksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma sano että tuossahan on selvä markkinarako, heijastinhuulipuna !
   Mamma ostais heti koko värisuoran jos oli semmoisia.
   t. Nero

   Poista
 3. Oekeen on nätti tuo Angel. Oeskoon sammoo rotuva ku se minun kaverj Jami?
  Vuan kyllä nii hienosti sultae luonnistaa nuo hommat että takkuulla oesit mahtavan hieno toemistokoera! Etkä söppöyvvessä havijä yhtää tuolle Angelille. Sano äet topakasti.
  Se huulj´punahomma on tarkkoo nuilla naesilla. Vaekkee sitä kukkaa pimmeessä niäkkää ni ite tietää onko se oekeen vae viärävväristä. Ja jos on viäree ni voepi se ahistoo. Kuulema. Vaekkee äet kyllä meellä mittää huulj´punista ennee muistane...ee oo aekoehin ennee laettanna ku on kuulema huulet vanahemmite hävinnä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Iivari vitsin taas heitit....äeteen huulet hävinnyt (tirsk tirsk) :)
   t. Nero

   Poista
 4. Hyvä kun palautit mamman todellisuuteen ja näytit, että oma koira on paras koira ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä saa jotenkin korvata aina kun muita koiria rapsuttelee, vaikka ylimääräinen siankorva vois olla paikallaan.
   t. Nero

   Poista
 5. Jokainen toimisto tarvitsisi oman toimistokoiran terapiakoiraksi. Silloin kyllä takuulla ihmisten työtkin sujuisivat sutjakkaammin. Mutta älä huoli Nero, sä oot emännän koira numero UNO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en murehdi, meitsi katsoo välillä söpösti mammaa niin se rapsuttaa ja jos tuijotan pidempään söpösti se antaa siankorvan.
   t. Nero

   Poista
 6. Miten ihania toimistokoiria te molemmat! <3 Isokin on söpöä, joten toivottavasti sut vielä jollain kuormurilla saadaan sinne mamman töihin työkamuja ilahduttamaan! Mä voisin tulla sinä päivänä sinne töitä paiskimaan niin ikään. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä lähtee toimistokoiraksi, ihan ruoka- ja rapsutuspalkalla.
   t. Nero

   Poista