maanantai 4. helmikuuta 2019

Poluton takapiha


Sais ehkä se lumentulo jo riittää tänne meitsin takapihalle. Mamma ja isäntä on kolannut kaikki lumet syrjään etupihalta mutta laiskuus on iskenyt ja meitsin takapihalle ei oo tehty polkuja. No on siellä yhdet kengän jäljet kun mamma meinas mennä ottamaan eilen joulupalloja pois pihapuusta. Se käänty kuitenkin kesken matkan takaisin omille jäljille ja sano että onhan se joulu tänäkin vuonna.

Mamma yritti eilen hätistää meitsiä  takapihalle asioille aamu- ja iltalenkin välillä. No meitsihän käy ihan omatoimisesti viikonloppusin siellä takapihalla ja arki-iltaisinkin ennen nukkumaanmenoa mutta ei oo kiva mennä nyt kun on vatsanpohjaan saakka lunta ja jos yrittää kyykkiä niin pylly kastuu.

Kesti eilen yllättävän kauan ennen kuin mamma tajus että meitsi ei sinne pihalle lähde tarpomaan ennen kuin on tehty asioimispolut tai lumet sulanut.


"On tuolla takapihalla vaan tosi paljon lunta eikä mitään polkuja, näetkös Jätti siitä ?"

"Älä nyt mamma hulluja houri että lähtisin tonne takapihalle asioille paitsi jos meet tekemään meitsille kunnon polut"

"Ihan rauhassa vaan Jätti, ei meidän kummankaan tarvii lähteä tonne tarpomaan"

"Vieläkin se mamma kailottaa että pitäis mennä takapihalle..."

"Kuule Jätti kyllä se mamma hiljenee kun aletaan vaan päivätirsoille""Joo joo mamma.....rakkoa painaa jollei käy pihalla....""Zzzzzzz……."

10 kommenttia:

 1. Pidä pintas Nero. Kyllä se mamma vielä ottaa lumilapion kauniiseen käteen ja taikoo sulle kunnon polut. Naisilla on tapana huolestua, jos me koirat ei toimita kuten ne olettaa. Ellei lähdetä pitempään aikaan ulos, ne alkaa mielikuvittelemaan vaikka mitä kauheuksia joita siitä meille voi seurata. Palvelijatarkin on miltei paniikissa, jos kieltäydyn aamulla/aamupäivällä lenkistä. Kuvittelee, että kohta halkean ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Parek tutulta noi halkeamisjutut. Nyt siellä pihalla on jo pari polkua ja kohta tulee lisää niin voin mamman mieliksi käydä siellä tekemässä valepissan tai sen toisen.
   t. Nero

   Poista
 2. Oho... sielläkö yritetään oikoa koiran jaloittelupolkujen auraamisesta? Et todellakaan mene minnekkään hankeen kahlaamaan. Odotat visusti sisällä niin kauan, että jaloittelupolku on valmis! (Sitten voi vaikka vähän sinne hankeenkin kahlata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mamma ja isäntä oli vaan tilapäisesti laiskoja, nyt on jo bulldogin mentäviä polkuja takapihalla. Kiva kyl välillä vähän oikaista...
   t. Nero

   Poista
 3. Ompa hyvä juttu jos ovat jo toentunna sulle polokuja tekemmään :) Vaekka onneks sullon kuitennii pitkät jalat. Ettee tarvihe iha viimetinkaan tikistee ku tarvis isköö. Eepä silti,tämmösellä lumentulolla kyllä suattaa kohta sullae muavara loppuva jos polokuja ee oo. Lissee vuan on lunta luvassa. Toevottavasti lapijopartio pyssyy sielä aejjantasalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meitsillä vielä yksi varakeino jos ei takapihan polut ole kunnossa, nostan takajalkaa kuistilla niin varmaan lähtevät rivakasti lapiohommiin.
   t. Nero

   Poista
 4. Aattelepa Nero, ku sulla on tommoset ainaskin metrin korkeet kintut, niin mehän ollaan siäl hanges ihan sukelluksissa ja kastuu vähän muutakin ku pylly. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että teidän äippä ja iskä on varmaan tosi ahkeria, mun mamma on näyttänyt niitä kuvia missä teillä on hienot pihapolut
   t. Nero

   Poista
 5. Oisko Jätillekin jotkin töppöset, jotka jalassa voisi mennä tamppaamaan sulle polkua? Tulisi varmaan hyvät tunnelit tuommoisen isomman hauvelin toimesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, mamma vois ommella (vitsi vitsi) tossut. Jätti vois tehdä kaksisuuntaiset polut kun on niin isot tassut.
   t. Nero

   Poista