sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Sohkaa ja suihkua


Nythän se vasta haastavat ulkoilukelit lykkäs. Vaikea pysyä puhtaana kun on lenkin aikana sohkaa, kuraa ja vesilätäköitä. On siinä se hyvä juttu että meitsi pääsee taas lenkin jälkeen suihkuun jos kurat ei lähde pyyhkimällä. Tänään oli semmonen päivä.

Käytiin mamman kanssa lenkillä ja isäntä teki silläaikaa pihalla lumitöitä. Mamman auto jäi taas eilen pihatielle jumiin kun se tuli kaupasta. Ei liikkunut eteen eikä taakse. Meitsi heräs kesken päiväunien kun mamma huudatti kaasua tien alkupäässä. Katselin ikkunasta sitä touhua, ei liikkunut auto eteen eikä taakse vaikka kaasu huusi ja takarenkaat vinku. 

Mamma haki tallista lapion ja yritti kaivaa lunta pois renkaan edestä ja sitten taas meni painamaan kaasupolkimen pohjaan. Ainakin vartin yritti ja sitten otti kiukkusen näköisenä kauppakassin autosta ja tuli sisätiloihin tuomaan jätskin pakkaseen. 

Onneksi isäntä tuli aika pian kotiin niin se jatkoi sitä sohkan lapioimista ja pari naapuria auttoi työntämään mamman auton tiellä eteenpäin. Mamma oli taas ratissa mutta isäntä ohjeisti että pitää painaa varovasti sitä kaasua ettei koko porukka lennä polvilleen kun se auto sitten lähtee liikkeelle. Onneksi mamma kerrankin kuunteli ohjeita ja kukaan ei kaatunut kun auto lähti liikkumaan. 


"Aika paljon on isäntä lapioinut sohkaa tieltä silläaikaa kun oltiin mamman kanssa lenkillä"


"Oo nyt mamma varovainen ettet liukastu kun yhtä aikaa kävelet ja jututat isäntää niin voi olla vaikea keskittyä tasapainoon"


"No mamma anna nyt isännän tehdä lumityöt rauhassa loppuun....ei se varmaan tartte sun ohjeita..."

"Selvä juttu, meitsi odottaa tässä kun laitat suihkutarvikkeet valmiiksi kylppäriin"

"Trallallallaa…...meitsi tykkää turkinlämpöisestä suihkusta"

"Voisko mamma meille hankkia semmosen hierovan suihkun ?"

"Oikeastaan rapsuttava suihku vois olla vielä parempi"

"Ai nytkö jo loppu, muista mamma pyyhe ennen kuin vastaat siihen puhelimeen !"

"Noh en nyt ihan tätä tarkoittanut"

"Nyt on parempi ja sitten vielä ne rapsutukset !"

12 kommenttia:

 1. Tyytyväinen suihkuttelija, voi nautiskelijaa! Mitä jos isäntä suihkuttaisi ja emäntä samalla hieroisi/rapsuttelisi Neron toiveen mukaisesti, olisko siinä ideaa. Ainakin emännän taattu kastuminen :D
  Täällä on auto samassa jamassa, ei päästä postista hakemaan pakettaja eikä kyläilemään, kun auto seisoo liukkaassa parkkiruudussa :/ Pitää varmaan avata hissikeskustelu asiasta, jos joku auton työntäjä löytyis täältäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin se hierova suihku toimis noinkin miten Arttu ehdotat.
   Sais jo sohkat riittää niin ei tarvii jännittää jääkö mamman auto jumiin.'
   t. Nero

   Poista
 2. Onpa siinä isännällä melkoinen työmaa kolan varressa! Eikä taida mamman talvikorkkarit oikein pitää tuolla kelillä? Hierova suihku on mukava, olen kokeillut. Mutta minua suihkutellaan harvoin muualta kuin tassuista. Haalarit suojelee loskalta ja kuralta kropan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nähnyt kun mamma potkii kiukkupäissään talvikorkkarilla auton rengasta, ihan kun se nyt auttais jos on sohkassa jumissa.
   t. Nero

   Poista
 3. Meleko liukkaan näköstä on sielä teellä! Suapi olla jalakapelissähhii varovaenen, suati sittä aatolla. Onneks mammas aato irtos sieltä jiätikältä miehissä.
  Sinä se oot metka kaverj ku tykkeet suihkusta :) Mulle seon viiminen paekka mihinkä hinkusin. Kyllä sulle varmaannii pitäsj se hierova suihku hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voitais vaikka mennä pauhaussiin joku ilta ostamaan hierova suihku.
   Kai sitä vois isäntäväkikin lainata sitten kun ei oo meitsillä käytössä.
   t. Nero

   Poista
 4. Mekin meinattiin jäädä Moonan ja Ninnin pihaan jumiin, kun lähdettiin kotiin. Meidän Emäntä kaivoi autollaan kamalat urat heidän pihaansa lähtiessä, että heidän isäntä joutuu varmasti myös lapioimaan sohkaa pihasta. Keli on hieman haastava nyt.
  Hauska, että sinä pidät suihkusta! Ei tunneta montaakaan koiraa, jotka nauttisivat suihkuttelusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi ei välitä uimisesta vaikka suihkusta tykkään, kai se kastumisen määrä per koira on vakio. Välillä kyllä vatsa ja jutskat kastuu vahingossa kun kesällä kahlailen järvessä.
   t. Nero

   Poista
 5. Ihan kamalat nuo jäiset vesikelit, joten tällaisina päivinä me Hupsut katsellaan iPadilta ohjelmia viltin alla. Jujua vähän puistatti ajatuskin suihkusta - vaikka se olisi rapsuttavaa sorttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin kivaa toi viltin alla pötköttely
   T. Nero

   Poista
 6. Liukkaan pluikasta on tosiaan ollu, eipä ihme, että teijän äippä jäi autollaan rinnesohjoon kiinni, kuama. Kylläpä näytät tyytyväiseltä ja onskulta suihkussa.

  VastaaPoista