lauantai 2. marraskuuta 2019

Halloveeni-tunnelmissa


Heippa pienen tauon jälkeen! Tällä viikolla on ollut se Halloveeni. Meitsi ja isäntä ei ois korvia lotkauttanut koko halloveenille mutta mamma alkoi puolessa välissä viikkoa höösäämän. Näytti isännälle ja meitsille kun oli pari vuotta vanhan halloveeni-kuvan päivittänyt naamakirjaan ja alkoi sitten kuulustelemaan että muistatteko pojat mikä hahmo mamma oli silloin. 

No mammalla oli siinä naamakirjakuvassa punainen peruukki ja jotain kirkkaanpunaista meikkiä valui suupielestä ja silmänurkasta. Sitten sillä oli semmonen musta röyhelömekko päällä. Isännän kanssa katsottiin toisiamme silmiin ja meillä oli saumaton yhteisymmärrys. Muistettiin että mamma oli noita! 

Ei mennyt putkeen kun isäntä sano sen ääneen. Mamma otti nokkiinsa ja sano että ootteko sokeita, se hahmo on viehkeä vampyyri! 

No onneksi mamma ei mökötä pitkään ja perherauha palautui nopeasti. Paitsi että mamma halus että meitsi on tänä vuonna hetken halloveeni-hahmo. Lupasi kyllä huimat kuvauspalkkiot, kolme kalkkunaleikettä. Tehtiin diili ja tuolla vikana on meitsin halloveenihahmo. Meitsi luuli että se on semmonen  Kreivi Rapula mutta mamma tuumasi että Kreivi Rakula kuulostaa paremmalta.


"Joo mamma onpas hieno halloveeni-rohviilikuva siellä naamakirjassa, punainen peruukki ja kaikki"
"Ahaa nyt tuli käsky, koko porukka alakertaan arvuuttelemaan mikä hahmo mamma on siinä halloveenikuvassa!"


"Voi voi nyt siellä kuulustellaan isäntää, toivottavasti se vastaa oikein"

"Niin mamma....on edelleen hieno halloveeni-kuva....oon samaa mieltä kun isäntä siitä hahmosta....mitä se sano?"

"Hahahaha…..ai viehkeä vampyyri ja me luultiin isännän kanssa että noita!"

"Ai meitsin pitää olla nyt hetki halloveeni-hahmo Kreivi Rapula"

"Kreivi Rapula kiittää ja kumartaa ja haluaa nyt ne kuvauspalkkiot"


8 kommenttia:

 1. Auts, noi arvausleikit on pelottavia, kun on naisista ja niiden puvuista sekä meikeistä kyse. En uskaltaisi mennä arvailemaan, hihi.
  Mutta kovasti komea kreivi Rapula sinä olet, Nero! Kuvauspalkkiota pitäisi kyllä reilusti lisätä. Olet ammattimainen valokuvamalli, tai oikeastihan pitää sanoa könsikäs, kun on urosmallista kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh on se aina ressin paikka kun mamma alkaa kyselemään jotain sen juttuja,
   onneksi pidetään isännän kanssa aina yhtä niin on semmonen yhteisrintama sitten kun mamma mököttää.
   t.Nero

   Poista
 2. Ihanan charmantti Kreivi Rapula! <3 Yhteiskuva mamman kanssa olisi kyllä ollut kiva tuohon loppuun, niin oltais voitu sitäkin asua ihastella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma ei ota riskiä että kaikki muutkin luulis että se esittää noitaa.
   Laittoi kuvan arkistoon odottamaan seuraavia halloveeneja ja arvauksia.
   t.Nero

   Poista
 3. Ee se mäne millonkaa iha oekeen nuihen naesten kansa tuo arvaaspelj. Oes myöhhii kuule mielellään nähty se mammas kuva :) Sinnoot kyllä oekeen kommee reivi tuossa silinterj´hatussas! Tuoha on niinku ne tohtorinhatut. Voes vaekka luulla että tuore tohtorismies siinä posseeroo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo meitsi voiskin olla Kreivi Tohtori seuraavan kerran, kuulostaa arvokkaammalta kun Rapula.
   t.Nero

   Poista
 4. Todella hieno naamiaisasu!! :) Ihanaa, kun lähdet mukaan noihin mamma leikkeihin. :D Meillä vain Emäntä naamioitui työpäivää varten, oli jotkut naamiaiset, ja se oli tarpeeksi työlästä, ettei meidän tarvinnut ryhtyä naamioitumisleikkeihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ne kuvauspalkkiot mitkä saa meitsin noihin poseerauskuviin, jos ei palkkiota niin mamma saa poseerata ihan itsekseen.
   t.Nero

   Poista