torstai 14. toukokuuta 2015

Meitsi on Hoki-jätkä


 Meitsin perheessä kaikki katsoo lätkän MM-kisoja. Emäntä sanoo että se on pienestä pitäen katsonut kisoja, vaikka silloin Leijonat aina hävis Venäjälle...ja Kanadalle...ja Tsekeille. Kuulemma se päämäärä ei ole tärkein vaan itse matka, sen takia se emäntäkin jaksoi vuodesta toiseen kannustaa oman maan joukkuetta.
 
Nykyään on kaikki muuttunut emännän mielestä, on voitettu lätkän maailmanmestaruudet kaksi kertaa ja euroviisutkin jo kerran ! Meitsille ei vielä ole oikein auennut että mitä semmoset euroviisut on...no mamma varmaan kertoo joku päivä tarkemmin.
 
Mun emäntä sanoo että meitsi on kukkais-bulloggi. Tykkään kukista, värikkäistä jotka on ulkona. Niitä on kiva katsella ja nuuskutella. Semmoset kauniit kukat saa meitsin aina herkistymään. Onhan se niinkin muuta kyllä kukkais-bulldoggi muuttuu hoki-jätkäksi tällaisena päivänä, hyvä Leijonat !
 
Tänään oli tiedossa jo aamusta että illalla on tärkeä lätkämatsi ! Meitsilläkin nousi testostrenonit heti aamusta kun isännän kanssa valmistauduttiin hoki-iltaan. Suunniteltiin jo illan eväitä ja kotikatsomon istumapaikkoja ja tietysti pyhäpäivän ohjelma sen mukaan monelta lätkämatsi alkaa.
 
Jos nyt olen ihan rehellinen bulldoggi niin pakko kertoo että meitsillä välillä katse herpaantuu siitä lätkämatkista kun pitää vahtia isäntäväen eväitä. Niitä riittää niin monenlaisia yhden lätkämatsin aikana ja silloin niillä molemmilla kontrolli pettää...meitsi saa melkein taukoamatta huikopaloja niiden lautasilta kun ne ei muista että just olen saanut.
 
Meitsi on hoki-jätkä henkeen ja vereen."Ihana kukka ja niin hento ja kauniin värinen että ihan tässä herkistyn"

"Taas kaunis kukka....punertava ja niin hieno...sniif luonto on kaunis"


"Jassoo tässä ole mitään  aikaa kukille....nyt alkaa lätkämatsi !"
 
"Mammalta oon oppinut, kun Leijonien maalilla on hässäkkää niin pitää laittaa käsi silmien eteen ja huutaa iik ""Hoki-illan eväät valmiina, onks vielä kauan kun peli alkaa !"


16 kommenttia:

 1. Kyllä sitä voep olla herkkä kukkapoeka ja semmonen karski peljmies yhtäaekoo :)
  Vuan on sulla hyvät pelj´evväät! Kyllä jos ee nuilla jaksa pelijä kahtoo ni jo lie kumma :)
  Hyvvee lätkäiltoo sinne! Toevottavasti Leejjonat pärjee.

  VastaaPoista
 2. Minäkin katson lätkää sohvalta, mutta kun meillä on aika surkeat eväät eihän sitä kauan jaksa töllöttää. Olen tottunut niihin iik vinkaisuihin, mutta jos tulee pitempi väli hihkaisuihin herään katsomaan... ja huomaan Palvelijattaren nukahtaneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli mont iik-huutoa täälläkin mutta ei auttanut tällä kertaa
   t. Nero

   Poista
 3. Meidänki isäntä katsoo lätkää. Me ja emäntä ei... Me nukutaan, mennään nääs nukkumaan joka ilta siinä yhdeksältä ja emäntä... taitaa olla siellä jossain somessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne hyvät unet voittaa huonon lätkämatsin
   t. Nero

   Poista
 4. Täälläkin jo malttamattomina odotellaan pelin alkua, nyt vaan käpälät ja peukut pystyyn, että Suomi vie voiton! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei auttanut vaikka täälläkin oli kaikki käpsät pystyssä, no ensi kerralla sitten :)
   t. Nero

   Poista
 5. Mä en ole elämäni aikana katsonut yhtään lätkämatsia (oikeasti!), mutta jaksaisin kyllä nuuhkia kukkasia tuollaisen söpön kukkaisbulldogin kanssa, ja eväätkin näyttävät oikein herkullisilta! Njam! :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eväät tais loppua jo ennen ekan erän puoliväliä...no mutta niitähän vaan sitten tehdään lisää :)
   t. Nero

   Poista
 6. Mahtava kuva toi, lihapullaleipätorni pään päällä. Mutta Nero, sano nyt sille emännälle, että ei ruoalla saa leikkiä, sitä on syytä syödä, ja nopeesti! Tosin muistan kyllä kun vuosi sitten vappuna vedettiin yhdessä nakkia, tosin se tais olla muovinen sillä kertaa, muistatko sinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule olenkin miettinyt monta kertaa että kenenköhän vieraan hampaan jäljet siihen mun muoviseen nakkimakkaraan on ilmestynyt....nyt muisti palautui :)
   t. Nero

   Poista
 7. Sä olet aikamoinen hoki-jätkä Nero! Mä olen paremmin viettänyt nuo peliajat unten mailla. Ei jaksa kiinnostaa, kun ei meillä ole mitään eväitä vieressä ja jos nyt sattuu niin että joku käy jääkaapilla, niin siihen herään kyllä hetkessä. Huonosti se eilinen peli sitten päättyi, olis ollut parempi peittää koko naama heti ennen pelin alkua. t. Eka

  VastaaPoista
 8. Joo en haluu lopputuloksesta kommentoida muuta kuin...erittäin hyvät eväät ! :)
  t. Nero

  VastaaPoista
 9. Voi Nero sua! Kukkasia, lätkää ja valtsu pino eväsleipiä otsalla. Sä kyllä kuljet ihan omia polkuja. Eikä siinä mitään - tylsää olis jos kaikki olis samanlaisia. Mulle tulee tuosta bulldoggi+kukka yhdistelmästä väkisinkin mieleen se piirretty pätkä Ferdinand-härästä siellä korkkipuun alla. Oletko nähnyt joskus? Jotain samanlaisuutta havaittavissa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkaamassa tuota Ferdinandia, ei ole tuttu aikaisemmin.
   Mamma sanoo että meitsi muistuttaa lehmää niin kiva kuulla että härkääkin :)
   T. Nero

   Poista