torstai 17. syyskuuta 2015

Tyttöjen ilta

Meitsiltä kysyttiin about kuukausi sitten, että haluanko syyskuussa osallistua poikien iltaan vai tyttöjen iltaan. Meitsi valitsi tyttöjen illan. Ehkä mun pitää kertoo koko tarina niin kaikki urospuoliset kaverit ei luule että meitsistä on tullut ihan nössö ja aikamiesbulldoggi kun en halunnut äijen iltaan osallistua.
 
Huomenna on perjantai ja silloi isäntä on menossa poikien iltaan. Emäntä on kutsunut kotiin työkavereita tyttöjen iltaan. Jos oon ihan rehellinen niin ekaksi mullakin tuli mieleen että tottakai äijien iltaan haluun osallistua: Grillaamista, uimista, halkojen hakkuutta ja kalajuttuja saunan kuistilla.
 
Sitten aloin miettimään mitä kaikkea jännää se tyttöjen ilta vois sisältää. No sen jo arvaan että sidukkaa,skumppaa, viiniä ja  ruokaa, naurua kovalla äänellä ja salaisten tietojen vaihtamista ja OHO-ttelua. En vielä näillä perusteilla valinnut tyttöjen iltaa vaan kun tiedän kokemuksesta että ainakin kolmessa asiassa naisihmiset päihittää miehet:
 
1) Naiset rapsuttaa aina kun menee luokse,miehet rapsuttaa kerran ja menee sitten saunaan
2) Naiset kieltää pussaamasta naamaan ja tarjoaa sen jälkeen naaman pussattavaksi, miehet kieltää pussaamasta naamaa ja laittaa polven tai käden meitsin ja naaman väliin
3) Naiset sanoo ei saa kerjätä herkkuja koko ajan ja toinen käsi antaa herkun, mies sanoo ei saa kerjätä koko ajan ja lopettaa herkkujen antamisen.
 
Tänään sitten valmistauduttiin kotona tyttöjen ja poikien iltaan. Mamma piti meitsille sulkeiset, kaikki kolme temppua mitkä osaan piti kerrata niin voi meitsikin viihdyttää vieraita. Isäntä pakkaili tavaroita poikien iltaan. Tuli sinne jotain kuivamuonaakin.
 
"Miksi mamma mun pitää käydä suihkussa tyttöjen iltaa varten ? Just oon saanut kerättyä sateisen metsän tuoksuja turkkiin...niin ja kettukin oli käynyt samoilla puskilla, haista vaikka !"


"Toi vesi on ihan ookoo mutta nolottaa toi  shampoon kookoksen tuoksu. Ei varmaan ne tytöt usko että meitsi on ollut kookosmetsässä"

"Voin antaa joo tassun jos pyydetään...ja jos saan palkinnon. Kunhan ei tarvii molempia tassuja yhtä aikaa antaa"


"Mitäs jos ei pyörrytä, onko pakko pyörtyä ? Ai on...no mitä sitä ei kalkkunaleikkeen eteen tekisi"
"Iso koira ! Voin esittää tänkin tempun mutta se vaatii jo herkkujen lisäksi rapsutusta oikean lapaluun päältä ja alaselästä...minimi 10 kertaa molempia"
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Kyllä olet taatusti tyttöjenillan vetonaula! Hienot temput hallitset ja komea olet. Mitä yhdestä kookoksen tuoksusta, likat tykkää kaksin verroin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan ettei miehisyys kärsi kookoksen katkusta :)
   t. Nero

   Poista
 2. Kyllä nuo temput tyttöehin tehhoo,usko vuan! Ja ehken enämpi tykkeevät siitä kookoksen hajusta ku ketun :) Suattaa käävvä nii että sinnoot niihen pilleihen keskipiste eekä mikkää ohottelu taekka siiterj... Oekeen mukavata iltoo vuan sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eiköhön se kookoksen tuoksukin unohdu kun tytöt juo skumppaa :)
   t. Nero

   Poista
 3. Oooh, kookos on mun lempituoksu! Sen nuuskuinen koira saisi pussata mua nenlälle ja poskelle, ja lahjoittaisin sille ihan varppina suuren osan mun herkuista! :) Tämän koehenkilöanalyysin perusteella teit siis ihan oikean valinnan! Hauskaa tyttöjen iltaa siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa että tytöt oikeesti tykkäis kookoksen hajusta...oon luullut että kyllä aito märän koiran haju on se paras :)
   t. Nero

   Poista
 4. Ihan selvä ero on poikien ja tyttöjen illassa, eli kyllä kannatti valita tyttöjen ilta. Hienosti osaat temputkin tehdä. Tuo viimeinen kyllä sulattaa tyttöjen sydämet ja herkkuja satelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Koira-tempulla on saanut välillä aploodejakin ! :)
   t. Nero

   Poista
 5. Hyvin valittu tuo tyttöjen ilta. Ja me tiedetään, että jos valitsee poikien illan, se on melkein koiran heitteillejättö, kun se saunominen kestää, kestää, kestää... Siinä sitten yksin ypötät saunan kuistilla.

  VastaaPoista