sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sporttipäivä

 
Tänään on ollut sportti-sunnuntai. Emäntä sano aamulenkin jälkeen, että iltapäivällä Nero mennään juoksemaan. Kuulemma on tullut niin paljon viikonloppuna syötyä kaikkea suolasta ja juotua viiniä niin naamaan on kertynyt monta litraa nestettä. Emännällä siis, ei meitsillä.
 
No jos se juokseminen pienentää emännän naamaa niin kyllähän meitsi mielellään seuraksi lähtee. Emäntä oli jo huolissaan jollei isäntä enää tunnista kun on ollut viikonlopun poissa. Meinasin sanoo että jollei tunnista että oot sen naama-tuttu niin kyllä viimeistään kun suun avaat ja kailotat kuulumiset, tuntee omakseen.
 
 
"Mammakin monesti bileitten jälkeen kurkistelee kyläraitille,  tarkistelee onko vilkasta ja kehtaako jo lähteä lenkille"


"Kyläraitti näytti hiljaiselta, mamma sanoi että nyt on hyvä hetki lähteä juoksulenkille"
"Moi Eetu ja Eetun mamma !!! Meitsi lähtee juoksulenkille niin saadaan mamman naamasta nesteet ja silmäpussit pois !!""Kato mamma juoksen niin kuin se Lakiluuk, varjoaankin nopeammin !"

 

"Joo joo...hidastan pikkasen"
"Loiva alamäki...älä sitten vyöry kannoille !"

"Tasaa mamma sillä aikaa pulssi kun meitsi lukee postit !""Hankala liikennemerkki....turha kysyy mammalta,  ei se tiedä sen enempää kuin meitsikään"
"Jokos mamma alkaa nesteet liikkumaan vai lisätäänkö kierroksia ?"

 

"Oho mamma...miten sä noin pinkasit...onko vielä monta litraa ylimääräistä ?"


"Hehe mamma sulla on vieläkin pussit silmien alla...mutta jotenkin ne pukee sua !""Moikka Eetu, oltiin melkein tunnin lenkillä. Mun mammalla on nyt hoikka olo vaikkei se siltä näytä"

16 kommenttia:

 1. Mekin käytiin lenkuralla, mutta vaan reippaasti kävellen. Tuommoiset kahdeksan kilometriä. Kyllä meidän emännät näyttää nyt hoikilta :) :) :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin juoksutit mammaa, Nero. Toivottavasti sait kunnon korvauksen. En nyt just muista kuulleeni mikä on pöösonaltreinerin tuntipalkka, mutta kyllä hommasta ainakin siankorva tai kalkkunaleike pitää saada - mieluimmin molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin vähän eilen laskuissa sekaisin että mikä oli palkkaa ja mikä luontoisetuihin kuuluvaa herkkupalaa :)
   t. Nero

   Poista
 3. Ettäkö juoksemalla lähtöö silimäpussit ja kapennoo nuama...? Pitänöö minun uhraatuva ja viijjä äet lenkille. Ee mahu nuama kohta peelikuapin ovveen:)
  Kyllä on sulla nii vetävä ja keposan näkönen askel. Oot oekee semmosen urheelullisen näkönen. Tytöt on varmaa ihastuksesta pyörryksissä ku näkköövät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs vaan on harmi kun juostessa ei ehdi vilkuilla tyttöjä ja niiden ilmeitä :)
   t. Nero

   Poista
 4. Nero voisi tulla juoksuttamaan mua seuraavaksi. Kelpaisi sellainen pieni nesteimu, ja rasvastakin olisin valmis vähän luopumaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasva alkaa palamaan vasta yli tunnin lenkin jälkeen, meitsi ei saa juosta niin pitkiä lenkkejä, muuten olisi voinut ottaa valjaskyytiin :)
   t- Nero

   Poista
 5. Siellähän on niin reipas koira! :) Sasun kanssa ei oikein julseminen ole onnistunut, kun kaveri alkaa järsimään fleksin hihnaa ihan innoissaan, leikkimielellä siis, ei ilmeisesti ole Sasun mielestä omistajilla tarvetta juosta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on se hieman hankala pitää juoksurytmiä jos toinen jyrsii hihnaa poikki :)
   t. Nero

   Poista
 6. Jos ei tolla vauhdilla lähde silmäpussit, niin ei sitten millään.
  Oliko paljon ihailijapostia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh....olihan tuolla muutama ihailija-viestikin...en kerro mamman kuullen :)
   t. Nero

   Poista
 7. Vauhikkaat reenit! Meil ei jaksa, eikä kykene, kukaan juakseen. Respetkit teille, silmäpusseilla tai ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, silmäpusseilla mennään ei voi mitään :)

   Poista
 8. Onpas sulla ollut mukava viikonloppu! Juoksulenkit on kyllä tosi hyviä. Meitsi ei ole juuri juoksemaan päässyt, kun äippä on aina vaan sairaana. Niinpä olenkin sitten ollut aika hidas lenkkeilijä ja äippä luuli mun olevan sairas. Eilen sitten käytiin kaupungilla illalla katsomassa ilotulitusta ja kyllä mentiin, kun oli paljon uusia hajuja. Eli omat nurkat on liian tuttuja enkä ole sairas. Äippä oli mielissään. Mulla menee aikaa joka reissussa noiden postien lukemiseen vaikka kuinka paljon. Niin ja siitä liikennemerkistä: äippä käski ilmoittamaan, että se on muu vaara, joka kertoo miten etuajo-oikeutettu tie menee siinä risteyksessä. Eli se kääntyy eikä mene normaalisti suoraan. Olkaahan varovaisia. T. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että sun äippä on vielä sairas, pikaista paranemista !
   Ootpas sä Eka fiksu kun tajuat noin paljon liikennemerkeistä, en yritä edes mammalle kertoa, ei jaksa kuitenkaan keskittyä :)
   t. Nero

   Poista