perjantai 18. marraskuuta 2016

Galluppi


Se on semmonen lauantai edessä, että mamma on koko päivän ja illankin työreissulla. Mamma teki meitsille ja isännälle ohjelma-listan valmiiksi, siis mitä pitäis kotijoukkojen tehdä ja missä järjestyksessä lauantaina. Kuulemma meillä voi tulla muuten aika pitkäksi kun se ei oo itse kotosalla.

Mitähän tästä nyt tulee kun se mamman ohjelma-lista on ihan erilainen mitä me ollaan isännän kanssa suunniteltu lauantaiksi.

Mitäs mieltä kamut te ootte, kumman listaa pitäs noudattaa ? Nyt on pikaiset neuvot tarpeen ja tässä ensin mamman lista koska me ollaan isännän kanssa herrasmiähiä.

1. Mamman ohjelma-lista"Koko perhe herää aikaisin lauantai-aamuna koska mammakin joutuu laittamaan kellon soimaan"

"Miesväki imuroi kun mamma on reissussa"

"Miesväki täyttää ja tyhjentää astianpesukoneen lauantaina"

2. Miesväen ohjelma-lista


"Mamman lähdön jälkeen kerrataan mamman ohjelma-lista"


"Lauantaipäivä isännän kanssa aloitetaan pelaamalla älypeliä"

"Älypelin jälkeen leikitään herkkujen etsimistä vaikeista piiloista"


"Aktiviteettien jälkeen pienet levot Tyttiksen päällä ja Vili-valaan kanssa. Tässä samalla isäntä valmistaa meille välipalaa"

"Loppupäivä menee länkkäreitä katsellessa ja mammaa odotellessa"16 kommenttia:

 1. Kyllähän toi Mamman lista tavallaan ...voisi kadota?

  VastaaPoista
 2. Mammat tykkää rustata työlistoja miesväelle. Se hyvin riittääkin niiden hauskuutukseksi. Siksi miesväki voi hyvillä mielin toteuttaa omaa listaansa, kun mamma on pistänyt ulko-oven kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä me sanotaan että just laitettiin imuri päälle niin se imas sen mamman listan niin ei sitten osattu tehdä mitään kuin oman listan jutut
   t. Nero

   Poista
 3. Kyllä kallistuisin miesväen listan puolelle. Paljon mukavammalta vaikuttaa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miehillä on jotenkin enemmän mielikuvitusta tekemisten suhteen
   t. Nero

   Poista
 4. Jatketaan Tarun ajatusta ja ehdotetaan, että Mamman listän voisi syödä? Voisi tulla vähän mahanpuruja, mutta herkut sitten auttaisivat siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan aiheuttais vatsaongelmia, voisin mutustella siinä samalla kun takkapuita pureskelen
   t. Nero

   Poista
 5. Olisiko joku kompromissi mahdollinen? Että vaikka tyhjennätte tiskikoneen ja syötte kerttisastioilta, ettei tule uutta tiskiä, imuroitte näkyvimmistä paikoista ja sitten toteutatte mieslistaa minkä kerkeätte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hieno idea tuo kompromissi-juttu, ehkä kuitenkin mennään ensin mieslistan mukaan ja jos jää luppoaikaa niin sitten jatketaan mamman listalla (luulen ettei jää)
   t. Nero

   Poista
 6. Poikien lista saa äänen meiltä! Perurstelu: Aivojen ja masun aktivointi on tärkeämpää kuin muskelien kasvatus puisevilla kotitöillä! Hauskaa lauantaita siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät perustelut, tota me isännän kanssa käytetään
   t. Nero

   Poista
 7. Mamman lista on siitä vaikea, että siinä ei mainita ruokaa ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vissiin pitää itsestään selvänä että osataan pitää huolta välipaloista mutta olishan se voinut kohteliaisuussyistä merkata ruoka- ja välipalatauot...ja huikopalat.
   t. Nero

   Poista
 8. Meekäläenen kyllä iänestää tuota miesväen listoo.Kyllä syömiset,huiloomiset ja länkkärit peettoo tääsillä imuroennit ja tiskit. Äet kuulema iänestää emäntäs listoo. Että iänet molemmille meeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai noin tasapuolisesti tuli teiltä äänet, nyt on sunnuntai ja pakko myöntää että meni ton meitsin ja isännän mukaan lauantain ohjelma, paitsi yks ei ollut länkkäri vaan gangsteriäksöni.
   t. Nero

   Poista