lauantai 16. syyskuuta 2017

Kokopäivämamma

Nyt on kamut tapahtunut paljon asioita bulldogin elämässä tällä viikolla. Vai miten sen nyt sanois näin laumaeläimenä....kun yhdellä laumasta tulee isoja muutoksia niin se vaikuttaa koko lauma-yhteisöön.

Kaikki alkoi siitä kun monta viikkoa sitten mamma lopetti töissä kahvin juonnin. Se puhu aina vaan kotiin tullessa yyteestä. Vaikka koira oonkin niin ihmettelin mikä ihmeen huuhaa-dieetti mammalla taas on kun on vaihtanut kahvin yyteehen. Meitsi mietti että siinä se menee taas omalla painollaan tuokin mamma hullutus ja hössötys ja kohta taas puhuu vaan kuinka monta kupillista kahvia joi toimistolla ja sitten taputtelee kipeää vatsaa.

Tässä on nyt jotain mitä ei pysty bulldogin logiikalla ymmärtämään. Eilen mamma tuli töistä kotiin ja kerto että nyt on yyteet ohi. Heti ajattelin että nonniin olisko edes kannattanut jättää sitä kahvia pois. Vielä enemmän hämmästyin kun mammalla oli se lila luomissa levinnyt (enemmän kuin yleensä työpäivän jälkeen) ja pyyhki silmiä paperinenäliinaan missä oli jo ennestään huulipunan jämiä.

No sitten se vasta uutispommi tuli minkä heti ymmärsin. Mamma on ensi viikosta lähtien kokopäivämamma. Sitä ei tarvita enää töissä ja se on meitsin kanssa täällä kotona. Hehe, vaikka mamma on kova kailottamaan niin sen kyllä kestää kun saan keskellä päivääkin rapsutuksia ja lenkin ja ehkä pieniä huikopaloja. 

Eilen oli vielä semmonen sattuma että isännällä on perinteinen miesten mökkiviikonloppu ja mammalla oli tulossa sen entinen työkaveri ja nykyinen hyvä ystävä Pipsa kylään. Muistan kyllä Pipsan, se on ennenkin käynyt meillä ja sillä on aina reppu mukana. Siellä repussa on aina sen pinkki huppari ja meitsille tuliaisia ! Molemmat mamman kanssa kiljuttiin riemusta kun Pipsa ja reppu tuli piristämään meidän iltaa.

Menihän se ilta kivasti tyttöjen illassakin....mutta ihan vaan luottamuksella lukijoille...ihan hirvee meteli mammasta ja Pipsasta lähtee kun ne parantaa maailmaa ja ottaa hanasta sitä punaista mehujuomaa. 

"Moikka Pipsa ja reppu....hei pliis jätetäänkö tervetuliaisseremoniat väliin, tuolla tuoksuu siankorva ja saparo !"


"No asiaa ! Mamma voi availla hanaa sillä aikaa kun me keskitytään Pipsan kanssa tuliaisiin"

"Voin kyllä Pipsa auttaa siinä muovipussin tuhoamisessa jos vie liikaa aikaa tyttöjen illasta"


"Hei täällä jo suu napsaa, tarviiko siitä taidetta tehdä !"

"Jiihaa tyttöjen illat on kivoja ennen sitä hanan aukaisua ja kailotusta !""Kato Pipsa olin kiltti poika....kaikki syöty...katotaanko loput tuliaiset heti  että voitte mamman kanssa keskittyä tyttöjen-illan kailotukseen !"
"Röyh....olipas taas hyvät ja runsaat tuliaiset...voi herranenaika mikä kailotus tyttöjenillassa mutta ei jaksa vielä siirtyä makkarin puolelle"12 kommenttia:

 1. Voi hirmeetä, tiätty on gaumeen ihq, että mammas jää kotiin, ainaksin vähäks aikaa, mut onhan se kyl haljuu, ku tolleen käy, että ei töissä tarvita. Meijän äipälle kävi samoin. Mut onneks sun äippäs on nuari, nätti ja näppärä, niin hän saa varmalla uuden duunin. Joo.
  Mut noi Pipsan herkut oli kyl laadukkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe päivän naurut....nuori, nätti ja näppärä....On se joo näppärä tuhlaamaan rahaa
   Pipsa sais kyllä käydä useammin kylässä
   t. Nero

   Poista
 2. Me ymmärretään sun mamman tunteita, tosi epistä että noin yytee sille teki! Mutta nyt vain rinta rottingille ja luottavaisin mielin eteenpäin. Varmasti tämä takapakki kääntyy vielä mamman voitoksi.
  Mahtavat tuliaiset sillä Pipsalla. Fiksu likka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Pipsa on tosi fiksu kun osaa tuoda niin hyvät tuliaisetkin
   t. Nero

   Poista
 3. Voi sentään, tuossa on nyt taas ihmismäistä ristiriitaa! Kun oikeastaan kotimamma on hyvä, mutta kun se Töihin on niille tärkeä paikka mennä. Mulle on selitetty, mutta kissana en ihan ymmärrä. Toivottavasti teillä kaikki käy parhain päin ja jaksamista laumajärjestyksen muutoksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se mamma jossain vaiheessa saa taas työpaikan kun on (omasta mielestä) niin ahkera. Siihen asti otetaan mamman kanssa päivätirsoja.
   t. Nero

   Poista
 4. Tuo on kyllä ikävää tuommonen, että jätetään ulkopuolelle ja sanotaan, ettei tarvitse enää tulla. Kun ihmiset kai kuitenkin ihan tykkäisi käydä siellä töissä. Tai ainakin ne tykkää siitä rahasta, mitä siitä saa... Mutta toivottavasti sinun mammallesi tulee pian joku sellainen paikka, josta sanotaan, että sinne häntä tarvitaan ja saa tulla. Siihen asti ota kaikki ilo irti kotimammasta! :)

  VastaaPoista
 5. Kotimamma lupas tänään aamujumpan jälkeen mennä suoraan kauppaan ja tuoda meitsille lisää piimää ja jauhelihaa
  t. Nero

  VastaaPoista
 6. Voi plääh, yyteet! :-(((( Koko kirjainlyhenne saa täällä yökkäykset aikaan. Mutta ihan varppina se sun emäntä on kohta taas uusissa hommissa, joten nyt kannattaa ottaa ilo irti yhteisistä päivistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se kivaa kun on lenkkiseuraa ja kokki päiväsaikaan
   t. Nero

   Poista
 7. Voi harmi, että sun mammalle kävi noin. Noi yyteet on tosi kurjia juttuja. Toivotaan, että mamma saa pian uusia töitä, sillä muutenhan sun elämän järjestys menee ihan pilalle, kun jää ne päivän pitkät kauneusunet väliin. Meillä noita on usein ollut Jäbällä ja me tiedetään miten ikäviä ne on. Mutta onneksi mammalla oli tuo maailmanparannusilta heti siihen perään, niin sai vähän muuta ajateltavaa. Mä en oikein tykkää noista hanamehuista. En ymmärrä, että omista ihmisistä tulee ihan hölmöjä sitten kun ne sitä nauttii. Onneksi sä sait hyvät tuliaiset! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kovaäänisiä ihmisistä tulee kun ne maistaa maailmanparannusmehua. Tässä just aamupäivän hammastikkua makustelen, sitten lenkille ja päiväunille.
   t. Nero

   Poista