perjantai 1. syyskuuta 2017

Monenlaista synttäriä


Nyt on ollut puuhakkaat pari päivää. Täällä valmistellaan isännän synttärijuhlia ja mammallakin on siinä sivussa omat synttärit. Mamma täyttää vuosia tänään ja isäntä sunnuntaina. Meitsi on ollut mukana valmisteluissa, oon ollut siivoustyönjohtaja ja käynyt tarkistamassa isännän juhlapaikan.

Tänään tulee sukulaisia ympäri Suomea ja kavereita Itävallasta saakka. Vaikka ei mammalla mitään juhlia ole niin ne tulee kuitenkin illalla käymään ja rupattelemaan. Tätä iltaa ja vieraita meitsi odottaa tosi paljon niin saa hypp....tervehtiä tosi montaa ihmistä saman illan aikana ja sehän on suoraan verrannollista rapsutusten määrään. 

Huomenna on sitten isännän juhlat, meitsi ei mee sinne kun kukaan ei kuulemma ehdi vahtia meitsin tekemisiä. Pah, mitä siinä nyt olis vahtimista. Meitsi on jo iso bulldoggi ja löytää itse ruokaa ja rapsutuksia kun siltä tuntuu.

No oon nyt sitten kuitenkin kotona ja mamman sukulaiset käy illan aikana meitsiä kotona katsomassa ja päästää pihalle jalottelemaan ja jutskille. Ihan kivaa synttärinviettoa sekin on.


"Ai tässä soittaa isännän juhlien pändi, pitäiskö nuo penkkipinot purkaa niin olis yleisöllä kivempaa täällä lavalla""Muista isäntä sanoo mammalle jos se yrittää könytä lavalle että tuolla sivussa on portaat !""Tässä se mamma varmaan yrittää taas korkkareilla hiphoppia silleen nuorekkaasti, kun nyt vaan ei sattuis mitään""Voih, mamma kyllä eksyy kun täällä on enemmän kuin yksi huone"


"Kaikki oli kunnnossa juhlapaikalla, enää puuttuu pändi, ruoat ja vieraat"


"Meitsi on valmiina vastaanottamaan perjantain vieraat ja sukulaiset !"12 kommenttia:

 1. Onnea sun mammalle ja isännälle! Synttärit on aina kivoja juhlia, mutta on kyllä niin väärin, ettet pääse mukaan toimintaan. Hyvin sentään tiesit, missä bändikin on. Toisaalta voihan se olla mukavampaa olla omassa rauhassa, kun siinä kovassa musiikin melussa. Ehkä ne vieraat ei kuitenkaan arvostaisi sun serenadia isännälle! Toivottavasti sulle kuitenkin tuodaan ja jätetään herkkuja. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja tuli ja oman näköinen taulu kodin seinälle !
   t. Nero

   Poista
 2. Onnee emännälle ja isännälle tiältäe! Passoo niihen nyt juhlia ku oot käännä paekan etukätteen katastamassa. Toevottavasti tuovat sulle sittä juhlistaan herkkuja :) Mukavija juhlija sinne ja sulle haaskoo iltoo niihen vieraehen kaveriin kansa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on juhlahumut ohi mutta onneksi on vielä juhlaherkkuja jäljellä
   t. Nero

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut sun mammalle ja isännälle. Kyllä varmasti tulee kivat bileet. Hyvinhän ne on sinutkin huomioineet, kun pääset välillä tassuttelemaan ulos ja hoitamaan jutskat. Ettei tarvitse jalat ristissä odotella isäntäväkeä juhlista kotiin. Mukavaa tätä iltaa sulle vieraiden ja suvun kanssa, Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kiva viikonloppu vaikka pitikin olla juhla-iltana osa illasta yksin
   t. Nero

   Poista
 4. Onnittelut isäntäväelle! Hauskaa, että heillä on sattunut synttärit niin lähekkäin. :) Ota ilo irti tämän illan vieraista, jos huomenna jää vieraiden tervehtiminen vähemmälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntainakin onneksi näki vielä osan vieraista ja sukulaisista.
   Nyt on liian hiljasta kun kaikki meni jo kotiin
   t. Nero

   Poista
 5. Ohoh, mitä juhlahumua! :))) Onnea koko teidän köörille ja oikein mahtavia celebrationeita! :) Mekin juhlittiin eilen blogia, ja siihen päättyikin taas vuosittainen synttäriputki. Joulua odotellessa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on vissin ihan kohta, sillon on pitkiä lenkkejä kun on vapaata.
   t. Nero

   Poista
 6. Hei, tosi vankasti ilosia onnitteluita sun ihmisilles, Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos perille meni onnittelut, nyt on entistäkin vanhempia
   t. Nero

   Poista