keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Hyvin suunniteltu vaan ei tehty


Nyt kun meitsillä on kotona se kokopäivämamma niin ei ainakaan ohjelmaa puutu arkipäivinä.
Tai ainakin sitä ohjelman suunnittelua on hurjan paljon. Tänään mamma sai idean että lähetään koirapuistoon katsomaan meitsille kavereita. En oo ikinä ennen ollut mamman autossa ja eipä siitä koirapuistoreissusta tullut mitään kun en mahtunut mamman autoon. Oikeestaan just mahduin mutta mamma sano ettei vissiin ole turvallista kenellekään kun meitsin kylki hankaa vaihdekeppiin ja kirsu hinkkaa tuulilasia. Takapenkki on vieläkin pienempi, sinne ei mahtuis kun puoli bulldogin kroppaa.

Yritin myös istua penkillä sivuttain mutta sitten olis ollut kirsu sivuikkunassa kiinni ja häntä siellä vaihdekepin päällä. Mamma hetken mietti että jos pitäis meitsin puoleisen sivuikkunan auki niin meitsin pää sais lisää tilaa. Onneksi se luopu siitä ajatuksesta kun lenssuhan siitä olis voinut tulla molemmille.

Pikkasen harmitti kun odotin jo koirapuistoreissua mutta mamma lohdutti ja sano että mennään sitten ruskaretkelle kun ei päästy koirapuistoon. Ei siellä metsässä mitään ruskaa ollut, siis jos se tarkottaa jotain kirkkaita värejä. Ainut kirkas väri metsässä nähtiin kun mamma oli ottanut mukaan tyttöjen kakkapussin ! Meitsiä hävetti vaikkei onneksi näkynyt ketään kavereita. Olis siinä miehisyys kärsinyt kun oli jutskat pakattu pinkkiin pussiin.


"Auts mamma...vaihdekeppi hankaa meitsin kylkeen jos yhtään heilun !"

 "Sovitaanko mamma ettet sitten vaihda vaihdetta matkan aikana ?""Voin olla tälleen sivuttain....ai ei voida mennä ovi eikä ikkuna auki ettei tuu lenssu"

"Se siitä koirapuistoreissusta sitten....pitää odottaa että isäntä tulee töistä, sillä on sopiva bulldoginkuljetusauto"


"Mamma ei täällä mitään värikästä ruskaa oo, eikö nuo ollu saman värisiä jo alkukesästä"

"Voi herranenaika....mitä se mamma veti taskusta....!"


"Tyttöjen kakkapussi !"


 "Tuossa mamma....kerää äkkiä nyt ja sitten pistät tyttöjen kakkapussin taskuun ettei kaverit nää !"


"Ei oo tuossakaan vielä ruskanpunasta..."

"Eikös ne viisaat sano että ruskaa pakkasella eikä vielä semmosta oo näkynyt"

10 kommenttia:

 1. Harmi, että teidän koirapuistoreissu kariutui pieniin logistisiin ongelmiin.
  Eikö tuota tyttökakkapussia voisi pitää myös hämäyksenä, kun sittenhän kaverit ajattelee, että siellä ei ole sinun jutskaa, kun olet uros, vaan jonkun tytön jutskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tollanen käänteinen psykologia kakkapussista vois toimia tyttöihin, ens kerralla ei tarvii sitten panikoida kun mamma vetää pinkin kakkkapussin taskusta.
   t. Nero

   Poista
 2. No johan harmin lykkäs nyt tuosta kyytionkelmasta! Pitäskö mammas ja isäntäs nyt vaehtoo aatoja keskesä ni piäsisittä mamman kansa ajelemmaan? :) No ee oo kuule ruskoo näkynnä tiäläkkää. Ruskeeta kyllä sennii eistä. Alakaa meleko ankeelle näätöstämmään ku on kohta lehet tippunna puista kokonaan. Hmmm... juohtu tuossa mielee että eekös se oo parempi sehhii pinkki kakkapussi ku... ruskoo pakkasella... :D Vae luvinko nyt ihavviärin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi se on mennä vaan koko porukka isännän kyydillä ja autolla kun aina kun mamma ajaa niin on tankattuna kengurupensaa ja se pistää vatsan kuplimaan. Samaa mamma sano että tyttöjen kakkapussi ei oo yhtään niin noloo kun ruska pakkasella, nauro sitten selkä kippurassa. En ihan ymmärrä mikä siinä oli se hauska osuus.
   t. Nero

   Poista
 3. Huh, onneksi meidän lähikaupassa on vain vaaleanvihreitä ja mustia kakkapusseja. Eukko ostaa aina mustia, koska eivät ole läpinäkyviä.
  Voi sentään, että sattuikin olemaan mammasi auto pari numeroa liian pieni. Kunhan ei mamman päähän pälkähtäisi kutistaa komea bulldoggi. Minuakin tässä yritetään kutistaa, vaikka mahdun mihin autoon tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se meitsiä kutista vaikka itseään yrittää kutistaa kaikenmaailman hömppädieeteillä. Pinkit kakkapussit saa kyllä luvan mennä vaihtoon tai toimitan kaikki asioinnin vain takapihalle
   t. Nero

   Poista
 4. Olipas söpö auto, mutta hitsit, kun sitä ei oo alunperin ostettu bulldoggikoossa. Kivalta teidän pakkasruskareissukin silti näytti! :) Ja jos yhtään lohduttaa, niin skroden Juide-pojankin kikkareet kerätään tuollaiseen "tyttöjen pussiin"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Juide, meitsin kohtalotoveri.
   Nyt ollaan mökillä, täällä on enemmän luonnossa värejä, on tainnut olla sitä rukkasta...voih meinas mennä sanat sekasin, tarkotin siis pakkasta.
   t. Nero

   Poista
 5. Onpas mamma ollut ajattelematon auton ostaja, kun et edes mukaan mahdu. Niiden pitää nyt vaihtaa isännän kanssa autoja päiviksi, että pääsette reissaamaan kun aikaa on. Mulla oli kanssa kerran tuollaisia pinkkejä pusseja, mutta onneksi äippä ymmärsi, ettei ne sovi miehekkäälle miehelle. Nykyisin on vaan mustia... t. Eka

  VastaaPoista
 6. Joo saa luvan loppua täälläkin nuo pinkit kakkapussit tai sitten on mammalla enemmän keräiltävää takapihalta
  t. Nero

  VastaaPoista