lauantai 9. syyskuuta 2017

Paluu arkeen


Moikka kamut ! Sen verran pitää vielä viime viikonlopun juhlista mainita, että koko meidän lauma on ollut tän viikon aika reporankana. Mamma sano että se johtuu siitä kun kukaan meistä ei ole enää nuori, vaatii veronsa kun on liian kivaa monta päivää peräkkäin.

Arki alko juhlien jälkeen silleen että isännällä oli kadonnut ääni. Jossain alitajunnassa toivoin että olispa mammalla käynyt samoin kun se kalkatti niin paljon niistä juhlista ja siitä miten kivaa oli. Kuulemma nuortuikin illan aikana ainakin kymmenen vuotta.
Siis omasta mielestä.(latojan sivuhuomautus).

No isännälle iski sitten kova lenssu ja eikä siinä kaikki ! Meitsille tuli ripuli alkuviikosta. Mamma arveli että se meitsin vaiva on jälkikäteen tullut jännäkakka kun oli niin paljon kaikkea kivaa ja vieraita viime viikonloppuna. 

Mammalla oli vaan kova väsy, ei lähtenyt ääni vaikka isännän kanssa salaa toivottiin sairasvuoteella.

On se mamma kyllä tosi huolehtivainen. Meitsille keitti kanafileitä ja riisiä vatsavaivoihin ja isännälle toi töistä itselleen lounaaksi hankitun mikroruoan kun olis mennyt parasta ennen päiväys seuraavana päivänä ohi. Mamma muisti mainita (kailottaa) että eikös olekin pyyteetön kun omista eväistä antaa isännälle. 

Tänään oltiin jo kaikki virkeämpiä ja lähdettiin ostosreissulle. Isäntä osti synttärikellon kun oli saanut synttäri-vierailta lahjoituksia sitä varten. Meitsi sai siankorvia ja lauantailuita plus uuden lelun ! Mamma osti pistaasijäätelöä. Koko porukka oli tosi hyvällä mielellä kun tultiin kotiin viettämään lauantaita.

"Juhlista on jo aikaa mutta taulua ei ole vielä laitettu seinälle kun isäntä on lenssussa sairasvuoteella. Mamma ei voi auttaa taulun laittamisessa kun ei välttämättä osu poralla seinään"
"Oli niin kivaa nähdä sukulaisia ja vieraita mutta mamma on oikeassa, se vaatii veronsa tässä iässä kun on tosi kivaa monta päivää peräkkäin"

"Kivaa vaihtelua meitsille ja isännälle sairasviikon jälkeen päästä kaupoille tekemään hankintoja. Mammakin otettiin mukaan ettei sillä tuu paha mieli"


"Sinne he hurahti isäntäväki kaupoille....toivottavasti isäntä löytää mieleisen kellon ja se tässä eniten jännittää löytääkö mamma pistaasijäätelöä"

"Kaikki löysi kaupasta mitä etsi ja meitsi sai tosi kivan uuden lelun !"

12 kommenttia:

 1. No onpa hyvä, että kaikki olette taas hyvässä tikissä. Kyllä hauska on joskus tosi väsyttävä juttu ;) Mutta tuo lelu on ihan huippu! Heti haluaisin samanlaisen, mistähän löytyisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan tarkkaan muista sen lelukaupan nimeä....olisko ollut semmonen kun misti ja murri.
   t. Nero

   Poista
 2. Onneks ootta jo parantunna! Párek tuossa on oekeessa. Haaskahhii voepi toellaan väsyttee. Aenahhii jos sitä on liikoo yhelläkertoo.
  Onneks kaekki sae ostosreessulta ne mittee pitihhii ja asijat on mallillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi viikko ja uudet energiat, tästä se taas lähtee
   t. Nero

   Poista
 3. Hauska uusi lelu! Sillähän voi varmaan vähän antaa takaisin, jos tuntuu, että mamma kailottaa liikaa. Kuulosti aika äänekkäältä lelulta. :D
  Hyvä, jos olette jo kaikki sairasviikon jälkeen vähän paremmissa voimissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa lelussa on se hyvä puoli että voin isännän merkistä alkaa vinguttamaan jos mamma kailottaa liikaa
   t. Nero

   Poista
 4. Harvoinpa Juitsi katsoo koiravideoita näin kiinnostuneena! :-D Olen silti onnellinen, ettei tuollaisia valmisteta kissoille. Hauskaa, että teillä on blogissa latoja, vaikka vaikuttaa vähän sarkastiselta kommentteineen! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo latoja on yleensä aika hiljanen kaveri mutta joskus se ei malta olla sanomatta omaa mielipidettään
   t. Nero

   Poista
 5. Kyllä ne tuollaiset juhlat aina väsyttää. Onneksi meillä ei äippä juhlinut nyt lainkaan, kun täytti 50 vaan kävi mummin kanssa siellä Pärnussa kylpemässä, niin että näytti ihan nuoremmalta kun tuli kotiin. Tuota vatsatautia on nyt ollut liikkeellä. Moni on kirjoitellut, että on ollut ripulia ja oksentelua. Mullakin oli viime maanantaina. Tosin äippä eäili sen olevan eroahdistusta. Jäbä oli viikonloppuna paljon poissa ja sitten veikkakin lähti töihin pitkän lomansa jälkeen niin minä olin pitkästä aikaa ihan yksin pitkän päivän. Muistutukseksi asiasta oksentelin ja ripuloin talon täyteen. Olivat sitten minusta hiukan huolissaan, kun suvaitsivat saapua.
  Sinulla olikin kunnon ostospäivä, kun tuli uusi lelukin. Mukavaa syksyä ja kivaa arkea! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä se joku ripuli tai oksu jyllää, on siinä se hyvä puoli että saa keitettyä kanafilettä ja kanalientä riisipedillä ja hyla kermaviilikastikkeella.
   Mukavaa syksyä sinnekin !
   t. Nero

   Poista
 6. Onneks oot taas terve, ja tiätty isäntä myäs, Nero, mut ei ihme, jollei tommosilla kanaherkuilla tervehdykin pikaseen. On se vaan komee toi taulu, ja niin näkönen että. Joo, paree se on antaa porakone semmosen käteen, joka osuu seinään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mammalle työkaluja paitsi haravan voi antaa kun sillä ei tarvii just tiettyyn lehteen osua
   t. Nero

   Poista