torstai 21. joulukuuta 2017

Joulun odotusta

 Terve kamut ! Kaikki varmaan jo tietää että se Joulu on jo ovella. Meillä on ollut joulunodotusta jo monta viikkoa. Mamma odottaa eniten koska silloin saa syödä luvalla niin paljon kun jaksaa....no on se jonkun lisenssin saanut muihinkin vuodenaikoihin kun aika usein voivottelee että tulipas syötyä enemmän kuin jaksaa.

Meitsi vois muuttaa Joulun viettoa sen verran että se joulunodotusaika ois lyhyempi. Tässä alkaa käydä jo aika pitkäksi kun odotetaan viikkotolkulla ja vieläkään ei oo kinkkua tarjolla. Tänään onneksi jouluhommat edistyi, mamman kanssa koristeltiin pihajoulupuu ja isäntä tuo kinkun kotiin. Ai niin osti mamma tänään torttutaikinan ja luumuhilloakin, nyt se on ihan puhki.

Vielä on ainakin mamman joulusiivous ennen Joulua, silloin lähdetään isännän kanssa pitkälle lenkille ja tullaan kotiin kun sauna on lämmin.

Hyvää Joulunodotusta kaikille, ei vissiin oo enää montaa päivää kun se Joulu on meillä kaikilla."Pihajoulupuu on jo valmiina 
mutta vieläkin pitää odottaa Joulua"


"Huoh tätä joulunodotusta jo monta viikkoa..."

"Tässä sitä kiltisti odotellaan....vois jo tulla se Joulu ja kinkku"

"Hei joulukink....eikun joulupukki...täällä olis tosi kiltti bulldoggi valmiina joulun viettoon"


"Ei vieläkään Joulu....pitää varmaan vielä ottaa tirsat...jos se sitten..."


"Niin ne sanoo että aika menee nopeemmin kun nukkuu välillä...ehkä sitten kun  herään on Joulu"


12 kommenttia:

 1. Kumpaa odotat enemmän: joulua vai kinkkua? :D Teillä on kaunis ulkojoulukuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kinkk....eikun joulua odotan niin ettei malta nukkua
   t. Nero

   Poista
 2. Koeta kestee kuoma! Näätät kyllä tosj pitkästynneeltä. Kannattaa ottoo pitkimpäevee tirsoja ni siitä sevuan aeka männöö. Ee oo ennee montoo päevee siihe joolukink... eeku joolupukin tulloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma sano tänä aamuna että enää kahdet yöunet ja sitten se kinkk...eikun Joulu on
   t. Nero

   Poista
 3. Voi kuinka komea joulukuusi teillä on!
  Minulla ei ole kinkusta toivoakaan kasvissyöjän koirana. Ellen sitten satu salaa saamaan pientä palaa pikkueukon luona aattona. Odottelen innolla Hymy-koiran tapaamista. Saatetaan pistää joulupolkaksi siellä.
  Yritä malttaa vielä Nero, pian se joulu tulee - ja menee. Sitten odotellaan miten kamalasti uuden vuoden raketit paukkuu. Niistä en tykkää yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä tulee varmaan hauskaa Hymyn kanssa, voitte yhdessä maistella kinkunpalasta. Ai kohta tulee uusivuosikin, meitsi ei kuule tänne sisälle niitä raketteja, pihalla kun käy asioimassa niin saattaa paukahdella.
   t. Nero

   Poista
 4. Voi Nero pikkuinen! Ei mee enää kauaa, ku se aatto on. Voiku mamma ei nyt söis iha kauheest, ettei mee ähkyy, vie se välil lenkille. Ihanaa jouluu teiän perheelle t. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vien mamman pidennetyille lenkeille ettei ihan mee ähkyksi.
   Hyvää Joulua sinnekin kaikille !
   t. Nero

   Poista
 5. Kyä se joulu tosiaan on ihan nurkan takana, kuamahyvä, malttia malttia ja ota pitkiä nokosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa olla odotusmaltti vähissä mutta yritän lisätä päivätirsojen määrää niin menee aika nopeemmin. Isäntäkin on joululomalla jo niin pidennetään lenkkejäkin.
   t. Nero

   Poista
 6. Kyllä se joulu kohta on täällä. Kaksi yötä ja muutamat päikkärit kun vielä jaksat odotella. Huomenna illalla se kinkkukin sitten laitetaan uuniin, joten voi olla, että sulla jää se yö nukkumatta! Pitää kait sitä vahtia, ettei mene pilalle.
  Olette laittaneet hienon pihajoulupuun. Meille tuotiin eilen kuusi sisälle, mutta koska kaikki pojat ovat paikalla vasta lauantaina illalla, niin koristelu on silloin tai aattoaamuna.
  Meillekin tulee koiravieras jouluksi. Miniän kaniinimäyräkoira Waldo (1 v) tulee meitä ilostuttamaan.

  VastaaPoista
 7. Oi saatte kaniinimäyräkoiran jouluvieraaksi, mamma jo ihan tohkeissaan että haluis myös rapsuttaa sellaista ! :)
  Hyvää Joulunaikaa teille kaikille sinne.
  t. Nero + lauma

  VastaaPoista