lauantai 2. joulukuuta 2017

Tohtoria tapaamassa

Tänään on ehtinyt tapahtua jo paljon ennen puolta päivää. No ehkä parempi kertoa ensin tästä menneestä viikosta tarkemmin.

Meitsillä on ollut jo monta vuotta sellanen hormoonikapseli tuolla nahkan alla. Se kuulemma helpottaa sitten kun ois pakko päästä tytön luo eikä se oo mahdollista. Semmonen kapseli kestää vuoden ja meitsillä meni umpeen monta viikkoa sitten. Mamma meinas että kun meitsillä on jo ikää 7,5 vuotta niin ehkä ei tarviikaan enää uusia sitä kapselia. Heh, siinä mamma meni pahasti hakotielle. 

Mamma sano että johtuu hormooneista kun meitsillä ei oo tällä viikolla oikein maistunut ruoka, unikaan ei tahdo tulla ja kuulemma meitsin vinkuminen käy korviin. Mamma väittää että meitsistä on tullut kuurokin kun en lenkillä odota vaikka mamma käskee. 

Tänään oli varattu aika eläinlääkärissä, siellä laitettiin uusi kapseli. Ois mulla ollut mielessä semmonen luonnonmukainen vaihtoehtokin, oisin mennyt itekseen kylille parina päivänä ja tullut ennen pimeää kotiin."Ai tänäänkö on kapselin päivitys....voisin kyllä käydä kylillä ennen sitä...."


"Voi että tulee jostain kyliltä hyvä tuoksu.....voisin mennä tarkistamaan olisko siellä meitsille tyttöystävää..."

"Pliis mamma.....päästätkö portista jos tuun takasin ennen lääkäriaikaa"


"Jaa ei sitten kylille päästetty....kattookohan ne tolla laitteella meitsin luottotietoja...ei haittaa mutta mamman niskasta vois näkyä plusmiinusnollaa"

"On se sydän paikallaan....josta tulikin mieleen että päästäiskö tohtori meitsin pikkasen tohon ostarille tarkistelemaan paikkoja, tulen pian takaisin"

"Aha....desifiointiainetta...tuoksuu samalle kun mamman yks halpisparfyymi"

"No kohta on myöhästä lähteä kylille...ei kiinnosta"

"Kiitos poronkeuhkosta mutta ei vieläkään oikein ruoka maistu....oliko se lumehormoonia ?"

"Ai isäntä kysytkö vielä mitä sille mun poskihaavalle pitää tehdä kun se aina vaan kutittaa ja aukeilee ?"

"Joskus vaan pitää ottaa bulldogin ohjat käsiin että kaikki asiat tulee hoidettua !"

"No nyt on hormoonit ja haavavoiteet saatu, kotia kohti ja ehkä kylille ?"

"Hetki vaan otan ensin selkärapsutukset tohtorilta, ei hötkyillä !"

"Mamma maksais tosi useassa erässä mutta onneksi isäntä hoitaa kerralla"


"Semmonen putkilo....mamma hoitaa"


"Oo sit mamma tarkkana että osut poskeen kun laitat sitä voidetta !"


"Hyvin se mamma on kehittynyt noissa tarkkuutta vaativissa tehtävissä"


14 kommenttia:

 1. Vai sellaisen jarrun se elli tuikkasi niskaasi? Saattaa olla hyvä juttu, nyt ei tarvitse kärvistellä, kun kyliltä kantautuu kutsuvia sulotuoksuja. Palvelijatar on onnellinen, kun minä en uikuta enkä menetä ruokahalua, vaikka nyt tiedän omasta kokemuksesta mitä sellaiset tuoksut saattavat merkitä, jos tuuri käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sulla Parek onkin käynyt tosi hyvä tuuri ! :)

   Poista
 2. Sulla olj tuurija ku laettovat vuan tuommosen kapselin. Multa ku veevät sillon puolet mahanaluskalustosta! Nyt on ihan sama haesooko tytöt vae ee. Ee herätä mittää kaehoo. Ehken hämärästi muistan että miltee se tuntu kaehota. Toevottavasti nuo liäkärin ruaputukset kuitennii vähä lohutti :) Kyllä sevuan kuitennii nii on että huoleton on akaton mies...vae oljko se hevoseton mies...? No kuitenniisa sinneppäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo alkaa pikkuhiljaa ruoka maistua, seuraavaksi varmaan unohtuu mitä ne tyttöjen tuoksut on. No huolettomampaa elämä ehkä sitten.
   t. Nero

   Poista
 3. Erikoinen avaruuskapseli. Toivottavasti se toimii ja poskikin paranee, niin voit odotella joulua ihan priimakunnossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kapseli kehossa ja rasvat poskessa, mikäs odotellessa joulua ja varmaan siihen mennessä ruokakin maittaa taas paremmin
   t. Nero

   Poista
 4. Täh...!!! Miten me (lue emäntä) ei oo koskaan kuullutkaan moisesta kapselista. Tosin ruoka maistuu meille ja Vito ei vielä tytöistä ymmärrä mitään. Nyt on kohta asiaa eläinlääkärille, sanoo emäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma sanoo että hyvin on kapseli aina toiminut, mitä lie tarkottaa
   t. Nero

   Poista
 5. Jaahas, vai kapselissa sen salaisuus! Meiltä vietiin kulkuset, epistä. Mut reippaana olit lekurissa, kuomahyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on yöunetkin ollut jo parempia vaikka pikkasen ois kaiho kylille...
   t. Nero

   Poista
 6. Utelias kyselee ihan mielenkiinnosta, että miksi olette päätyneet vuosia käyttämään noita "kastrointikapseleita" eikä jossain vaiheessa tehty kastraatiota, jos tarve sille on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Ensimmäinen kapseli oli kokeilu että vaikuttaako käyttäytymiseen eli jos tekee kastroinnin vaikuttaako luonteeseen tms.
   Sitten kun kapselin teho lakkasi tuntui vaan helpoimmalta laittaa uusi ja vaikutushan hormonikapselilla on sama kuin olisi kastrointi tehty. Tämän parempaa selitystä ei ole, hyvin on kapselit tehtävänsä hoitaneet :)
   Hyvää Itsenäisyyspäivää !

   Poista
 7. Aikamoinen lääkärireissu! Oliskohan se pitänyt meilläkin Ekalle tollainen kapseli laittaa, kun alkoi ne tytöt kiinnostamaan niin valtavasti. Sehän oli viime keväänä ihan mahdoton, kun otti mut kiihkon kohteeksi ja nyt oli jo merkkejä samanlaisesta toiminnasta. Saattoi olla, että hormonit sekoittivat sen pään. Mutta hyvä, että sinä Nero nyt sait taas tuollaisen kapselin, ettei tule mitään ongelmia tuon elämän hallinnan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma sano että meitsi ei enää vingu kotona eikä lenkilläkään ole enää niin kova veto päällä, kai se on sitten siitä kapselista. Niin ja ruoka maistuu taas entiseen malliin !
   t. Nero

   Poista