maanantai 6. tammikuuta 2020

Voitettu lenssuMeitsi ei olekaan päivitellyt mitään vähään aikaan ja se johtuu siitä kun on ollut lenssu ja kunto vähän alamaissa. Joskus joulun jälkeen meitsille tuli köhä ja mentiin koko porukalla lääkäripäivystykseen. Tai siis isäntä ja mamma tuli mukaan, Jätti ja Yksisilmä-Nallukka jäi kotiin.

Siellä otettiin verta meitsin tassusta ja lääkäri sano että tulehdusarvot on korkealla. Mamma ihmetteli että miten semmonen köhä tulee vaikka on kaikki rokotukset ajantasalla. Lääkäri sano ettei se rokotus estä lenssua mutta tulee ehkä miedompana kun ilman rokotusta. 

Meitsille määrättiin semmonen antipioottikuuri.Yök, kolme kertaa päivässä piti niellä tapletteja. Lenkkeillä ei saanut kun ihan vaan jutskan ja pissan verran. 

Nyt se antipioottikuuri on syöty ja meitsi oli jälkitarkastuksessa. Kaikki arvot oli taas normaalit ja eipä oo enää pitkään aikaan yskittänyt. Nyt saa alkaa pidentämään pikkuhiljaa lenkkejä.

Mamma luki tänään ääneen meitsille, Jätille ja Yksisilmä-Nallukalle niitä lääkärinraportteja. Tai oikeastaan vaan ne lääkärin sivuhuomautukset. Niitä sivuhuomatuksia oli kolme. Ekalla käynnillä "Pikaista paranemista kiltille Nerolle!" ja tokalla kerralla "Nero on ruumiinkunnoltaan lievästi ylipainoinen" ja "Hyvää viikonloppua reippaalle Nerolle"

Tuosta "lievästi ylipainoinen" en oo ihan varma tarkottiko se tohtori meitsiä vai mammaa mutta molemmat ollaan nyt joulunjälkeisellä niukalla herkulla. 


"Meitsi on täällä turvaluolassa niin kauan kun mamma imuroi, sen jälkeen mamma pitää tiedotustilaisuuden niistä lääkärikäynneistä"


"No mamma alapas nyt lukemaan mitä huomautuksia se tohtori on sinne raportteihin kirjottanut!"


"Joo kuulostaa ihan meitsiltä tuo kiltti Nero!"


"Jaa lievästi ylipainoinen..."


"....ettei nyt vaan mammaa tarkoittais sillä ylipainolla..."11 kommenttia:

 1. Hyvä juttu, että arvot ovat taas kohdillaan ja pillerikuuri lopussa. Älä Nero mieti sitä ellin huomautusta painosta. Elukkatohtoreilla tuntuu olevan tarvetta aina lisätä tuo "lievästi ylipainoinen" puheisiinsa ja kirjoituksiinsa. Kai se on jotain ennalta ehkäisyä, ettei meitä liikaa aleta herkuilla hemmottelemaan. Just sopivassa timmissä sinä olet aina ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä ei oo herkuista jätetty pois kun kinkku. Nyt saa taas lenkkeilläkin reippaasti niin kyllä se vyötärö säilyy.
   t.Nero

   Poista
 2. Onpa kurjaa, että olet ollut kipeänä. :( Toivottavasti olo on jo parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt jaksaa jo lenkkeillä entiseen malliin ja vaatia huomiota.
   t.Nero

   Poista
 3. Voe kuomarukka...kippeenäkö oot ollunna! Pillerj´kuurj on toevottavasti ajanna kaekki taatipöpöt huithiiteen. Etkä oo kyllä yhtää ylj´paenonen vuan justiisa sopivan lihaksikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän meitsikin, lihakset on kasvanut vyötäröllä. En olis uskonut että samaa selitän kun mamma itsestään mutta meitsin kohdalla se pitää paikkansa.
   t.Nero

   Poista
 4. Joo, onneks ne antipiootit tepsi, Nero, ja oot taas kondiksessa. Liävästi ylipainon? No et kyllä oo!!! Tai sitten niin liävästi ettei sitä ees nää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se tohtori varmaan mammaa tarkotti kun ylipainosta mainitsi
   t.Nero

   Poista
 5. Inhottava lenssu - ja äh, mikä painovirhepaholainen oli päässyt sinne lääkärin lausuntoon! Pöh! Onneksi olet kunnossa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi on laihtunut ainakin 50 krammaa joulun jälkeen.
   t.Nero

   Poista