keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Keltainen lehdistö kontra bulldoggi

Viikko on puolessavälin, helteet pistää väsyttämään eikä jaksa riehua. Jaksaisin kyllä klo 21.30 jälkeen kun aurinko on matalalla mutta emäntä on niin iltauninen että eilenkin komensi siihen aikaan pihalta sisään ja nukkumaan. Mulla oli niinsanottu iltavilli, lelu suussa juoksentelin pitkin ja poikin pihaa sekä haukahtelin mielikuvitus-tunkeilijoille. Harmitti kyllä kun oli ilo ylimmillään niin sieltä se emäntä oven raosta rääkäisi Neroooo Nerooo...hiljaa ja sisään nukkumaan ! Varmaan ne tunkeilijat siinä vaiheessa viimeistään pakeni turvallisimmille alueille.  Tänään iltalenkin jälkeen keräsin märän pyyhkeen alla tunnin verran voimia ja aurinko olikin mennyt sillä välin pilveen. Jotain ohjelmanpoikasta halusin kun oli energiaa ja vasta alku-ilta. Löysin emännän pihalta lukemassa jotain sensaatiolehteä. Miksiköhän se aina välillä sellaisen ostaa kun sitten mutisee itsekseen 'että tuokin jaksaa aina tuon päänsä tunkea joka lehtikuvaan', 'voi yök en jaksa yhtään lukea juttuja tuosta', 'on se julkisuuden kipeä kun pitää tuollaista kertoa otsikoissa', 'on nää kyllä sellaisia roskalehtia, kuka näistä nyt oikeasti pitää', 'ai tuoko nyt onkin tuon kanssa'. Oli taas niin keskittynyt roskalehteen, ettei huomannut meikäläistä ollenkaan. Ajankuluksi aloin testaamaan missä vaiheessa huomaa että bulldoggi on herännyt ja märkä pyyhe jossakin lattialla tai sohvan päällä rytyssä.
 
"Täällä mä nyt testaan onko emännän vaistot tallella...vielä se vaan on nenä kiinni roskalehdessä"


"kukkuu, täällä olisi yksi kappale lemmikkiä huomiota vailla"


"Hö...vielä vaan voivottelee niitä kuvia ja tekstejä, nuolaisee etusormea ja vaihtaa sivua"


"Kröhöm....laita se roskalehti vaikka saunaan sytykkeeksi...no nyt sen pää nousi sieltä lehden takaa ja lupasi lähteä heittelemään palloa, olipas työlästä tällä kertaa"

10 kommenttia:

 1. Sama homma tiälä sillon ku yks änkeötyy lukemmaa jottae tekkarija! Saet kuitennii emäntäs pallompelluusee. Ettee tarvinna ihtes riipoo sitä lehtee sinne sytyiks :)
  Tiukassa se on joskus tuohhii huomijon suanti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla sitten yksi varma keino millä saa huomion ihan salamana, emännän korkkari suussa.
   t. Nero

   Poista
 2. Ehkäpä emännän huomion saisi, jos lähettäisi nimettömän vinkin sinne lehden toimitukseen Nerosta ja eräästä Letusta. Mukaan voisi ujuttaa hieman tärähtäneen pusukuvan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän kaikki näkis että minoon pussaillu...turha olis selitellä että tosi jätkät ei puhu eikä pussaa..
   t. Nero

   Poista
  2. Mutta huhuja ne vain onneksi on. :) Ja jos kuva on riittävän suttuinen, voi väittää, että siinä on vain jokin ihan perusbrittibulldoggi.

   Poista
  3. niin eihän sitä tarvitse omaa nimeä tai rotua ilmoittaa....vois harhauttaa ja kertoa olevan brittibulldoggi nimeltänsä Tero

   Poista
 3. Ne naiset ne naiset. Sulo on myös löytänyt sellaisen tehokkaan keinon, että hyppii mammansa päällä tasajalkaa. Ootkos Nero kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä viikonloppuna emäntä ottaa päivätirsat makkarissa missä on arkipäivisin mun tähystyspaikka etupihalle. Sitten kun se nukkuu ikkuna auki ja meikä kuulee jotain ääniä ulkoa niin juoksen ja hyppään siihen normi vartiopaikalle sängynpäälle, ainut poikkeus että emäntä on siinä kyljellään tai selällään kuorsaamassa. Ei se tajuu väistää ajoissa ja sitten kiljuu että senkin 40 kilon rontti vaikka muuten aina lepertelee ja kutsuu pikku hauveliksi.
   t: Nero

   Poista
 4. Voi Neroa, toivottavasti loppuviikosta tulee paaljon leikkituokioita eikä vain roskalehtien selailua! :)

  VastaaPoista