torstai 3. heinäkuuta 2014

Show must go on...
"Se on pitkälti meikäläisen arki sitä päivällä nukkumista ja iltapäivällä sitten noustava vahtimaan kun se emäntä yleensä ekana kotiin kiiruhtaa. On se hetki oikeastaan aika hauskakin, se emännän kotiin tulo. Ei niinkään se kun sisälle asti ehtii vaan se show joka kerta sen auton parkkiin laittamisessa. Mikähän siinä niin eksoottista. Ihan sama liuska ja pieni mutka tallin eteen joka ainut päivä. Ajais suoraan vaan ja metri ennen tallia pieni koukkaus vasempaan. Sieltä se alottaa roskikselta sen peruuttamisen ja heti kun pakki on raksahtanut päälle alkaa kiemurtelemaan kuin kastemato sitä liuskaa pitkin. Välillä pysähtyy ja ei riitä että sivupeileistä tarkistaa vaan työntää vielä päänkin ulos ja pälyilee niitä kivireunoja. Suukin sillä käy koko ajan, en vaan kuule ikkunan läpi mitä siellä itselleen kertoo. Kohta jo ajelee nokka edellä takaisin roskikselle ja sitten taas kastematona takaisin. Pari kertaa tullut auton nokka edellä pihaan ja kaikki mennyt hyvin. On vaan kuulemma sitten aamulla unisena vielä hankalampaa löytää perä edellä sinne tielle, ilman että roskis on puskurissa kiinni. Kerran raapaisi auton kyljen oikein kunnolla siihen kivireunaan ja sen huudon kuulin jopa ikkunan läpi. Ei kuulkaa ollut kauniita sanoja.Enimmäkseen se auto loppujen lopuksi osuu ilman vaurioita siihen tuttuun paikkaan. Ei se show kyllä siihen vielä lopu. Tuo emäntähän ei mikään ihan nuori ole mutta tietyistä asioista ei tingi sitten millään. Yksi on se auton malli, sellainen matala pitää olla. Sehän se onkin näky kun se sieltä autosta alkaa nousemaan käsilaukun ja parin ostoskassin kanssa. Niin jääräpää pitää olla että kaikki kassit ottaa käteen jo autosta noustessa. Potkaisee vasemmalla jalalla oven selkosen selälleen (kun ei käden pituus riitä). Vasen korkkari asfaltille ja sitten alkaa se huvittava punkeminen yhden jalan varassa autosta ylös. Kädet kun on täynnä kasseja niin ei voi ottaa tukea mistään. Vielä se on päässyt sieltä ilman tunkkia ylös mutta pari vuotta ja kiloa myöhemmin olis syytä vaihtaa auto ikäiselleen sopivaksi."
"Hmmph....bulldogeista sanotaan että jääräpäisiä...jätänpä nyt kommentoimatta"

7 kommenttia:

 1. Nero, sulla on sitten viis kertaa viikossa ilmanen teatteriesitys katteltavana. Kuvaelman perusteella oikee hupipätkä. Jääräpää? Tervetuloo kerhoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva kun odotus palkitaan pitkän päivän jälkeen tuollaisella spektaakkelilla :)

   Poista
 2. Jos ee meenoo aato männä tallii ni kannattaa jo etukättee rasvata ovempielet. Suplahtaa hyvästi :)
  Ja jos tuon pihhaantulon koettas iha tarkotuksella tehä kiemurtelemalla ni sehän tulis justiisa niinku pittää, eli suoraa! :D
  Onneks ee meejjän äet ennee aatoele ite. Pitäs tehä tallin ovipielii semmoset peeliinkokoset levennyskolot niille kohin. On sulla sielä oekee aetijopaekka katella. Ja lienöö vähä naarussahhii pitelemistä :) Vaekka se onnii vakava paekka aatoelijalle itellee, sano äet, että ee pie naaroo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito hyvistä vinkeistä Iivari ! Naurussa pitelemistä kyllä...paitsi silloin ei muakaan naurattanut kun se auto osui kivetyksiin, maalauskeikkahan siitä tuli, ei siis mulle vaan autokorjaamolle.
   t. Nero

   Poista