lauantai 25. huhtikuuta 2015

Äijäkerhon palaverit

Kesä on bulldogin parasta aikaa, niin se vaan on. Aurinko on paistanut koko päivän mun takapihalle ja siellä onkin tullut vietettyä aikaa viisi tuntia. Isäntäväki siivosi ulkorakennusta ja meitsi nautti lämmöstä ja naapureiden seurasta.
 
En oo varma onko tullut mainittua, että Eetun lisäksi mulla on toinen naapuri....siellä toisella puolella pihaa. Siellä on joka viikko kylässä Niko. Olisin halunnut tutustua Nikoon mutta sen isäntäväki kertoi että Niko on vielä niin nuori ja arka...odotetaan että se kasvaa aikuiseksi.
 
Tänään vihdoin Niko uskalsi jo tulla jutustelemaan aidan raosta ja sitten kun se rentoutui niin kertoi että sillähän olikin jo hyvä suunnitelma valmiina, poikien kesäretkeä varten !
 
 
 

"Aamusta vielä hiljaista..meitsi on tullut emäntäänsä...sellainen aamu-kukkuja"

"Haloo naapurit ! Olis kiva nähdä ja vaihtaa kuulumiset pitkän talven jälkeen !"


"Vihdoinkin....Niko Niko tuu tänne...ei meitsiä tarvii jännittää, olen ihan kiltti bulldoggi""Hei kiva Niko kun uskalsit tulla rajalle...olen kuullut että olet kova poika kaivamaan kuoppia ja tunneleita !"


"Täältä saatais kuono-tuntuma...tule vaan Niko rohkeasti !"
'

"Täältä vaan...heitä yläfemmat !"


 
 "Kato Niko tässä mun tassu...heitä femmat siihen vaan niin ei jännitä enää yhtään"
 
 

"No kuiskaa sitten tohon korvaan...mikä tärkee juttu sulla on ? Ai kaivat tunnelin...ja sit mennään seikkailemaan metsään. Kuulostaa hyvältä pläänilta.....otettaisko naapurin Eetu mukaan ?!"


"Jep Nero....tunnut ihan luotettavalta kaverilta....otetaan vaan Eetu mukaan metsäretkelle. Kaivan tunnelin joku ilta kun isäntäväki ei huomaa...sitten tulet meidän puolelle siitä tunnelista...mutta mitenkäs saadaan Eetu mukaan ?"

"Hei Nero ! Ai sä meetkin jo kertomaan Eetulle meidän suunnitelmat. Olen kuullut että Eetukin osaa kaivaa tunneleita niin sano sille että kaivaa omalta puolelta sun pihaan ja sitten tulette yhdessä meidän puolelle mun kaivamasta tunnelista ! Meidän piha ei ole aidattu niin voidaan sitten lähteä metsäretkelle !"


"Ai Eetu sä oletkin jo siellä odottamassa. Huomasit vissiin että pidettiin palaveria Nikon kanssa "


"Tules lähemmäs...tää juttu pitää kuiskata ettei isäntäväet kuule !"


"Kato Eetu plääni on se että lähdetään kolmistaan metsäretkelle...Sinä, meitsi ja Niko ! Sun pitäis kaivaa tunneli meidän puolelle ja Niko hoitelee sen toisen puolen. Älä kerro sitten omalle mammalle meidän suunnitelmasta !"
"Hei Eetu sun mamma tulee nyt ! Ihan hys hys sitten meidän suunnitelmasta !"


"Kiitos rapsutuksista Eetun mamma. Ihan tässä vaan poikien kesken säästä puhuttiin.""Ai nyt tulee meitsinkin mamma...Eetu ollaan vaan ihan muina koirina...palataan asiaan iltapalan jälkeen. Treffit rajalla kello kasilta !"

14 kommenttia:

 1. Nero, sun on ihan pakko tulla kertomaan teidän seikkailusta, kunhan olette päässeet aidoista eroon! Minä olen hengessä mukana ja pidän varpaat ristissä ettei mammat hoksaa teidän suunnitelmaa ja tuki tunneleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mun emäntä kyllä vahtii kuin haukka....ehkä kuitenkin tulee se tilaisuus kun se torkahtaa päiväunille :)
   t. Nero

   Poista
 2. Ai kauheeta, siellähän on nyt tollainen oikea jengi noita poikia joilla on ketkut mielessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me ollaan kylän äijä-jengi mutta sellainen 'peace and love' porukka :)
   t. Nero

   Poista
 3. Että sellaisia suunnitelmia! Aika jänniä, sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua itseäkin jännittää ihan vietävästi....
   t. Nero

   Poista
 4. Teidän koko naapurusto näyttää pian siltä kuin jättimäiset maamyyrät olisivat siellä rellestäneet. Ja nehän juuri siellä sitten vain ovatkin kaivelleet, eikä siis missään nimessä Nero, Niko tai Eetu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sandra peitetarinasta ! Myyräjengi se siellä riehuu pihoilla ! :)
   t. Nero

   Poista
 5. Kyä teitsillä on upeita naapureita! Mites teijän plääni toimi? Me kyl veikataan, että ei toiminu. Ai miks tämmöttisiä aateltiin? No, kato ku äipillä on silmät selässäkin ja joku ylimäärinen aisti, jolla he pystyy ennakoimaan tulevat. Joo.

  Mut sä oot huikeen iso poika. Tos yhessä kuvassa ku nojaat aitaan, niin ootpa korkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kävi vähän nolosti kun meitsi nukahti tuhdin iltapalan jälkeen ja jäi menemättä tapaamiseen....ensi kerralla sitten :)
   t. Nero

   Poista
 6. Hyvin suunniteltu on puoliks tehty. Jos ei nyt onnistu, niin jonain toisena päivänä sitten. Voitte siirtyä suoraan toimintaan, kun on plääni jo valmiina.

  Kiva kun sulla on lähellä noita kamuja. Meillä tyttöjen täytyy odotella, että kaverit tuodaan luo. Tai itse pääsevät reissuun. Ihan näköetäisyydellä ei asu ketään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta että kiva kun on kollegat molemmilla puolilla pihaa, kiva vaihtaa kuulumisia ja seurailla toisten touhuja :)
   t. Nero

   Poista
 7. Ompa sulla hyvijä kaverija lähellä. Oekeen luottokamuja :) Mitenkä onnistu teejjän retkihommat?
  Minä kansa vähä eppäelen niinku nuo Tuulisettii ettettä oo piässy...neon nuo mammat semmosija että kalapennoo kaekki rajavartijat niihe rinnalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa jo tunnustinkin aikasemmassa kommentissa että meitsi nukkui iltapalaverin ohi...no ensi kerralla sitten...vielä on kesää jäljellä :)
   t. Nero

   Poista