lauantai 11. huhtikuuta 2015

Emäntä Messuilla Osa 1.

 
Tänään oli sitten se Suuri päivä emännälle. Se meni Messukeskukseen bloggaajapassilla ja lähti kotoa jo aamusta sellanen leso ilme naamalla. Kyllä meitsi emäntänsä tuntee ja tiedän että se leso ilme ei ollut aito koska oikeesti sitä jännitti kun ihan ekan kerran sai olla virallisesti bloggaajana. Kaikki vieraammat  varmaan luuli että se on aidosti leso ja cool koska sillä oli puoli naamaa peittävät aurinkolasit. Eipäs kuitenkaan ollut niin cool että olisi uskaltautunut omalla autolla ajamaan Messukeskukseeen. Isäntä ja meitsi joutu sen aamulla sinne kuskaamaan...kuulemma kun olisi niin vaikeata löytää se parkkipaikka. Oikeasti se ei varmaan ollut se ongelma vaan se kun olis pitänyt omin avuin ensin löytää se Messukeskus.
  
Iltapäivällä emäntä tuli kotiin ihan omin avuin taksiautolla. Nyt oli paljon kerrottavaa. Asetuttiin isännän kanssa kuuloetäisyydelle, molemmat saatiin tuliaiset mutta ehtona oli se ettei saa kesken emännän kerronnan vaihtaa huonetta.
 
Jos ei kaikki muista niin tässä vielä ne messutapahtumat missä emäntä tänään kierteli:
 
Lapsi, PetExpo, Kädentaito, OutletExpo
 
 
 

"Kiitos purulelusta...kerrohan nyt mamma ne messujen kohokohdat niin päästään isännän kanssa testaamaan tuliaiset"

"Jaahas....tämä kuva on muuten lavastettu. Emäntä vaan halus näyttää minkälainen sen bloggaajapassi oli"
 
 
"Emäntä sano että messuilla oli useita koirien ja muidenkin eläinten yhdistyksiä, jotka auttaa niitä vähempi-osaisia. Meitsi kuuli eka kertaa että kaikilla koirilla ei edes ole lämmintä nukkumapaikkaa tai ruokaa tarpeeksi...onpas hienoa että ihmisrodussakin on niin vilpittömiä yksilöitä , jotka välittää ja auttaa ihan tuntemattomiakin"


"Emäntä oli ostanut kannatuksen vuoksi Hurtta-Helpin pisteestä paidan itselleen omalta kaimaltaan (meitsillekin vois joku kertoo mitä tuo kaima tarkoittaa).  Sitä  paitaa se kotona sovitteli ja ihmetteli että miten ne paitojen koot on taas muuttuneet niin että isoin numero pitää olla ja silti on napapaita. Vaikka olen koira niin tiedän että emännän viikottaisten jäätelöannosten vähentäminen puoleen vois myös auttaa paitojen mitoituksessa. Jos meitsillä olis peukku niin nostaisin ylöspäin myös Hurtan Helpille, joka auttaa vähempiosaisia"

 

"Messuilla oli kuulemma ollut myös työ-koira ! Tai ei se siis siellä messuilla työskennellyt vaan esitteli mitä tekee sitten arkena. Se ja sen kollegat auttaa jos lemmikki katoaa ! Järjestön nimi on *Etsijäkoiraliitto* Nyt on entistä turvallisempi olo kun tietää että jos sattuis eksymään niin kollegat etsii ja hakee kotiin" 
 


"Nämä kaverukset kuulemma juoksevat melkein 60 km tunnissa ! En haluis kyllä välttämättä lenkkeillä yhtä aikaa, voi olla että joutusin ottamaan bussin tai taksin loppumatkasta että pysyisin tahdissa""Voi herranenaika...emäntä kertoi seuraavaksi ja alkoi lässyttämään. Siellä oli se Naukulan Sulon pikkusisko Namu valmistautumassa näyttelyyn ! Oli te pigguinen niin tuloinen ja punatulkkinen ja pehmoinen.....makoili omasssa pikku pedissään ja oli ihan cool. Voi Nero kun olisit päässyt näkemään...on ihme jollei mene mitali kaulassa kotiin !"

"Olis ollut kiva tosiaan meitsinkin nähdä se niin kaunis ja ihana Namu mutta ehkä olisin halunnut myös seuraavan kaverin kanssa tutustua. Harakat ne meitsiä kiusaa aina kotipihalla niin olisin kysynyt papukaijalta että mikä se juttu on kun isompiaan jotkut siivekkäät härnää. Emäntä kyllä sano että tämä ei ollut ollenkaan härnääjä-tyypin oloinen. Varmaan olis vaan istunut meitsin olkapäällä takapihalla ja suojellut harakoilta"


"Huomenna kuulemma emännän kertomukset messuilta jatkuu mutta se halus vielä ennen saunaa kertoa yhdestä kaverista joka harrastaa estehyppyä. Voihan haukotus....onhan noita hevosia nähty kun emännän Tyttärelläkin on semmoinen ja pikkuhevonenkin tulossa kesällä. Meitsillä kyllä leuat meni lukkoon haukotellessa kun emäntä sano että se olikin kani joka harrasti estehyppyä ja niilläkin on oma yhdistys. Emäntä tuumasi että kotieläinrodusta riippumatta on hieno juttu että saavat harrastaa ja toteuttaa itselleen sopivaa liikuntaa. Meitsiltä taas myös peukku ylöspäin jos sellainen olisi"16 kommenttia:

 1. Totisesti, totisesti on ollu sun emännälläs touhua ja kuvattavaa, Nero. Kyä sääkin voit lesoilla ku sulla on noin etevä mamma. Joo. Pupu esteponina? Aikas päheetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin päheitä juttuja ja eläimiä siellä messuilla näköjään ! :)
   t. Nero

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar11. huhtikuuta 2015 klo 17.29

  Voi kuinka hienoa saada nähdä ja kuulla niistä messuista! Iso kiitos mammalles, Nero. Innolla odotellaan jatkotarinaa.
  Mukavaa lauantaita ja sujuvaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla että kiinnosti jutut ja päivitykset, huomenna lisää :)

   Poista
 3. Ihanat messut, voi ku ois päässy sinne, mut vähä liian kaukana mulle, mut ehkäpä joskus. Mukava, ku Nero kuuntelit emännän kertomiset ja vielä peukutitkii, mut ootellaa nyt vielä sitä sunnuntaiblogii sinust ja Messuist. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina lisää, mukavaa tietää että olette 'kuulolla' :)

   Poista
 4. Oljpa mukavata kuulla tänne peräkylällehhii nuita suuren mualiman tuulija :)
  Hyvällä asijalla ovat sielä immeeset. Ja ohan sielä ollunna yks karkeekarvanen työmiessii :)
  Namu on iha nimesä näkönen <3 On sielä ollunna paljo kahtelemista. Suat kyllä olla ylypee emännästäs. Kohta koko mualima tuntoo sinut ja emäntäs. Ja ruppee sullehhii työkeekkoo tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuule todella upea karkeekarvanen työmies ja vielä komea kuin Iivari ! :)

   Poista
 5. Mäkin olin tänään messuilla, joten vähän jännitti, että mitä jos näyn jossain kuvassa taka-alalla puhumassa suu vaahdossa ”Meidän Nuppu ja Juju sitä ja tätä ” -juttuja, mutta en sentään tallentunut kameraan! 8-) Pitkään tuli viivyttyä mm. ”Paijaa pupua” -pisteellä ja kanien esteradan tuntumassa. Rapsuttelin myös lagotto-koiria ja melkein varastin sellaisen Nupulle ja Jujulle. Harmitti, ettei siellä ollut Nero-koiraa... :-( Olisin ehkä uskaltanut nyt sen suukon hakea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään juttuja ja kuvia lisää....tiedä vaikka näkyisit taustalla puhumassa Nupusta ja Jujusta..tai sitten ahmimasssa metrilakuja :)

   Poista
 6. Tää ei kehdannut mennä hipelöimään työkoiraa, kun luuli et se on hommissa paraikaa! ei tää hiplaa paikallista opaskoiraakaan välillä yhteisen työmatkan aikana. Mutta tänään messuilemaan vielä uudelleen, joten josko nyt kehtaisi.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta ettei saa koiria silittää silloin kun ne tekee työtään. Messuillakin kysyin aina luvan ennen kuin koiria tai kissoja paijailin :)

   Poista
 7. Oli mukava tavata Neron emäntää! Namu sai tuliaisiksi vihreän ruusukkeen EX1 tuloksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin oli mukava tavata Namua ja Mammaa !
   Siitä se Namun ura urkenee kun oli niin leppoisan rauhallinenkin siellä,
   nautti kun kaikki ihasteli :)

   Poista
 8. Upelta näyttää Nero sulla toi bloggaajapassi. Ihan journalistin näköinen ♥

  VastaaPoista