tiistai 19. toukokuuta 2015

Pikaraportti

Pikkasen ollut emännällä sutinaa viime päivinä niin ei ole meitsi päässyt blogia päivittämään.
Emännällä on meinaan mun passwordit tähän blogiin eikä kerro niitä mulle. Pikkasen kova vahtimaan meitsin tekemisiä.
 
Nyt se vielä lähtee muutaman päivän työreissulle niin hyvä että meitsiä edes huomaa. Käytiin lenkillä illalla mutta kovin oli ajatuksissaan ja nyki mun hihnasta.
 
Me ollaan isännän kanssa mietitty että voitais sillä aikaa kun emäntä on poissa niin pikkasen sisustaa pihaa ja ehkä sisätilojakin äijä-tyylillä. Isäntä aina sanoo että autotalli on semmoinen aarre-aitta ! Sieltä voi löytyä vaikka mitä hienoja tavaroita kun oikein penkoo ja aukoo vanhoja pahvilaatikoita. Emäntä kutsuu sitä samaa tilaa kaatopaikaksi. Johtuukohan se siitä kun isäntä puhuu Stadin slangia ja emäntä Rovaniemen murretta että niillä on ihan eri nimet autotallille.
 
Voi olla että löydetään aarteita isännän kanssa autotallista ja yllätetään emäntä kun se tulee työreissulta. Oishan se varmaan kivaa vaihtelua mammallekin kun sisustus-jutskat korvattais ihan jollain muilla väreillä ja asioilla kuin ne on tällä hetkellä.
 
 
"Kukkuu mamma....meitsi on täällä...et oo rapsuttanut yli varttituntiin !? Pikkasen hylätty olo...ei voi noin kiire olla"
 
"Mamma pakkaa reissulaukkua niin me alettiin jo isännän kanssa decoreeraamaan puutarhaa. Löydettiin eka aarre autotallista ! Mamma varmaan ilahtuu kun ehtii kiireiltään huomaamaan"

18 kommenttia:

  1. Minä jo ehdin ihmettelemään, että missä Nero luuraa, kun ei mitään kuulu. Tai että onko jotain pahempaa sattunut.
    No ei onneksi mitään sellasta. Nytpä teillä on lokosat olot, kun jäätte kaksin.
    Ja varmaan emäntä tuo sulle kivoja tuliaisia kotiin palatessaan.
    Jään kuulolle, että mitä on keksinyt. Ja mitä te keksitte. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse se emäntä on asettanut säännön että jos poistuu kehä kolmosen ulkopuolelle pitää tuoda tuliaisia ! Niitä odotellessa
      t. Nero

      Poista
  2. Kannattaisko emännän laittaa autotallin ovi lukkoon ja ottaa avain matkalaukkuun... alkaa ihan pelottaa emännän puolesta, kun olen teidän kaunista kotia kuvista katsellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aarre-aitasta voi löytyä vaikka mitä...huutokauppakeisarikin olisi kateellinen
      t. Nero

      Poista
  3. Eeku äejjämeeninkijä vuan huusholliin :) Vaekka kyllä teejjän huusholli on nätti tuommosena. Että jos silläkeenon iha hillitysti sitä sisustusta laetatta uusiks. Suattaa jiähä muute tulijjaeset emännän laakusta jakamata :) Neku nuo naeset tuppoo olemmaan vähä erjmieltä siitä mikä on nättijä ja mikä ee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emännällä outo sisustus-maku...liikaa pinkkiä ja roosaa...
      t. Nero

      Poista
  4. Oi vitsit, mun mamma kans tykkää noista tontuista ;) Isäntäihmisen kanssa sisustaminen on ihan parasta. Ei oo niin justiinsa. Paitsi meillä mamma antaa mun kyllä sisustaa esim. sänkyä mun luilla ja kanafilesuikaleilla, mutta isäntäihminen on sitä että ne vois syödä lattialla. Että puolensa molemmissa.

    Emäntien kiireet on kyllä ärsyttäviä. Sillon ne (siis emäntäihmiset, siinä samalla tietty kiireet) kannattaa viedä oikein pitkälle metsälenkille kuuntelemaan lintujen laulua, kattomaan kukkia ja tietty maailman parasta kamua eli omaa koiraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei meillä äijillä niin metrilleen se sisustus ole...riittää kun on sinnepäin.
      Se on sitä taiteilijan vapautta
      t. Nero

      Poista
  5. Sojottaaks tolla puutarhatontulla sormi? Keh heh... Voi olla, että äippäs ei tykkää, mut pakko tunnustaa, että meijän äipällä on ettinnässä ISO puutarhatonttu. Toivottavasti hän ei semmosta löydä. Jatkaakaas tonkimista siällä teijän Aarreaitassa, kyä siältä varmaan löytyy lisääkin tommosia laatutonttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sojottaahan sillä sormi...eikös se ole joku lämmin tervehdys ?
      t. Nero

      Poista
  6. Aivan fantastista, että sulla on tiedossa äijien laatuaikaa, Nero! Mulla sitä on tarjolla vain, kun perheen poika tulee käymään. Mutta silloin minä kyllä riehaan pikkueukon kanssa enempi. Minä vähän luulen, että olis turvallisempaa jättää talon sisäpuoli rauhaan ja sisustaa vain siellä autotallissa. Muuten saattaa mennä sisustamiset taas uusiksi, kun emäntä kotiutuu.
    Mutta pitäkää toki hauskaa! Ja mammalle hyvää matkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa meillä oli isännän kanssa ja hyvät tuliaiset saatiin :)
      t. Nero

      Poista
  7. Ehdin tuon viimeisen kuvan kohdalla ihmetellä, että onpa se isäntä pienentynyt sitten viime näkemän! Ja vähän tonttuuntunutkin! :-D Mutta sehän olikin se aarre. Jään kiinnostuneena odottelemaan, millaisia muita löytöjä seuraavien päivien aikana teettekään. Hyvää reissua emännälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonttu niin reippaana tervehtii kaikkia vieraita ja omaakin väkeä :)
      t. Nero

      Poista
  8. Tää oli nyt niin hauska kirjoitus, että ihan pitää hihittää täällä. Tosi kivasti kirjoitettu ja tosi kivasti saneltu. Nero, olet tosi fiksu, nimesi veroinen ja kuulostaa siltä, että isäntäsikin on samaa maata sun kanssas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukavaa kun nauratti :) Maailmassa ei koskaan ole liikaa naurua.
      Jaa fiksu meitsi....sitä minäkin...
      t. Nero

      Poista
  9. Nuo on vihoviimeisiä juttuja nuo työreissut. Meillä äippä kävi kanssa koko alkuviikon stadissa ja ihmisveikka ulkoilutti mua aamuisin. En sitten viitsinyt äipän kanssa juuri illallakaan lenkkeillä, kun oli mut kerran hylännyt. Eilen oli jo normipäivä ja illalla tehtiin kahden tunnin lenkki. Ihanuutta! Paljon hajuja, pupuja ajolla ja välillä vähän lepäilyä ja kieriskelyä nurmikolla. Mukavaa aarteenetsintää sulle ja isännälle! t. Eka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas sulla ollut mahtavan pitkä hyvityslenkki äipän kanssa ! :)
      t. Nero

      Poista