sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Kirkkonummen reissu


Meitsi oli vuorokauden reissussa, en kovin kaukana kotoa vaan sellasen vähän yli puolentunnin matkan päässä. Tämä oli tavallaan semmonen kotiseutureissu kun mentiin Kirkkonummelle ja meitsi on syntynyt siellä. Ei kylläkään menty mun syntymäkotiin vaan hotelliin kun siellä oli Oili-Ketun ihmisten kymmenen vuotis hääpäiväjuhlat. 

Juhliin oli kutsuttu montakymmentä ihmistä ja meitsi. En kylläkään osallistunut siihen illanviettoon enkä mennyt kylpylään kun siellä ei oo koiraporeallasta erikseen. Ehkä siinä vois olla hotellille semmonen markkinarako, katsotaan onko ensi kerralla meitsillekin kylpytakki odottamassa huoneessa. 

Sain hotellin aulasta tuliaispussin ja henkilökunta kutsui meitsiä sanalla komea. Heh ehkä ne tarkotti että semmonen sarmantti kun on tota harmaata karvaa poskessa. 

Ei meitsin tarvinnut kuitenkaan pitkästyä siellä hotellihuoneessa. Mamma ja isäntä kävi monta kertaa illan aikana huoneessa. Isäntä vei lenkille ja mamma hoiti ruoan kuppiin ja rapsutukset. 

Suurin yllätys oli kun vika kerran mentiin isännän kanssa lenkille kahdelta yöllä ! Silloin ne juhlat loppu ja meitsi pääsi yöpissille että aamulenkki vois olla pikkasen tavallista myöhemmin. Mamma oli aika....iloinen kun se tuli sieltä juhlista. Kikatteli ja sillä oli korkkarit kädessä kun oli kuulemma loppumetreillä alkanut puristamaan. Isännällä oli ollut kengät koko illan jalassa. 

Mamma kertoi (kailotti) että oli niin mukavaa porukkaa ja itsekin nuortuu kun nuorten ihmisten bileissä pääsi tanssimaan ysäriä. No siinä vaiheessa ymmärsin miksi mamma ei pystynyt enää korkkareilla kävelemään mutta en ihan usko että viime metreillä jalat turtu, ettei vaan ois jo puolessa välissä iltaa tanssinut sukkasillaan.
"Ai  tämmönen hotelli, aika isolta näyttää"

"Katopas ne on laittanut meitsille pedin valmiiksi tänne aulaan"

"Aijaaha mennäänkin hissillä ylöspäin"

"Tiedetään mamma se on meitsin tervetuliaispaketti, mitäs jos avaisit niin päästäis ohjelmassa eteenpäin"

"Kiva pallo voin kohta pureskella mutta mitäs muuta siellä pussissa..."

"Hammastikku, pysyy bulldogin hönkäys raikkaana"


"Joo menkää vaan rauhassa etkoille ja poreilemaan meitsi jää oman kissalelun kanssa lepäilemään"

"Se tunne kun mamma ei osaa päättää laittaako valkosen kylpytakin kanssa pinkkiä vai tummempaa huulipunaa"

"Hei vaan pitäkää hauskaa nähdään sitten kun mamman huulipuna on kulunut pois"


"Laitatko mamma ruoan sillä aikaa valmiiksi kuppiin, lähetään isännän kanssa lenkille""Olipas kiva vuorokausi. Paljon lenkkejä ja spesiaali yölenkki"

"Pitäskö mamma ottaa taas kengät käteen kun niin hitaasti sieltä laahustat"

"Heippa vaan henkilökunta oli hyvä huone ja palvelut ! Sitä koirien kylpytakkia toivoisin ensi kerralla !"

"Kiitos isäntä avusta  kun on vaikea ponnistaa jäiseltä alustalta"

"Hei isäntä nyt se mamma jäi odottamaan samaa nostopalvelua tohon jäätikön päälle !"10 kommenttia:

 1. Olipa taas kivat pileet, kuamahyvä! Ai että, ku sä pääset mukaan kaikkiin hauskoihin paikkoihin. Toivottavasti sä pääset polskimaan seuraavalla kerralla. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se kiva ehkä polskia pore-altaassa ja ottaa kupillinen raikasta vettä siinä samalla, jäiden kera.
   t. Nero

   Poista
 2. Vau, aika kiva reissu! :) Oli varmasti ihana köllötellä hotellihuoneessa ja käydä välillä ulkoilemassa uudenlaisissa maisemissa. Ja jos ensi kerralla sitten pääsisit allasosastollekin mukaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitais mennä toistekin, se on meren rannalla ja hienot ulkoilumaisemat.Pitkiä lenkkejä ja sitten meitsi kietoutuis hotellin aamutakkiin....hyvä plääni ensi vuodelle
   t. Nero

   Poista
 3. Me ollaan Palvelijattaren kanssa ihan äimänkäkenä; siis suostut ilman protestilauluja jäämään yksin hotellihuoneeseen odottelemaan? Meikäpoika virittäis sellaisen arosusiulvonnan, että tulisi lähtö hotellista sillä sekunnilla! Olet tosi fiksu ja hyvin käyttäytyvä bulldoggi, Nero. Arvaa olenko kuullut saarnaa "Katso nyt Párek, noin hyvin käyttäytyy fiksut koirat!" "Voisit ottaa oppia Nerosta!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut Parek ei meitsikään ihan täydellinen hotellikoira ole, saattaa välillä pikkasen kuolaa valua kun ruokaa valmistellaan kuppiin. Onneksi mammalla on aina rätti valmiina.
   t. Nero

   Poista
 4. Toivottavasti sait vähän jammailla ajomatkalla esim. Haddawayn tahdissa - ei sillä, ettei sulla olisi ollut muutenkin kivat pyjamajuhlat hotellilla. <3 Kylpytakki tosiaan vain puuttui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autossa soi aina musiikki meitsi jammailee siellä takana. Isännän vuorolla kuunnellaan radiosta rokkia ja mamma kun saa päättää niin hittimiksi kanavaa.
   t. Nero

   Poista
 5. Mahtipilleet sulla tuas kuomahyvä! :) Toevottavasti se kylypytakki löötyy seoroovalla kerralla. Oekeen ilosta uutta vuotta sinne teelle! Ps. Pitjkö se mammas nostoo aatoon vae ihanko piäsj ite? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä peruutti autoa lähemmäs mammaa niin pääsi sitten itse kömpimään penkille.
   t. Nero

   Poista