lauantai 1. joulukuuta 2018

PikkujoulutunnelmaaMeitsillä oli eilen pikkujoulut kotona ! Mamman ystävä Pipsa tuli meille ja vietettiin porukalla pikkujoulua. Pipsa on aina tuonut tuliaisia mutta tällä kertaa se tuliaiskassi oli niin iso että just ja just oli mahtunut autoon kun mamma kavi hakemassa juna-asemalta. Takapenkillä oli sen verran tilaa että tuliaiskassi mahtu mamman meikkipussin(kassin) viereen mutta mamma oli hakenut illaksi mukaan taikkuruokaa niin ne piti laittaa autossa Pipsan syliin.

Meitsi kyllä hämmästyi kun sai tuliaisia niin paljon ja kaikki oli vielä kääritty joulupaperiin kun oli pikkujouluteema. Herkkuja oli monenlaisia...sian saparoa....kalkkunan käsi....ankkapuikkoja ja vielä jotain häränjutskaa. Sitten oli vielä tekohampaat ! Joo joo tää ei oo vitsi.

Meitsi ei saanut kaikkea syödä eilen kun mamma sano että tulee muuten maha kipeäksi. Sen verran kuitenkin sain että pikkasen tuli huoneilma sakeaksi loppu-illasta. 

Isäntä ja mammakin sai tuliaisia, suklaata ja juomia....ai niin mamma sai myös spesiaali-tuliaisen, vanhoja autoja ja lakritsia. Kyllä siinä mammallakin voi tulla vatsa kipeäksi kun kaikkia noita edellämainittuja hotkii. Isäntä osais nauttia herkkuja silleen maltillisesti yksi silloin tällöin mutta pakko senkin on kiireellä hotkia jos meinaa ehtiä ennen kuin mamma on syönyt kaikki. 

Illalla isäntä meni nukkumaan ekana ja laittoi Pipsalle ja mammalle radiosta hitmiksi-kanavan. Sieltä tulee semmosta ysäriä paljon, sano mamma ja Pipsa yhteen ääneen kun alkoivat tanssimaan musiikin tahtin. 

Mamma sano ekan tanssahtelun jälkeen että Nero vois mennä isännän viereen nukkumaan niin ei käy musiikki korviin. No en todella halunnut jättää välistä illan kohokohtaa. Viimeisillä voimilla katselin mamman ja Pipsan tanssiliikkeitä ja jännitin että voikohan niillä mennä pohkeet jumiin tai niskat kramppiin. Aika vetreesti ne sitä tiskopoppia tanssi, ehkä ne joulujuomat siellä laseissa laittoi veret kiertämään.  Lopulta jo toivoin että olispa ne väsähtäneet kun alkoi itseä niin nukuttamaan ja isännän kylki ja täkki houkuttelemaan."Tämmöset pikkujoulut on kyllä parhaita kemuja missä meitsi on ollut....kiitos Pipsa paketista"

"Voi mitä herkkuja....saparoita en oo ennen maistanutkaan"


"Oho kalkkunalla on sormet....älä nyt mamma höösää ei meitsillä tule vatsanpuruja vaikka söisin kaikkia laatuja"


"Mitäs tässä viimeisessä paketissa….."

"Ai tekohampaat....kiitos...."

"Tuli vaan mieleen kun katselee tota mamman jouluglögin värjäämää suuta ja rusinaa etuhampaiden välissä että oisko silläkin tekohampaille käyttöä"

"Kafo mamma meitsillä on edelleenkin perfeen falkoisimmat hamfaat"

"Jos hafuut mamma lainata meitsin hamfaita jonnekin jufliin niin foin neufotella pientä korfausta fastaan"

"Onpas mamma ja Pipsa pirtsakoita vaikka kello on jo yli kymmenen. Ehkä ne kohta väsähtää ja lopettaa tanssahtelun ysärin tahtiin....meitsikin pääsee sitten isännän viereen nukkumaan..."

"Huoh….Pipsa otti lisää joulujuomaa ja jalka nousee entistäkin korkeammalle....mammakin näköjään vielä sinnittelee ja tanssii ysäriä pirteästi ikäisekseen....ettei nyt vaan sattuis mitään....""Ehheh no johan ne moovit hidastui......joo mamma tunnustan...meitsillä pääsi ehkä pieni bulldogin hönkäys ilmoille, se on varmaan se kalkkunan käsi mikä pisti ilmanpaineet pihalle"


10 kommenttia:

 1. Mitkä pikkujoulubileet! Toivottavasti tuli Maikkelia ja moon walkiakin! :) Kiva olisi ollut teidän kanssa juhlia, oli ilmassa mitä aromeja tahansa! ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän se mamman sitä maikkeliakin kuunnella ja esittää muunvoolkkia, jos oikein muistan niin siinä vaiheessa Pipsa tilas taksin.
   t. Nero

   Poista
 2. No johan on ollunna pilleet sielä! :) Jo tuota tuommosessa mänössä viihtysj itekuhhii. Ja monta lahjoohhii saet, ihanku oekeena jooluna! Mahtavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon tuli lahjoja, mamma säännöstelee niin on vieläkin herkkuja jäljellä.
   t. Nero

   Poista
 3. Noi hampaat kyl megamageet, kuama. Joo, kyä ne muuvit hidastuu illan myätä, vaikka nauttiskin menovettä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän se on olla varahampaat jos sattuu vaikka olemaan siankorvaa hampaanvälissä ja tulee yllärivieraita.
   t. Nero

   Poista
 4. Ihan mahtavat bileet teillä! Ja hurjan hienot herkut sait, ihan ehtaa tavaraa. Ilmankos vähän tuli niitä päästöjä ;)
  Tollaset hampaat oliskin päheet. Hyvin ne sulle istuu, Nero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä olla varahampaat jos joutuu vaikka yllättäen edustustehtäviin
   t. Nero

   Poista