lauantai 8. joulukuuta 2018

Myyntiä ja markkinointia


Terve vaan kaikille pitkästä aikaa ! Viikko on taas pyörähtänyt viime päivityksestä.Tällä viikolla oli se tärkeä juhla, Itsenäisyyspäivä. Meilläpäin oli tosi hieno keli, aurinko paistoi ja vähän lämmittikin. Pikkulinnutkin kunnioitti laulukonsertilla Itsenäisyyspäivää ja auringonpaistetta. Mamma laittaa tänne blogiin viimeiseksi videon minkä se kuvas kun oltiin Itsenäisyyspäivän lenkillä. Eikös ole aika ihme että tähän aikaan vuodesta pikkulinnut innostuu noin kovasti laulamaan.

Tänä aamuna mamma sano meitsille että nyt Nero joudut hommiin vaikka on vapaapäivä. Mamma sano että laitetaan sinne Instaan meitsin kuva ja meitsi saa sitten keksiä jonkun hyvän mainoslauseen omasta blogista niin ehkä saadaan joku uusi lukija. Se on sitä myyntiä ja markkinointia, meitsi kyllä osaa ne hommat ja keksin omasta mielestä oikein myyvän sloganin. Mamma ei oo sitä vielä nähnyt mutta jos haluut katsoa meitsin instajuttuja niin ne löytyy hästäkkiamerikanbulldogginero.

Mamma onneksi ymmärsi että meitsi tarvii kunnon palkinnon kun on ideoinut aamulla Instaan mainoskampanjan. Palkinnoksi tuli hirvipaistia. Mamma laitto pataan ja uuniin paistia ja meitsi sai esimaistaa pari palaa ennen kypsennystä. Hyvää oli ja mammakin varmaan tajuaa että oli todella ansaittu palkinto kun menee jossain vaiheessa katsomaan Instaan sen meitsin mainoskampanjan.


Neron myynti- ja markkinointikampanja Instassa:
"Tänään Blogissa paljon tekstiä ja vähän asiaa""Siellähän se mamma valmistelee meitsin palkintoa Instakampanjasta"


"Voi että harvoin sitä saa tällaista herkkua...voin mamma alkaa tekemään useamminkin niitä markkinointihommia"


"Nyt se mamma penkoo kaappeja onko meillä uunipataa....huh onneksi löysi muuten isäntä ois joutunut patakauppaan"


Itsenäisyyspäivän konsertti

8 kommenttia:

 1. Ai, enpä arvannut markkinoinnin olevan noin herrrkullista hommaa. Meikäkoira on skeptinen markkinoinnin suhteen, vaikka edesmennyt isäntä oli tavallaan alalla ja miniä ihan ammattilainen. Eukkokin on suorittanut ainakin yhden markkinointikurssin. Nero, olet oikein pätevä markkinamies, taatusti tulee uusia lukijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla meitsin juttu tää markkinointi, sen verran hyvät luontaisedut
   T. Nero

   Poista
 2. Muhun osui ja upposi tuo slogan ja markkinontitempaus muutenkin. Mutta ihan uusi lukija en tiettykään ole. :-D Kuunneltiin Nupun kanssa tuo konsertti, ja kuulosti tipujen Finlandialta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kivasti ne linnut lauloi ja ihan samaan tahtiin. Vissiin aika paljon harjoitelleet etukäteen.
   T. Nero

   Poista
 3. Joo, kyl tommosen aivomyrksyn jälkeen pitääkin saada ravitsemusta, kuamahyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso huiko siinä tuli kampanjaa tehdessä.
   T. Nero

   Poista
 4. No jopas nyt! :) Hyvä oot hommassas ja hyvä näkkyy olovan palakkahhii! Ee tarvihe neovvotteluja siitä aenakkaa käävvä. Takkuulla tulloo uusija lukijjoeta pilivimpimmein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinointi on ihan kivaa ja parempi palkka kun ihan vaan vahtihommista.
   t. Nero

   Poista