sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Eläinten Jouluterveiset


Hei vaan kaikille kamuille ja nythän on se jouluaatonaatto. Kaikki ihmiset tuntuu olevan kiireisiä mutta silti pikkasen hymyssä suin kun jouluna pitää olla kiltti jos haluaa lahjan.

Meitsi oli mukana yks päivä kauppareissulla ja ihmettelin kun mamma käveli takaperin kaupasta autolle. No selvishän se syykin kun se istu etupenkille. Mamma vissiin luulee että meitsi on kuuro kun kailotti kovalla äänellä isännälle että pitää ottaa Neron joululahja etupenkille ja syliin että Nero ei näe sitä etukäteen. No heti kun kuulin sen niin mielenkiinto heräsi. Näin auton sivupeilistä osan siitä lahjasta ja loputkin sitten kun mamma laski auton sisäpeilin (tunnetaan myös nimellä meikkipeili) alas ja tarkisti onko huulipunat levinnyt kauppareissulla.

Kivalta se meitsin joululahja näytti ja tosi isolta. Kun saavuttiin kotiin mamma vei muka salaa joululahjan autotalliin. No antaa mamma luulla että meitsille on suuri yllätys huomenna kun saan sen lahjan. 

Kettu (tunnetaan myös nimellä Oili) oli viime joulun meitsin vieraana. Pikkasen ikävä ettei se nyt ole tossa meitsin kanssa odottamassa jouluaattoa. No Kettu laitto tänään viestejä ja kuvia sen joulunodotuksesta ja sano että tulevat koko perhe sitten Tapsanpäivänä meille. 

Ai niin Kettu kävi katsomassa sen hevosveikkaa Novaa tallilla tänään niin Novakin oli laittanut meille viestiä ja kuvaa. On se mukavaa kun sukulaiset muistaa ja ei oo enää montaa yötä kun nähdään Ketun kanssa.

Meitsikin oli sitten mamman kanssa joulukuvauksissa että saan laittaa tervehdyksen Ketulle ja Novalle ja tietty kaikille blogin lukijoille !  Pikkasen piti taas tehdä kepposta mammalle, ei vaan meitsi pysty aina niitä kuvauksia pokkana olemaan....naurattaa mamman ohjeet olla paikallaan ja komeana.

"Moikka Nero, tässä just aatonaattona tallille menossa moikkaamaan Novaa"

"Moikka Nero, muistatko vielä vaikka mun karvan väri muuttuu koko ajan vaaleammaksi kohti valkoista....joo olen sun sukulainen Nova edelleen"

"Hyvää Joulua ja tuu taas joku kerta moikkaamaan, ei meitä hevosia tarvii pelätä"


"No niin Nero, tallireissu tehty ja sait Novankin jouluterkut"


"Nähdään Nero Tapsana nyt otan pienet tirsat että jaksaa odottaa aattoa ja joululahjaa"


"Kiitti terkuista Kettu ja Nova, hyvää Joulua teillekin !"

"Ai jaa mamma....meitsin pitäis ottaa parempi jouluilme....no hetki pitää keskittyä..."

"Hyvää Joulua....ai vieläkin virallisempi ilme....hetki..."

"Oikein Hyvää ja Rauhallista kaikille ihmisille ja eläimille !"

5 kommenttia:

 1. Hau-hau-hau-skaa Joulua sulle ja perheelles sekä Ketulle ja sille pollelle kans. Joo.

  VastaaPoista
 2. Iloista Joulua Nerolle ja kotiväelle!

  VastaaPoista
 3. Ilosta ja hyvvee jooluva sinne teejjännii sakille, Ketulle ja Novalle kansa! :) Oekeen hyvin onnistunna on kuvat.

  VastaaPoista
 4. Upeat joulukuvat susta, Nero! Eikä muissakaan kuvissa vikaa ole. Tuo heppa on vallan jännittävä tapaus. Miltä sen kanssa kuonottelu mahtaa tuntua?
  Hauskaa ja maukasta joulua teille kaikille, ihmisille myös!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia Novasta ja Ketusta - ja sun jouluposeeraukset ne vasta söpöjä ovatkin! <3 Ootellaan jo, mitä kivaa keksitte Ketun kanssa tapsana!

  VastaaPoista